Seminari “Si të merrni në kontroll jetën tuaj” mblodhi në Prishtinë qindra pjesëmarrës

Seminari “Si të merrni në kontroll jetën tuaj” mblodhi në Prishtinë qindra pjesëmarrës

Iam Power, dhe anërarët e saj po riten dhe po zhvillohen në formën më të bukur ekzistuese, në seminarin SI TE MERRNI NË KONTROLL JETËN TUAJ, 24 Mars 2019, shfaqëm 5 shtyllat me të cilat ne ritemi, zhvillohemi dhe arrijmë suksese në jetë.

E falenderojmë nga zemra, Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, z.Behgjet Pacolli që sponzoron dhe përkarah iniciativën tonë për ti dhënë vlerë shoqërisë.

Pjesëmarrësit në seminar janë njerëz të suksesshëm, të prirur për ti dhënë vlera shoqërisë në të cilën ne jetojmë. Duke arritur ne të duam veten tonë dhe duke arritur që të ritemi çdo ditë ne në një formë të duhur arrim të japim vlerat tona familjes, biznesit dhe komunitetit tonë.

Kur ne kuptojmë fuqinë individuale dhe mundësitë e pafundme që kemi të arrijm edhe ne Vendet ku jetojmë në bazë të mendësisë sonë ne marrim vendimin që të shfrytëzojmë potencialet tona, të bëhemi njerëz më të mirë dhe të kontribuojmë në ndërtimin e një vendi si që ne meritojmë.

Një nga pjesëmarrësit në seminar z. Fatmir Murati e shfaqi qëllimin e tij të definuar kryesor publikisht i cili ishte si vijon: Ne Shqiptarët jemi populli më i zgjuar në botë, dhe ai tha kur ne të bashkojmë fuqinë tonë ne do të arrijmë ti shfaqim botës se si mund të transformojmë Vendin tonë në vendin më prosperues në botë dhe vendin që ka më shumë milioner në botë, e gjitha që duhet ai tha është të bashkohemi në një fuqi. Dhe ai ceku se besoj se një nga ata persona do të jem edhe unë. Mori duartrokitje dhe përkrahje nga të gjithë pjesëmarrësit për vërtetësinë e qëllimit të tij.

Anëtari i nivelit të 4 në Iam Power, dhe anëtar në Global Information Network si dhe një sipërmarës shumë i suksesshëm në R. e Kosovës z Bujar Jashari e shfaqi përvojën e tij lidhur me vlerat që ne duhet ti ndajmë si në familje ashtu edhe në biznes, ai ceku se nga përvoja e tij edhe familja edhe biznesi duhet të zhvillohet në bazë të regullave të njëjta, kujdesit të njëjtë, mirësisë së njëjët dhe dashurisë së njëjtë si për familjen edhe për të punësuarit, biznesin dhe bashkëpuntorët.

Seminari përdundoi me një sukses të madh sepse kur ndahen informacionet esenciale për sukses shtohet e mira dhe ritet e mira.

Me shumë përulje dhe nderime i falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për kontributin e tyre që të lëshohen reze pozitive në hapësirat ku ne jetojmë.

Me respekt

Mimoza dhe Avni Thaqi, themelues të Iam Power.
#behgjetpacolli #iampower