LIDERSHIPI I FUQISHËM! SEMINAR MOTIVUES

LIDERSHIPI I FUQISHËM!

SEMINAR MOTIVUES

Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri
Lidershipi i Fuqishem.PNG
lidershipi i fuqishëm! (1).png

Folës: Behgjet Pacolli dhe Mimoza Thaqi

Hyrja në seminar: FALAS

Data: E Diel 29 Shtator 2019

ora 15:00 deri 20:00

Vendi: Hotel Swiss Diamond Prishtinë


Cili lidership është më i fuqishëm, ai që shtyp njerëzit tjerë dhe ngritet lartë?

Apo ai që të tjerët e mbështesin dhe e ngrisin lartë?

Ku doni të gjeni veten tuaj?


Ka dy lloje të Liderëve,

Imagjinoni 2 Liderë që njihni që i shohim lartë kanë arritur atje dhe janë të dukshëm:

ka dy mënyra për të arritur atje:

Nr 1: Pretendimi i Liderit, mbahet në shpatullat e njerëzve dhe e hyp veten lartë, vendos duart në qafën dhe fytyrat e njerëzve i ul poshtë dhe ai ngjitet lartë.

Dhe e mbajnë veten atje lartë!

Por sa të fortë janë krahët e tyre që të mbajnë veten lartë?

sa të fortë janë kokat e njerëzve që ai i mban poshtë?

Sa kjo mund të zhgjas?

Sa mund të zgjasë kjo si ekip, si armatë, si koorporatë?

Sa efikase është kjo?

Nr. 2. Një lider tjetër: ky është ngritur nga njerëzit rreth tij, dhe është vendosur në shpatullat e tyre të cilët punojnë bashkërisht që të mbajnë atë në vendin e merrituar.

Sa kjo mund të zgjasë?

duket se ka një themel më të fortë!

E para përmes forcës dhe e dyta njerëzit e zgjedhin dhe të lejojnë të jetë lideri i tyre.

E para: e lehtë me forcë, ndërsa e dyta është shumë më e vështirë për tu arritur?

Si doni ju të jeni?

Në cilin vend të lidershipit doni të merrni pjesë?

Në këtë seminar do të flasim për Lidershipin e Fuqishëm i cili është Lidershipi i Vërtetë!


“Vendi qё ju zotëroni dhe autoriteti qё ju ushtroni, mund tё matet me saktёsi matematikore me shёrbimin qё ju bëni”Nëse keni interes të mësoni si të jeni një Lider i fuqishëm duke ndihmuar të tjerët rregjistrohuni për këtë seminar në tabelën më poshtë:

70960498_10162184347550153_8186893615402844160_n.jpg

Behgjet Pacolli është Lider i Fuqishëm, por fuqia e tij është Mirësia dhe Dashuria.

Ai ka Krijuar Koorporatën gjigande Mabetex e cila është armata prej 10000 të punësuarve që e risin gjithnjë dhe e mbajnë Lartë si Lider.

Ka hapur mbi 7000 vende pune në Kosovë me investimet e tij në Kompani të ndryshme!

Dhe të dëgjoni nga përvoja e tij drejtpërdrejtë, do jetë për ju një shancë që vjen shumë rrallë në jetën tuaj.

Të dëgjoni se si ai, gjithnjë ka ngritur të tjerët Lartë dhe të mësoni sekretin e vërtetë të tij është një mundësi fenomenale.

Falenderime nga Iam Power që Pranoi Ftesën tonë të Ligjërojë kjo Mendje e ndritur e Popullit tonë.

PRISNI NUK KEMI PËRFUNDUAR AKOMA

DO TË FITONI FALAS KOPJEN E LIBRIT 15 PARIMET E SUKSESIT NGA BEHGJET PACOLLI!

mockupshots-freeimage-mock-00037 (1).pngDhe për ju do të bëjmë promovimin e Librit:

Intelektualët Shqiptarë dhe mendimi i tyre Filozofik

nga Daut Vela

Një perlë me thënjet më të fuqishme të personaliteteve të shquara Shqiptare ndër Vite

mediamodifier_free_image (1).png

Mbi rolin e mendimit filozofik shqiptar në civilizimin e shoqerisë shqiptare, civilizim që le për të dëshiruar. Me njerez mendimtar si Behgjet Pacolli, Rexhep Qosja, Ismail Kadare, Vasi Naci, Mimoza Thaqi etj. etj.

Kombi megjithë vështirësite do ec. Daut Vela