Seminari motivues-SI TE MERRNI NË KONTROLL JETËN TUAJ

seminar (1).png

Prishtinë, 24 Mars 2019
Hotel Swiss Diamond

nga ora 14:30 deri në ora 20:00

Çmimi i biletës: 10 Euro

Dërgoni jetën tuaj në një nivel tjetër…ju keni nevojë gjithnjë të riteni sepse nëse nuk riteni vdisni…

Një udhëtim prej 10,000 km fillon me hapin e parë! Ngritni udhëtimin tuaj si ëndrra vazhdon .... Bashkohuni me ne në Prishtinë!

Udhëtimi ynë i 5 viteve filloi me hapat e parë dhe ëndrrat e mëdha në 2014 .... Ne do të vazhdojmë të mendojmë më shumë! Ne do të fluturojmë në lartësi të reja! Ne do të ngjitemi në maje të reja! Ne do të qëndrojmë dhe do të festojmë se jemi ngritur mbi çdo sfidë në rrugën tonë drejt sukseseve më të mëdha!

Sukseset e Mëdha fillojnë me Ëndrrat e Mëdha, Kështu Ëndërrat më të Mëdha, Përfundojnë me Sukses më Madh, Fluturoni me Shqiponjat dhe fluturoni sa më lartë.


Në këtë seminar do të ndajmë me ju disa hapa me të cilët ju vërtetë do të jeni të vetëdishëm për çdo situatë që ndodh në jetën tuaj.

Do të kuptoni, pse keni ngecur në të njëjtin vit jetësor për vite e vite të përsëritura…


Pjesë nga trajnimet e së kaluarës organizuar nga Iam Power.

Temat e Seminarit:

  1. Çfarë ju duhet të bëni çdo ditë, që të qëndroni pozitiv në një ambient negativ.

  2. Si të arrini të mposhtni pjesën e vetes suaj që gjithmon ju thotë se ju nuk mundeni.

  3. Pse duhet të dëgjoni pëshpërimën e zemrës suaj e cila gjithmonë të thotë heshturazi ec edhe pak se ka dritë atje… për ty

  4. Cilat janë 5 Shtyllat e një qëndrueshmërie të motivimit tuaj.