Pritja Mbaroi dhe Ju Jeni të ftuar në Trajnimin Live, Me Mimoza Thaqin dhe Ermal Mamaqin!

Ky është një trajnim FALAS LIVE NË XING ME ERMAILIN.

Nuk ka kosto. Por vendet në sallë janë të kufizuara!

tlk6AFMu.jpg

Ejani dhe mësoni live ( Për herë të parë) Nga Mimoza dhe Ermali, atë që është e fshehur prapa skenës së suksesit të çdo njeriu që arriti majat.

7 Maj 2019, Tiranë

Kjo do të jetë përvoja më e bukur e jetës suaj, ju mirëpresim me shume dashuri dhe gëzim, sepse njerëzit si ju janë e ardhmja e ndritur e vendit tonë.

Dhe pas kësaj përvoje, jeta juaj nuk do të jetë asnjëherë më e njëjtë. Por do të ndryshojë për të mirë!

unnamed.jpg

Ermal Mamaqi

33134476_10155320270701536_6381603742885609472_n.jpg

Mimoza Thaqi

ÇFARË DO TË MËSONI NË KËTË TRAJNIM LIVE:

  1. Çfarë do të ndodh nëse nuk ka rëndësi se ku jeni në jetën tuaj, në karrierën tuaj dhe të ardhurat tuaja dhe nëse aty ka një mënyrë për ju të ndani aftësitë tuaja ose ekspertizën (ose aftësitë që dikush tjetër ka fituar) për të ndihmuar të tjerët të shkojnë më shpejt dhe të paguhen shumë më shumë se e kanë imagjinuar?

2. Çfarë qëndron pas suksesit të njerëzve që ne adhurojmë, ndjekim dhe duam të bëhemi si ato por nuk dimë se si?

3. Po çfarë fshihet pas suksesit të Ermal Mamaqit? Këtij personazhi që na lumturon me gjeniun e fshehur brenda tij, pse Ermali është aq i veçantë dhe jo vetëm ne si popull por gjithe Planeti Tokë kërkon këtë gjeni të shfaq talentin që ka për të bërë njerëzit të besojnë në anën e bukur të jetës.

4. Po çfarë ndan Mimoza Thaqi me ju, që ju bën të besoni në ëndërrat e juaja? Pse ajo vendosi të ndaj me ju atë informacion që transformoi jetën e saj….Cilat janë sfidat me të cilat ajo u përball dhe vazhdon të përballet, ku qëndron sekreti i suksesit, pse ajo beson se çdo njeri mundet nëse beson se mundet dhe më e rëndësishme pse beson në KODIN GJENETIK TË SHQIPËTARËVE?

Në këtë trajnim live ju do të ndjeni energjinë së afërmi dhe është kjo energji që pastaj do të transformojë jetën tuaj për të mirë.

Mimoza do të shfaq përvojën e saj në një trajnim që Ermali e bëri në Durrës Ndryshim për Sukses, si ajo ndjeu energjinë që e veçon Ermalin nga gjithë të tjerët, se si potenciali i këtij njeriu është aq i madh sa që ka aftësi të palimituara të ndijkoj te më shumë njerëz për të besuar në ëndërrat e tyre. Mimoza përjetoi një ndryshim të jashtëzakonshëm në trajnimin e Ermalit dhe ishte e vendosur deri në maksimum që të bind Ermalin të ndaj këtë aftësi me të tjerët, sepse si asnjëherë më parë është koha e duhur që të gjithë të dinë këtë.

Vasil Naçi, njeriu i FUQISHËM, QË jeton në mesin tonë në këtë Kohë Hapësirë thotë:

“ËSHTË KRIM TË MOS NDAHET DITURIA QË TRANSFORMON JETËN.”

Kjo do të ndodh në këtë trajnim prandaj rezervoni vendin tuaj, dhe nga aty e tutje jeta juaj asnjëherë më nuk do të jetë e njëjtë.

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri