Shkruar nga një mik i ngushtë i Kevin Trudeau i cili donte që kjo të ndahej me ata që e duan atë ..

Shkruar nga një mik i ngushtë i Kevin Trudeau i cili donte që kjo të ndahej me ata që e duan atë ...

11081493_835513839835006_5088863214330925782_n.jpg

Unë e kam njohur KT për më shumë se 20 vjet. Unë jam i privilegjuar ta quaj atë si një mik i dashur dhe mentor. Unë jam gjithashtu i privilegjuar të jem në listën e vizitorëve dhe komunikimet me email. Kemi punuar së bashku shumë afër për pothuajse 10 vjet, përpara fillimit dhe lëshimit të serive të tij të Dashurise të librave. Megjithëse unë i pëlqeja ato zhvillime, dhe ende rekomandoj shumë nga sugjerimet e KT për shëndetin alternativ sot.

Koha që kam kaluar duke punuar me KT-në si një partner në një numër biznesesh në disa vende ishte me të vërtetë e mahnitshme. Kam mësuar një sasi të pabesueshme gjatë asaj që me krenari do t'i referohem si "zanatshmërie" (madje edhe si partner / kryetar / CEO) dhe të gjitha bizneset e mia që prej atëherë kanë arritur shumë suksese bazuar në shumë parime, besime dhe qëndrime të mësuara nga KT . Unë jam i bazuar në Britani të Madhe, dhe mora 3 avionë gjatë një periudhe 20-orëshe për të shkuar në Montgomery! E pashë Kevinin për herë të parë në 10 vjet nga afër, edhe pse ne kemi mbajtur një komunikim të rregullt. Nuk isha fare e sigurt se çfarë të prisja!

Siç e dimë të gjithë, gjendja e tij e mendjes dhe e qëndrimit është fjalë për fjalë, e pabesueshme - dhe më shumë në atë që vijon, por si do të dukej edhe ai? Përderisa KT më ngacmonte me "çfarë të prisja" ai nuk ishte masivisht mbipeshë, i palëvizshëm dhe që kërkonte përdorimin e një ndihme në këmbë! Çuditërisht, ai dukej më i MIRË që mendoj se e kam parë ndonjëherë! Ai nuk ka moshë pak a shumë! Ai duket AMAZING! Ai është në formë të mirë, dhe "Aura" që ai rrezaton (dhe gjithmonë ka) - të cilën mund ta ndjeni, është më shumë se sa e kam njohur ndonjëherë!

Shumica që lexoni këtë e dini saktësisht se për çfarë po flas! Kaluam pothuajse 6 orë biseda, të cilat vetëm fluturuan. Kishte kaq shumë për të arritur, dhe si të gjithë ne që mbajmë në kontakt dhe ndjekim udhëtimin e tij, ishte e mrekullueshme të dëgjonim prej tij, së pari se si po bën, çfarë mendon dhe ku po shkon! Kam pasur shumë pyetje për të. Pozitiviteti dhe qëndrimi që ne "dëgjojmë" nga dikush në rrethanat e tij të veçanta, sigurisht nuk mund të jetë plotësisht e vërtetë? A munden ata?

Epo, sa e sigurtë që dielli do të shkëlqejë përsëri, gjeta Kevin të jetë në një vend vërtet të pabesueshëm - shpirtërisht, emocionalisht dhe fizikisht. Me të vërtetë të shquar, dhe natyrisht, plotësisht frymëzues. Është shumë e vërtetë për të vërtetën. Në fakt, unë do të thosha se ai është në vendin më të mirë (shpirtërisht, emocionalisht etj.). Unë e kam njohur ndonjëherë që ai të jetë, pavarësisht se çfarë ka ndodhur dhe padrejtësisë së rëndë.

Koha e tij në Montgomeri po kalon shpejt. Është në sy, dhe ne shpresojmë dhe lutemi që të vijë edhe më shpejt. Kevin më së miri është që të vijë dhe unë do të jem shumë i emocionuar për të parë atë që ai bën në të ardhmen, pasi me të vërtetë do të ketë edhe shumë të tjerë. Ndërkohë, ai pranon qartë se kush është, ku është, dhe më e rëndësishmja, ku po shkon.

Ai e bën këtë me një qëndrim dhe besim që do të jetë e pabesueshme për shumicën. Unë do të bashkohem me shumë njerëz në pritje të kthimit të tij dhe të gjithë të mirën që do të sjellë.

Burimi,

https://www.facebook.com/TheKevinTrudeau/