Kuptimi i Kauzës dhe Efektit

Kuptimi i Kauzës dhe Efektit

Në sistemin Iam Power, guximi është thjesht një kuptim i qartë i kauzës dhe efektit natyror, i cili është përgjegjës për gjithçka që përjetojmë, me të gjitha rrugët e përgjegjësisë që shpie në ....vetvete.

Nëse keni qenë me fat që keni pasur ndonjë sfidë të madhe apo tragjedi në jetën tuaj, atëherë mund të keni zhvilluar një ndjenjë se metodat që kemi mësuar në shkollë ose në jetën profesionale ... nuk punojnë gjithmonë.

Në sistemin Iam Power, ne themi se nëse diçka nuk funksionon gjatë gjithë kohës, kjo do të thotë se thjesht nuk punon ... ose nuk e vendos një mënyrë tjetër: se diçka mungon ...

Kjo gjë, themi, është farë. Ne nuk rekomandojmë që të ndaloni duke u përpjekur për të arritur rezultate në mënyrën se si jeni trajnuar - por ne sugjerojmë se e vetmja gjë që do ta bënte këtë metodë apo veprim të suksesshëm ... është farë.

Kur kam dhimbje koke, unë ende marr aspirina. Unë e di se aspirina është makina për farat e mia. E di që e vetmja arsye që do të punojë aspirina është nëse unë kam mbjellë fara në të kaluarën, duke ndihmuar njerëzit e tjerë me dhimbje koke, dhimbje apo diçka të tillë.

Pra, si një përdorues që mban kartën e sistemit të Iam Power, gjithmonë kërkoj mundësi për të ndihmuar njerëzit e tjerë që po përjetojnë dhimbje - jo vetëm për të qenë të bukur - por në mënyrë specifike për të mbjellur farat që do të lulëzojnë një ditë.

66735958_10156174840796536_3523245128418328576_n.jpg