Çfarë ju bën një mendim negativ!

Nje fjale negative qe dikush te thote, eshte si nje virus qe i futet nje kopmpjuteri dhe i fshin gjithe te dhenat qe jane shume esenciale per ju, vjedh paswordet a bankave, fshin kujtimet, fotot punet me vlere qe ju e keni bere. 
Cfare ky mendim negativ i ben mendjes suaj, ai eshte kontaminues dhe i gjen gjithe shoket e tij ne mendjen tuaj, keshtu qe ai fiton fuqi duke u bashkuar me miqt e tij, kur dikush ju tha se nuk mundeni, kur dikush ju tha se jeni egoist, kur dikush ju tha se jeni i pavlere, dhe fillon perseritet ne mendjen tuaj, duke ju folur vazhdimisht negativisht dhe duke ju thene se do te deshtoni si eshte me keq, sepse e di kur ai te tha se si filani ka deshtuar edhe ty do te gjej e njejta. Ky mendim negativ fshin gjithe besimet e juaja, fshin gjithe vlerat e juaja, fshin gjithe sukseset qe ju patet ne te kaluaren tuaj, dhe instalon frike instalon deshtim instalon helm qe te sigurohet qe ju te mos coheni me asnjehere. Instalon gjithashtu mosbesim qe eshte vrases i cdo suksesi. Dhe ju takon me njerez qe kane deshtuar qe te ju japin prova se gjithmon dikush tjeter i ka fajet per deshtimin tuaj, gjithnje fajsohen te tjeret qofte ne forme satire, qofte me humor te kontaminuar po nga keto mendime.

neg.jpg

KUJDES, KUJDES KUJDES....vetedisim kerkohet ketu nga ana juaj...

Nese ju jeni te vetedishem per kete se cfare ju ben nje mendim negativ ju do te filloni te instaloni nje program tjeter, do te kujtoni kohen kur dikush ju tha se ju mundeni, kur dikush ju tha lexoni libra te njerezve qe ia dolen, lexoni biografite e tyre dhe si ata dolen fitimtar ndaj nje mendimi negativ i cili pastaj shumohet ne forme shume te shpejte. Si ato ia dolen cfare ata perdoren qe arriten. Kemi degjuar thenjen lideret gjithnje lexojne shume, pse valle ata lexojne?

Rikujtoni kush ju jeni, rikujtoni se keni madheshti brenda jush, rikujtoni se ju mund te keni te jeni dhe te beheni cdo gje dhe gjithcka qe ju enderoni.

Formula eshte e thjeshte, nese e dini cfare doni ju mund ta keni, ju beheni ajo per te cilen mendoni 24/7.

Mendoni pak tani, cfare mendoni 24/7, dhe konsideroni ti ndryshoni ato mendime.

Suksese, une e di se ju mundeni nese besoni se mundeni.

NJËHERË QË TË ZËVENDËSONI MENDIMET NEGATIVE ME ATO POZITIVE. JU DO TE KENI REZULTATE POZITIVE!

NJËHERË QË TË ZËVENDËSONI MENDIMET NEGATIVE ME ATO POZITIVE. JU DO TE KENI REZULTATE POZITIVE!