Si të përcillni idenë e shëndetit të përsosur në mendjen tuaj të nëndijëshme.

_He is with you, where you may be; and Allah is seeing your deeds._.png

Si të përcillni idenë e shëndetit të përsosur në mendjen tuaj të nëndijëshme. Një protestant nga Johanesburgu, Afrikë e Jugut kishte metodën që ai përdori për të përcjellë idenë e shëndetit të përsosur në mendjen e nëndijëshme.

Ai kishte kancer të mushkërive. Teknika e tij, siç është dhënë në dorëshkrimin e tij, është pikërisht si më poshtë:

"Disa herë në ditë unë do të siguroja që unë isha plotësisht i relaksuar mentalisht dhe fizikisht. Relaksoja trupin tim duke folur për atë si më poshtë: 'Këmbët e mia janë të relaksuara, këmbët e mia janë të relaksuara, këmbët janë të relaksuara, muskujt e barkut janë të relaksuar, zemra dhe mushkëritë janë të relaksuara, koka ime është e relaksuar, "Pas rreth pesë minutash do të isha në gjendje të fjetur dhe pastaj do të pohoja të vërtetën e mëposhtme:
Përsosja e Perëndisë tani po shprehet nëpërmjet meje. Ideja e shëndetit të përsosur po mbush tani mendjen time të nëndijëshme. Imazhi që Perëndia ka për mua është një imazh i përsosur dhe mendja ime nëndijëshme e rikrijon trupin tim në përputhje të përsosur me imazhin e përsosur të mbajtur në mendjen e Perëndisë '. "Ky arriti një shërim të mrekullueshëm. Kjo është një mënyrë e thjeshtë shume e thjeshtë për të përcjellë idenë e shëndetit të përsosur në mendjen tuaj te nendijeshme. <3

Lutja që mund të ju ndryshojë jetën –Pasi të lexoni mund te ju ndodhin mrekulli në jetë !

Lutja që mund të ju ndryshojë jetën –Pasi të lexoni mund te ju ndodhin mrekulli në jetë !
Efekti I saj është shumë fuqishëm. Rezultatet janë mahnitëse. Pasi të lexoni këtë lutje, në jetë do të ju ndodhin mrekulli –ngjarje të mahnitshme të cilat as që keni mundur ti imagjinoni.

Mund të ju thërasin familjarë të largët, që duan të ju dhurojnë pjesë nga prona a tyre; mund të thireni të filloni një punë të re me rrogë shumë të lartë, ose thjesht ndonjë njeri do të vendos të ju jap dhuratë që do të ju ndryshojë jetën tuaj.

Lutja duhet të lexohet në mëngjes dhe në mbrëmje për një muaj (edhe pse rezultatet mund të vijnë më herët). 
Unë e kam përdorur disa her në jetë( dhe të tre herët fitova rezultate të pabesueshme)
Herën e fundit kur isha shumë i dëshpëruar, gjërat më ndodhën mua që ndryshuan drejtimin e jetës sime për të mirë. Mua më ndodhën mrekulli të vërteta, në të cilat një njeri i zakonshëm që jeton një jetë të thjeshtë është e vështirë të besoj.

24774728_886901841434817_3607166219657662511_n.jpg

 

Lutja eshte ne vijim:

"Dhuratat nga Perëndia - janë dhuratat e mia. I përdor ato në çdo moment të ditës. Me mua, ata janë në harmoni hyjnore, paqe dhe bollëk. Dashuria e Perëndisë vjen nga unë dhe i bekon të gjithë ata që më takojnë. Dashuria hyjnore më trajton tani. Unë nuk kam frikë nga e keqja, sepse Perëndia është me mua. Unë kam qenë gjithmonë i rrethuar nga aura e shenjtë e dashurisë dhe fuqisë hyjnore. Unë pretendoj, ndiej, e di dhe besoj me vendosmëri dhe pozitivitet se fuqia e dashurisë dhe vigjilencës hyjnore është drejtuar, shëruar dhe kujdeset për të gjithë në familjen time dhe për ata që unë i dua.

Unë i fal të gjithë dhe sinqerisht shpresoj për dashurinë Hyjnore, paqen dhe mirësinë për të gjithë njerëzit, pavarësisht se ku janë. Në qendër të thelbit tim është paqja, kjo është paqja nga Perëndia. Në këtë heshtje ndiej forcën, drejtimin dhe dashurinë e tij, si dhe praninë e Tij të shenjtë.

I menaxhoj të gjitha shtigjet e mia në një mënyrë hyjnore. Unë jam thjesht mishërimi i dashurisë, i së vërtetës dhe i bukurisë së Perëndisë. Ndiej rrjedhën e lumit të tij në mua. E di që të gjitha problemet e mia janë në mendjen time. Rrugët e Perëndisë - janë shtigjet e mia. Fjalët që flas vijnë aty ku i dërgoj. Unë gëzohem dhe shpreh mirënjohjen time, duke e ditur se unë do të marr një përgjigje për lutjen. Dhe kjo është ashtu. "

Lexoni me sinqeritet, ndieni këtë lutje. Dhe me siguri do të merrni rezultate të pabesueshme. Kjo lutje është universale. Është e përshtatshme për të gjithë dhe do të ju ndihmojë në përmirësimin e jetës suaj.
Kjo lutje është nga Joseph Murphy

Si do të ndiheshe nëse?

Si do të ndiheshe nëse?

fjalet.jpg

 

Sot do të shkruaj një leter e cila është e barabartë me atë që çdo qenie humane e do thellë ne zemrën e tij ose të saj.

Me këtë letër i drejtohem gjithë popullit tim, gjithë popullit të botës.

Ju i bëni këto pyetje vetes dhe përgjigjen e merrni nga zemra juaj.

Si do të ndihem nëse njerëzit që punojnë në qeveri,në media, në pushtetin e fuqisë së popullit, e ndjejnë veten si njerëz miqësor, janë njerëz të mirë në kuptimin e plotë të fjalës, janë njerëz paqësor, më ndihmojnë me zemër, më duan, më kuptojnë, e ndjejnë dhimbjen time dhe e ndajnë atë me mua e ndjejnë qëllimin tim të pastër hyjnorë për të ndihmuar sa më shumë njerëz?

Janë zemërhapur, janë të lumtur, janë të gëzuar, janë shumë të gatshëm për të na ndihmuar, janë pasqyrimi i Zotit në punën e tyre, janë Vepra e Zotit në Veprën e tyre, janë mendimi i Zotit në mendimin e tyre.

Punojnë me inspirim nga drita dhe dashuria e Zotit, veprojnë dhe japin më të mirën e mundëshme dhe Zoti i shpërblen me mirësi duke i gëzuar familjet e tyre. Ata i duan njerëzit që punojnë sepse nga ata rrejdh furnizimi i parave për pagat e tyre të larta. Ata punojn me shpirtin e dritës dhe dashurise së Zotit.

A nuk është kjo ajo që Zoti është? A nuk është kjo ajo që ne duam të jemi. Mendo për të gjthë si do të mendoje për Zotin.

Çfarë nëse Ministri i Drjetësisë zëvendësohet me titullin- Ministri i Ligjeve të Zotit.

Çfarë nëse Ministri i Shëndetësise- zëvendësohet me titullin- Ministri i Shëndetit të Zotit

Çfarë nëse Ministri i Ekonomisë- zëvendësohet me titullin- Ministri i bollëkut të Zotit

Çfarë nëse Ministri i Arsimit- zëvendësohet me titullin- Ministri i Edukimit Hyjnor të Zotit

Çfarë nëse Minsitri i Ekologjisë- zëvendësohet me titullin- Ministri i Pastërtisë së Zotit

Çfarë nëse ministri i punëve te Brendëshme- zëvendësohet me titullin Ministri i Brendisë Hyjnore të Zotit

Çfarë nëse ministri i punëve të Jashtme-zëvendësohet me titullin Ministri I manifestimit të Mrekullive të Zotit

Çfarë nëse Ministri i Ushtrisë- zëvendësohet me titullin Ministër i Ushtrise së Dritës së Zotit

Çfarë nëse Kuvendi-zëvendësohet me titullin Kuvendi i njerëzve të Dritës dhe Dashurisë?

Çfarë nëse Kryeparlamentari zëvendësohet me titullin - Kryesuesi i Mirësisë?

Çfarë nëse Kryeministri zëvendësohet me titullin - Udhëheqësi i Paqës dhe Dashurisë?

Çfarë nëse Kryetari i shtetit zëvendësohet me titullin - Kryesuesi i Madhështisë së Zotit?

Çfarë nëse Kryetari i Komunës - zëvendësohet me titullin -Ndërtuesi i Mirësisë?

Çfarë nëse mediat- zëvendësohet me titullin - Lajmëtarët e Mirësisë?

Çfarë nëse emri i shtetit zëvendsohet me titullin- Federata e Qenieve të Dritës?

Çfarë nëse emri Qeveri zëvendsohet me titullin- Dashuri?

Çfarë nëse shpërblimet më të mëdha dhe titujt më të lartë do ti fitonin ata njerëz që kanë bërë më shumë të mira për më shumë njerëz?

Çfarë nëse Kryesuesi i Madhështisë së Zotit ( apo ish emri Kryetar Shteti) kryeson qenie të vetëdishme dhe të mbushura me dashuri?

Si do të ishte nëse në këtë formë do të funksiononte sistemi i jetës sonë?

A nuk është kjo ajo që kërkojmë dhe kemi harruar?

A nuk është kjo ajo që duam dhe kemi mallëngjim?

Çfarë nëse armiku juaj doli se ishte miku juaj më i mirë?

Çfarë nëse paraja do të zëvendësohet me monedhën e Vetëdisimit- ta fitojnë ata që bëjnë mirë?

Çfarë nëse e kuptojmë se deri tani jemi udhëhequr nga errësira, apo fenomeni që e kemi quajtur Djall?

Sepse çdo gjë që nuk është kështu si e përshkruajta më lartë nuk është karakteristikë e Zotit të cilin të gjithë ne e duam dhe i besojmë!

Ky shkrim erdhi në kohën e duhur, dhe besoj se të gjithë njerëzit me vetëdije të pastër do ta shpërndajnë që së paku të mbillet një farë mirësie në mendjet që akoma jetojnë në dimenzionet e ulta të energjisë edhe pse i përkasin Dritës dhe Dashurisë.

Ju dua, ju kërkoj ndjesë të lutem më falni që kisha harruar se kush unë Jam

Ju faleminderit

Mimoza Thaqi

Ho'o ponopono, një praktikë Havajane e pajtimit dhe faljes apo rregullimit të gabimit.

Ho'o ponopono, një praktikë Havajane e pajtimit dhe faljes apo rregullimit të gabimit.

Capture.JPG

 

"Ho'oponopono" është përcaktuar në fjalorin Hawaiian si:

(a) "për të vënë të drejtën, për të vendosur në trajtë të duhur, për të ndrequr, për të rregulluar, për të përshtatu, për të aranzhuar,për të pastruar, për të renditur, për të bërë të drejtë, për të administruar, për tu kontrolluar, për mbikëqyrje, për menaxhim,për modifikim, për të punuar me kujdes ose në mënyrë të rregullt, për të bërë gati.

(b) "Pastrimi mendor: në takimet familjare në të cilat marrëdhëniet u vendosën në të drejtën (ho'oponopono) nëpërmjet lutjes, diskutimit, rrëfimit, pendimit, kthimit dhe faljes reciproke". [13] Fjalë për fjalë, ho'o është një grimcë e përdorur për të bërë një folje aktualizuese nga emri i mëposhtëm, ashtu siç do të "për" përpara një emri në anglisht. Këtu krijon një folje nga emri pono, i cili përkufizohet si: "... mirësia, drejtësia, morali, cilësitë morale, procedura e saktë ose e duhur, përsosmëria, mirëqenia, prosperiteti, bollëku, dobia, gjendja e vërtetë ose natyra , duhet, duhet, duhet, të nevojshme. "[13] Në të njëjtën kohë, të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm,

Ponopono përkufizohet si "për të vënë në të drejtë, për të vënë rregull ose për të formuar, korrigjuar, rishikuar, ndryshuar, ujdisur, korigjuar, mbikqyrur, sistemuar, për të pastruar".

Tani si të rregullojmë gjendjen në të cilën jemi?

 

Ajo qe degjoj ne pjesen me te madhe te kohes eshte tallje dhe fjale te ulta per cdo person te kycur ne politike, ne qeverisje dhe ne cdo vend udheheqes,në biznes ne kete forme ne nuk ju ndihmojme atyre te behen me te mire, ne kete forme ne tallim veten tone dhe bejme akoma me te tensionuara mendimet ne vetedijen kolektive per te liruar energjine e mire te qarkulloje, ne vertete duhet te pyesim veten shume shpesh dhe gjate gjithe kohes pse kemi ngecur ne ritmin hipnotik te se keqes?

Pse nuk lejojme te mirat te rredhin...e mira eshte aty po ne e kemi bllokuar me energjne negative dhe nuk i leme shteg te futet, duke perdorur fjalet me te ulta per cdo njeri dhe per cdo subjekt e duke pritur te mira nga keto fjale qe themi!

Jo ne nuk duam te miren perderisa kemi mllef ne gojen tone! Jo ne nuk duam te mira perderisa kemi vetem negativen pjese te perditshmerise sone, dhe pastaj ankohemi sepse me te lehte e kemi te ankohemi se sa te marrim pergjegjesi 100% per jeten tone!

Pergjejgjesi 100% eshte edhe te themi se keto qeveri, subjekte politike apo pushtet ne e kemi krijuar me fjalet qe perdorim 24/7 me statuset satirike/ vetevrasese qe lexojme cdo dite, me lajmet negative qe na knaqin e na bejne te ndihemi ne avantazh...m... qe ne nuk jemi si ato.

S'din cte flasesh me njerezit pervec se statistikat e vjedhjeve te njerezve qe jane pasqyre e tyre. Pergjegjesi 100% se ne e krijuam kete dhe po ne mund ta ndryshojme kete!

Duke patur kujdes cfare flasim, me cfare qeshim, kend e perqeshim dhe kend e akuzojme.

E drejta jone eshte te kthehemi nga vetja dhe te pastrojme nga programet e trasheguar nga prinderi, gjysherit, stergjysherit...katragjysherit....te largojme nga frekuencat dhe energja jone te gjithe vetite negative qe i shohim cdo dite si pjese e shoqerise sone!

Te mendojme sakte cfare duam dhe te flasim per ate e duam 24/7.

Te perdorim fjalet magjike, te dua, te lutem me fal, kerkoj ndjese dhe faleminderit.

Te dua ti themi vetes sone, atij shpirti te paster qe jeton ne secilin prej nesh dhe kerkon clirimin nga mendja negativa, nga hipnoza negative nga rrjeti negativ ku na ka katandisur armiku!

Te duam sepse vetem me dashuri mund te sherojme veten dhe shoqerine tone.

Ju dua, ju lutem me falni, ju kerkoj ndjese dhe ju falenderoj.

Mimoza

Video në vijim do të ju ndihmojë të falni veten, rrethin dhe të pastroni energjinë tuaj nga programimet negative.

 

Si sugjerim për të mësuar më shumë lidhur me këtë praktikë ju rekomandoj librin:

Zero Limits: The Secret Hawaiian System for Wealth, Health, Peace, and More Paperback – December 31, 2008

by Joe Vitale  (Author), Ihaleakala Hew Len  (Author)

https://www.amazon.com/Zero-Limits-Secret-Hawaiian-System/dp/0470402563

zero.JPG

 

 

 

 

Nektari i jetës

Nektari i jetës "Natyra e së vërtetës është e tillë që nëse pini atë që duket si amritam (nektar), do të bëhet visham (helm).

Nëse ju pini atë që duket si visham, ajo do të bëhet amritam.

" Një gjë që ju nuk dëshironi në jetën tuaj është boshllëku. Të gjitha problemet që ju keni në jetën tuaj në aspektin e arsimit, familjes, profesionit, parave dhe problemeve, është sepse disi, ju doni të siguroni që jeta juaj nuk është e zbrazët.

Kjo është e gjitha që po përpiqeni të bëni, me çdo kusht. Por nëse bëhet bosh me vetëdije, ky është nektari i fundit i jetës.

E megjithatë, në perceptimin tuaj normal, është helm i plotë. Askush nuk e dëshiron. Por nëse ju e pini atë, ai bëhet nektari juaj. Në të njëjtën kohë, të gjitha gjërat e tjera që i menduat si nektar - qofshin dituri, para, pushtet, dashuri apo çfarëdo - vrapuat pas tyre, por çfarë është ajo që ju ka ndodhur?

Pak kënaqësi kanë ardhur tek ju, por në fund të fundit, nga koha që ju shikoni rreth, jeta juaj është zhdukur. Në përpjekjen për të vrapuar pas të ashtuquajturit nektar, ju jeni grabitur nga jeta.

Dhe të gjitha hidhërimet dhe vuajtjet në këtë planet janë vetëm për shkak se njerëzit po vrapojnë pas këtyre gjërave, apo jo?

Por nëse shkon për atë që duket si helm, jeta juaj do të bëhet nektar. Kjo është natyra e së vërtetës. Nëse hyjnia duhet të hyjë në ju dhe të shfaqet brenda jush, ju nevojitet hapësirë boshe. Përndryshe, gjithçka që ekziston është vetëm djalli i mendjes suaj. Vetëm në zbrazëti, do të hyjë hyjnia. Ju keni njohur dashurinë, gëzimin dhe paqen vetëm në momentet e boshllëkut - të gjitha gjërat e bukura kanë ndodhur vetëm në momentet e boshllëkut.

Por logjikisht dhe mendërisht, mendoni se zbrazëtia është një gjë që ju nuk e dëshironi. Duket si helm, por është nektar. Gjetja e minierës së artë Nëse ju kërkoni përmbushjen, ajo do të jetë një kërkim i pafund. Ju kurrë nuk do të ndjeheni të plotë.

Ekzistojnë tri mënyra në të cilat përpiqesh të përmbushësh veten. Ju dëshironi që xhepi juaj të jetë plot me pasuri. Ju dëshironi që koka juaj të jetë e plotë - doni të dini gjithçka. Ju dëshironi që zemra juaj të jetë e plotë - doni të doni dhe doni që njerëzit t'ju duan. Këto janë të vetmet tri mënyra përmes të cilave po përpiqeni të përmbushni jetën tuaj. Tani mendojeni se unë ju jap të gjitha paratë e planetit, mendoni se xhepi juaj është mbushur ose mund të marrë edhe më shumë?

Mund të marrë më shumë, apo jo? Pra, në vetë natyrën e gjërave, xhepi juaj nuk mund të bëhet i plotë. Nëse unë marr të gjitha bibliotekat në këtë planet dhe jua derdh atë në kokën tuaj, do të keni kokën tuaj të plotë? Jo, mund të marrë më shumë. Pra, në vetë natyrën e gjërave, koka juaj nuk mund të bëhet e plotë.

Nëse përfshini gjithë popullsinë si pjesë të vetes dhe i doni ata, a do të bëhet zemra juaj e plotë apo mund të përfshini edhe një fëmijë të porsalindur? Ju mund, kështu që kjo gjithashtu nuk mund të bëhet e plotë. Pra, nëse ju jeni drejtuar pas përmbushjes, ju do të jeni në një kërkim të pafund. Por zbrazëtia është gjithmonë e plotë.

Ajo që është e zbrazët është absolutisht e zbrazët. Nuk është kurrë gjysmë bosh. Nuk ka gjë të tillë si boshllëku i paplotë. Për ta parë këtë, ajo merr vetëdije dhe vetëm atëherë ju e njihni nektarin e jetës.

Përndryshe, ju e gaboni helmin si nektar dhe e humbni jetën tuaj pas kësaj. Ky është thelbi i jetës shpirtërore. Njerëzit mendojnë se dikush që gjendet në rrugën shpirtërore ka lënë gjithçka. Ata nuk kanë hequr dorë nga asgjë. Ata kanë goditur një minierë ari. Nuk ka probleme, as gjepura.

Burimi: Sadhhguru

Shansi Final Që të Merrni- Iam Power Për Një Çmim të vetëm në një Kohë!

Shansi Final Që të Merrni- Iam Power Për Një Çmim të vetëm në një Kohë!

Mëso si të jesh I suksesshëm me vetëm 3 klikime, Me Platformën Full- Automatike Online për Motivim dhe Inspirim!

Libra të Autorëve Best-Seller, Audio Motivuese, Video Inspiruese, Seminare, Përkrahje, dhe më shumë...E gjitha bëhet në Internet Online, kështu që ju mund të mësoni kudo që ju gjindeni, si nga Celulari juaj , Ipadi, Laptopi apo PC

 • E vetmja Platformë Full-Automatike për motivim dhe inspirim për suksesin tuaj në gjuhën shqipe për njerëzit që duan sukses dhe bizneset!
 • Thuaj lamtumirë trajnimevetë shtrenjta dhe trajnuesve të dyshimtë.
 • Nuk të nevojitet përvojë e mëparshme!
 • Merrni mësime të klasit të lartë, në vetëm 3 klikime!
 • Personalizoni mësimet që përputhen me jetën tuaj 100% e bazuar Online.
 • Nuk ka softuer për të instaluar.
 • Qasje e lehtë kur të keni nevojë.
niveli1.jpg

KËTU

DËSHMI NGA ANËTARËT AKTUAL

Tirane

Anetare e nivelit te 4 ne Iam Power dhe Biznesit me Flori

Celular/viber:00355682081116

Pershendetje Miq !
Prej 2 vitesh e gjysem jam anetare krenare e nivelit 4 ne Iam Power.Nuk gjej dot fjalet e duhura te pershkruaj se si UNE dhe jeta ime eshte transformuar nga mesimet e arta qe Mimoza ndan me ne cdo dite.Para se te rregjistrohesha ne klub jetoja ne "erresire"! E kisha humbur veten time dhe besimin se mund te jetoja e lumtur dhe e pasur.Lirisht e them se informacionet ne klub jane si fryma dhe ajri qe marr cdo dite,dhe magjia e vertete eshte energjia e mrekullueshme e anetareve.Trajnimet ne klub jane te fuqishme dhe kane vetem 1 qellim qe UNE dhe secili qe i meson: te jete,te kete dhe behet gjithcka qe deshiron.Shume deshira kam realizuar vetem me aplikimin e mesimeve.Iam Power eshte krijues i milionereve! Une kam zgjedhur te jetoj jeten qe dua duke mesuar nga njerezit me te mencur ne planet.Ne cdo gje e krijojme me mendjet tona,Por qe keto mendje te krijojne duhet absolutisht te pastrohen nga bllokimet dhe limitimet qe jane vendosur gjate gjithe jetes dhe duhen ushqyer me informacione te sakta.Jane te bekuar ata qe lejojne te investojne ne veten e tyre.dhe nuk lejojne te tjeret te vendosin per ta.Jam mirenjohse nga zemra mentoreve te mi:Kevin Trudeau,Jojan Hendriks, Mimoza & Avni Thaqi,Sheki Useini.Ju dua njerez te drites.

Shihemi ne suksese

Marsida

- Itali

Antare e nivelit te 4 Iam Power dhe Biznesit me Flori

viber dhe whatsapp: +355 69 554 6068

Kur u vura ne dijeni te klubit vertet mendova: ky eshte krijuar posacerisht per mua. ne vendin ku jetoja, punen qe beja, njerzit qe takoja cdo dite.... o Zot ishte bere e padurueshme.
Nje dite vendosa te shpenzoj ose me sakt te investoj ne veten time dhe bleva disa programe nga I am power. Koleget dhe prinderit me thane: TI JE E CMENDUR QE HARXHON PARATE ME KETO.
Mbas aplikimit te mesimeve fillova te me hapen syte dhe jeta ime mori nje ktgese rrenjesore. Une tani jetoj me nje nga qytetet me te bukur te Italise, kam nje bashkeshort te mrekullueshem, kam nje bisnes te mrekullueshem dhe shume fitimprures. Gjithashtu shume shpejt behem edhe me nenshtetesi Italiane ( ndoshta kjo ska shume rendesi por kjo te jel me shume liri per te shetitur neper vende te botes )
Te gjithe ata qe me quajten te cmendur vazhdojne te bejne te njejtat gjera dhe jetojne ne ate vend qe nuk e pelqejne dhe mua me thone: epo ti pate fat.
Po njerez, une pata fat sepse Une Fatin Tim e Krijoj Vet.
Tani jam ne nivelin 4 ne I am power dhe cdo dite mesoj dhe aplikoj gjera te reja dhe vertet jam shume Falenderuese, Mirenjohese dhe Vleresuese per cdo gje gje kam mesuar dhe aplikuar ne jeten time fale ketij klubi.
Falenderoj shume Mimozen dhe Avniun, vertet dy njerez te mrekullueshem dhe qe hallall ua befte Zoti per kete mision qe kane marr
Mire se vjen edhe TI ne Iam Power.
Ne jemi ketu per TY !!!

Ylvana

Shqiperi

viber dhe whatsapp:-00355696901961

Antare e nivelit te 3 Iam Power

Do te shkruaja nje roman te tere per kete ndryshim sepse nuk ishte se une kisha humbur makinat e reja ,shtepin apo gjithe te mirat materiale kto kan ndodhur edhe me perpara ne jeten time e prap i zvendesoja por ndjeja se humbja Vetveten
Nuk arrijn te shprehja mendimet e mia , mendoj a se isha e turpshme por tani e kuptoj se isha vetem nje FRIKACAKE ..kisha Frik se nuk do te vleresohesha ne shoqerine time fakti i te qenit e hapur.mendoja se po te behesha shabllon i te tjerve do te ndihesha me è vleresuar,e dashur e suksesshme ...
Ne IAMPOWER mesova se asnje njeri nuk ka per detyre te me pelqej mua UNE E KAM PER DETYRE
UNE I MJAFTOJ VETES PER TE GJITHA CKA DUA TE ARRIJ NE JETEN TIME
askush sado te me fali me shume dashuri se vetja ime sepse une kam nevoj per dashurine time ....Faleminderit Faleminderit Faleminderit Mbi Te GJITHA me mesoi te jem mirenjohese

KËTU

 

Ne I AM POWER, nga terri e shef DRITEN,

nga asgjeja behesh MADHESHTIA,

nga varferia behesh I PASUR,

armiku behet AR-MIKU i juaj,

mendimet behen GJËRA,

mesimet e keqija Ç'MSOHEN, Vetedija- VETEDIJESOHET,

truri RI-PROGRAMOHET.

e te gjitha keto kur mesohen ne I AM POWER,

ZOTI thotë; PO, DËSHIRA E JUAJ ESHTE URDHERI JUAJ

Anonim

Antare ne Iam Power

 

Anetare e nivelit te 3 ne Iam Power dhe Gold

+377 44 221 996

Para nje viti isha e humbur, kisha gjithecka ne jeten time por nuk isha e lumtur, kisha shpirtin bosh !!! Prej se hyra ne Klubin e Suksesit "I Am Power" jeta ime ndryshoj perfundimisht. Une u transformova ne nje njeri tjeter, fillova ti shoh sendet ndryshe, me pozitivitet, fillova te jem mirenjohese per sendet qe kam ne jeten time. Duke qene mirenjohese, une cdo dite terheq edhe me shume sende te mira ne jeten time! Mesova se vetem une jam pergjegjese per jeten time dhe se cfaredo qe deshiroj mund ta arrij. Mesova qe cfar mendoj & flas behet! Prandaj fillova te flas vetem per shendetin, lumturine, pasurine...mesova te fal njerezit....mesova qe cfare jep - merr! Fillova te jap vetem dashuri, miresi, falje, paqe...dhe vetem ato po i pranoj. Tani ndihem aq e lumtur si kurre me pare dhe i jam falenderuese dhe mirenjohese Mimoza Taqi qe me dha kete mundesi!

Venera

 

 

Edukuimi juaj në Iam Power, nuk është ajo që ju ka mësuar, mësuesi juaj, ajo që ju ka mësuar gjyshi juaj, ajo që ju ka mësuar ambienti juaj.

 

Këto janë mësime mahnitëse, profesionale, përvoja me cilësi të njerëzve që së pari arritën suksesin pastaj filluan të ndajnë përvojën e tyre dhe të na mësojnë cila është rruga e saktë për arritje.

Veprime sociale mahnitëse.

Nëse nuk je shoqëror, do të mbetesh prapa. Mësimet në Iam Power sjellin përafrimet, pikat, aksionet dhe ndjenjën që thonë se 'ky djalë apo vajzë meriton të flasë dhe të arrijë sukses'.

Dëshironi të njiheni si djalë apo vajzë që nuk arriti të jetojë por vetëm të mbijetojë? Natyrisht jo.

Ju dëshironi të jeni të njohur si djalë apo vajzë me tranzicione aq të suksesshme sa që çdo kush do të ishte xheloz për arritjet e juaja.

Me bankën e madhe të diturisë në modelin Iam-Power, suksest tuaja do të rrjedhin lehtë nga fillimi në fund.

 

Kur ju jeni pjesë e Iam Power

Maksimizoni shitjet, aksionet dhe rezultatet tuaja ... sepse këto mësime nuk janë të dizajnuara vetëm për të parë bukur.

Të gjitha janë miratuar nga njerëz super të sukseeshëm, kështu që komunikimi juaj me partnerët e biznesit apo blerësit e ardhëshëm do të duket i mahnitshëm dhe do të konvertohen vetëm në sukses.

 

Jepni jetës suaj një shkëlqim profesional dhe fitoni atë nivel tjetër të respektit.

Jeta e juaj në çast mund të dalë nga paketa e limitimeve të shoqërisë vetëm me disa klikime ... dhe nuk do të keni nevojë të shkoni më pranë dështakëve përsëri!

 

Filtra ( lirime) të vështirësive paraprake apo të tanishme. Si të silleni me njerëzit negativ, si të bindni tjetrin për shërbimin ose produktin tuaj. Shitje në network marketing pa asnjë vështirësi, gjetje të punës që admironi, paqë shpirtërore dhe mendore, drejtim të mendimeve për jetën që kërkoni.

Anëtarësim 1 vjeçar, me këtë çmim për herë të parë dhe të fundit!

niveli2.jpg

KËTU

Epoka e Artë e Suksesit!

 

Ju veç e dini, se ju jeni shtylla e suksesit tuaj.

Por ja këtu është vërtetimi: të gjithë të tjerët mendojnë se e dinë se vetja e tyre është e ardhmja e suksesit të tyre të vërtetë!

Por të dimë se çfarë dimë dhe çfarë nuk dimë kjo është dituri thotë Konfuci.

 Apo Të dimë dhe të mos bëjmë është të mos dimë thotë Lao Tzu.

Vetëm LEXIMI I një libri nuk do t'ju japë përparësi.

Është koha që të keni një përmirësim.

 

Vetëm leximi I çdo lloj libri pa aplikim, do të mbush trurin tuaj me informacion… Por Iam Power është e ardhmja e suksesit të vërtetë.

Do të dëgjosh një çmenduri?

 

Çdo minutë në You Tube shtohen nga 400 orë të VIDEOVE.

Vetëm shikimi i këtyre Videove për Sukses nuk do të ju bëj juve të Arrini Sukses!

Nëse ti do të kesh Vëmendjen e të tjerëve…

Performimi yt duhet të jetë I JASHTËZAKONSHËM! 

Ti duhet të mësosh atë që të tjerët akoma nuk e dinë!

Nuk ka rëndësi sa e mirë është përmbajtja e fjalimit tuaj.
Nuk ka rëndësi se sa e zgjuar është mënyra e shitjes suaj.
Nëse nuk di një sekret të vetëm, që do të mjeshtërosh në Iam Power, atëherë je i vdekur në ujë kur bëhet fjalë për marketingun.
 
Ju kurrë nuk do të merrni vëmendjen që meritoni. Dhe pa vëmendje, ju kurrë nuk do të merrni VEPRIM.

JA DËSHMI TË ANËTARËVE TË TJERË

Zvicer

Anëtare e Nivelit 1 Ne Iam Power dhe Gold

VETËM PROGRAMI DËSHIRA JUAJ ËSHTËU URDHËRI JUAJ

DO TË BËJ REVOLUCION JETËS SUAJ( KY PROGRAM KA

ÇMIMIN 59 EURO) JU E KENI PJESË E OFERTËS

Shikon çfarë ky program është...

 

Para 100 viteve Napoleon Hill doli me këtë filozofi!

Mësimet e tij ishin nga përvoja e jetës së tij!

Le të jemi të sinqertë – nga kush ne mësojmë? 

Kush na këshillon, kush na edukon?

Kush na "programon për dështim"

Janë njerëzit që pa përvojë aspak në jetën reale duan të na japin neve diçka që vetë se posedojnë!

Por nuk besoj se ky person je ti?

Sigurisht që jo. Dhe ti je i vetëdishëm se nuk mund dikush të na japë diçka që vetë se posedon! Nuk mund një mekanik të na mësojë si ti biem pianos!

Por kur vjen fjala për suksesin tonë dhe jetën tonë, zemrën tonë dhe shëndtin tonë ne dëgjojmë lloj lloj dështakësh!

Sigurisht ti mund të vazhdodh ti dëgjosh ato... 

...Ose Ti Mund Të Bashkohesh me Qindra Antar Që Përdorin Iam Power

Ja se çfarë thonë ato për Iam Power:

 

Anëtare e Nivelit 3 në Iam Power

Belgjikë

Anëtar i Nivelit 3 në Iam Power

“Suksesi është një vendim për më tej”
KEVIN TRUDEAU

Antigona Kamberi 

Anëtare e Nivelit të 4

Iam Power

Iam Power është shërbimi i parë dhe i vetëm 100% i automatizuar për zhvillimin tuaj personal dhe suksesin tuaj në gjuhën Shqipe.
Tani mund të krijoni karierën tuaj, ndërtoni profesionin tuaj, të bëni të suksesshëm biznesin tuaj me qindra antar shqipëtar nga e gjitha Bota, veprime sociale, tranzicione, dhe atë me vetëm disa klikime ... pa ndonjë përvojë paraprake të internetit, pa pritur javë në kontraktorin tuaj ... dhe pa humbur para në të njëjtin treg, Harton planin e jetës tënde, disajnon të ardhmen tënde dhe jeton ëndërrën tënde duke qenë pjesë e njerëzve të suksesshëm!

“KENI DËGJUAR NËNËN TË JU THOTË ME KËND RI I TILLË JE!”

 

Pse mos të qëndroni me njerëz të

jashtëzakonshëm? Ato janë në Iam Power.

IAM POWER ESHTE NË MBI 23 SHTETE TË BOTËS KU JETOJNË SHQIPTAR, SEPSE PLATFORMA ËSHTË E GJITHA NË INTERNET!

 


Ja disa reagime TË TJERA nga përdoruesit tanë:

 

Anëtare e nivelit 3 në Iam Power

“Çfarëdo që mendja e njeriut mund të perceptoj, dhe të bëj veten të besoj mund të fitoj”
NAPOLEON HILL
mensur.JPG

Anetar ne Nivelin 4 në Iam Power dhe investues ne Karatbars

USA

 

Anëtare e Nivelit te 3 Iam Power

Administrating Director at DArt Channel

Redaktore Muzikore Top Fest at Top Channel TV

Iam Power është e vetmja dhe e para platëformë shqiptare   që ofron mësime nga përvoja e njerëzve të suksesshëm 100% automatike, me 3 klikime ju dëgjoni audion ose lexoni librin i cili ju nevoitet për situatën e caktuar jetësore...

 

Ja ku keni Iam Power tani për të Punësuarit në Biznesin tuaj.. Niveli 1 me 81% zbritje, ju jeni biznesmen dhe e dini rëndësinë e të menduarit pozitivisht...Bëj që  eshe stafi yt të jetë pozitiv si ju....

KLIKO KËTU DHE REGJISTRO TË PUNËSUARIT TU

Fiza Hoxha

Anëtare e niveli 1 në Iam Power

Ministria e Infrastruktures

Zyrtare · Pristine

Ja se çfarë thotë për Iam Power Një Mjek

 

Anetar i nivelit 3 ne Iam Power

Seton Healthcare Family

Antare e nivelit 4 ne Iam Power

Thjesht, shpejtë lehtë, zhvillimi juaj material,

shpirtëror dhe intlektual në formën më të

thjeshtë të mundur.

 

 

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

 

Dituri të specializuar për arritje, gjeni në Klubin e suksesit

www.iam-power.com

0038976256899-tel/viber

 

 

FORMË E THJESHTË PËR HYRJE NË INFORMACION

 

 

Mësimet janë të klasifikuara në 4 formate:

Audio

Video

Libra

Dhe Seminare

 

 

Është shumë thjeshtë shkarkimi i trajnimeve:

 

Testemonialet nga anetaret jane te mrekullueshme, mund ti pyesni ato dh eju tregojne vete.

Çdo gjë është shumë transparente dhe e kapshme për çdo njeri, të çdo moshe dhe çdo vendi:

Anëtare e nivelit 3 ne Iam Power

Anetar i Nivelit 4

Zvicer

Antare i Nivelit 3 Iam Power

Shqiperi

Iam Power, furnizon jetën tënde dhe biznesin tënd me FUQI, të cilën ju mund ta humbisni nga përballja me sfida nga më të pakuptimtat, me këtë platformë ju do të arrini suksesin dhe synimin tuaj sepse do të keni pse të vazhdoni...

Hapësirë për Trajnime të anëtarëve

Iam Power është krijuar që të bëj jetën tuaj më të lehtë, familjen tuaj më të lumtur dhe biznesin tuaj kënaqësi, si dhe profitdhënës... Ke hyrje në çdo gjë që të ke nevojë me emailin tënd dhe fjalëkalimin që të jepet pasi të kesh kryer pagesën.

E gjitha ndodh Online

E gjithë magjia ndodh brenda Internetit tënd. Nuk duhet të instaloni asnjë softver, ju mund të keni qasje në Iam Power kudo që të jeni dhe kurdo që të ken nevojë...

Shërbim për konsumatorët

Kontakto në nr e tel, ose viber +38976256899 dhe suporti miqësor i Iam Power do të ju përgjigjet çdo ditë nga ora 08:00-16:00, përveç të dielën dhe ditëve të festave shtetërore.

Kush do që jetën të ketë mahnitëse?

Nëse nuk keni kohë, mund të dëgjoni programet tona përderisa Vozitni në udhëtime zyrtare. Njerëzit e suksesshëm e shfrytëzojnë kohën e tyre në maksimum.

Kjo Ofertë nuk do të zgjas përgjithmonë, prandaj nëse vërtetë doni të ndryshoni jetën tuaj- ju duhet të bëni diçka ndyshe. Merrni Iam Power tani, dhe leni konsumatorët e juaj të mahniten me performancën tuaj, bossi juaj të mos i jep vetes shansin të ju humbasë, bashkëshortjaose bashkeshorti juaj të dashurohet sërish në ju...fillo tani ke një JETË PËR TË JETUAR:

Mos lejoni që kjo mundësi të rrëshqasë  ... pastaj të vuani çdo herë që një pagesë mujore debitohet nga llogaria juaj ...

Kjo Marrëveshje ekskluzive për promovim po përfundon së shpejti
Mos e humbisni këtë mundësi masive për të kursyer para në zhvillimin tuaj Personal.
Kyçuni SOT dhe vendosni një mjet të fuqishëm në arsenalin tuaj të marketingut, që do të përdorni përsëri dhe përsëri për të prodhuar produkte mahnitëse, bindëse, të larta konvertimi ...
Kjo është një mundësi reale për të paguar një herë dhe për të përfituar tërë jetën.
Zgjidhni nivelin tuaj më poshtë:

 

Shkolla Juaj e Suksesit në Rrota- Iam-Power

Si- Shumë thjeshtë...

Në vend se të dëgjoni (programoni veten) lajme negative, këngë dështimi në dashuri!

Programoni trurin tuaj me audio për suksesin tuaj, në punë, familje dhe shoqëri!

 

“Përdorimi i Iam Power ka hapur dyert për biznesin tim që unë kurrë nuk do të kisha imagjinuar.”

Konsumatorë më shumë, konvertimet më të mira dhe një biznes i gjallë janë vetëm një klikim larg, por ju duhet të ndërmarrni veprime ...

PSE TË ANKOHENI SE NUK KENI KOHË që të merrni pjesë në leksione të bezdisshme dhe të komplikuara, kur Iam Power e keni gjithku me vete, edhe në udhëtimet e juaja me aeroplan ju mund të kënaqeni me audiot t mrekullueshme që shfaqin dhe nxjerin në pah më të mirën tuaj!

Shkruaj një sms tani- në viber ose tel-+38976256899 dhe ju njoftojmë me proceduarat e akcesit tuaj në këtë program.

 

 

Ti nuk duhet të jesh në Vendlindje që të jesh pjesë e shkollës Iam Power!

Ti mund të jesh kudo dhe Iam Power është me ty kudo!

 

Nevoitet gjysma e jetes tende para se te zbulosh

se jeta eshte nje projekt- beje vete.

 

Tre gjera nuk mund te fshihen gjate; Dielli, Hena dhe e verteta.
Buddha

"Une jam i frikesuar nga frika e te qenit mesatar." Tylor Swift

Kur isha 5 vjecar, mamaja ime gjithmon me thoshte se lumturia eshte celesi i jetes. Kur shkova ne shkolle, me pyeten cka doja te behem kur te ritem. Une shkruajta i lumtur ata me thane se nuk e kam kuptuar detyren, dhe une u thash atyre ata nuk e kane kuptuar JETEN._John Lennon

 

A e keni kuptuar jeten apo vetem ecni pa asnje destinacion?

A jeni i lumtur me jeten qe jetoni?

Nëse diçka brenda jush ju thotë se ju duhet të

veproni tani...

na shkruani ne viber +38976256899

që të merrni Iam Power .

 

Seminar, Me Meditim Drejt SUksesit, Prishtinë data 17 Qershor 2017 e Shtune nga 13:00-17:00

Iam Power prezenton Seminarin e rradhës:

"Me Meditim Drejt Suksesit"- Sheki Useini

Data: 17 Qershor 2017

Ora: 13: 00-17:00

Vendi: Swis Diamond Prishtinë

Çmimi: 10 Euro ( per anetaret e nivelit 3 dhe 4 hyrja falas )

Teknikat e meditimit do të na i shfaq Sheki Useini, i cili meditimin e praktikon në jetën e tij, si dhe ka mësuar në mënyrë profesionale në OSHO-Internacional në Pune-India!

"Meditimi është shkrirje e dalëngadalshme e VETVETES në Dashuri. Meditimi është edhe një lloj intervenimi kirurgjik në brendi të shpirtit për elimininimin e të panevojshmes,, ku ti je njëkohësisht edhe kirurg edhe pacient".- Sheki Useini

 

 

RREGJISTROU PER SEMINAR NE TABELEN ME POSHTE:

Name *
Name

15 PARIMET E SUKSESIT- Prishtinë 26 Maj 2017

15 PARIMET E SUKSESIT

Prishtinë 26 Maj 2017

Swiss Diamond

RREGJISTROHU PËR PJESëMARRJE NË SEMINAR:

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri

Në këtë Semianar do të paraqiten 15 Parimet e Suksesit nga Napoleon Hill të cilat do të ndërlidhen me njerëzit e suksesshëm të popullit shqiptar si ata kanë aplikuar këto Parime dhe kanë arritur majat e suksesit Botëror.

Sheki Useini është një Spiker Motivues i Nivelit Botëror sa i Përket Motivimit dhe shtjellimit të karakteristikave që një njeri e bëjnë të suksesshëm. Ai personalisht ka sukses të jashtëzakonshëm në bizneset e tij, jeton dhe punon në Zivcër e si qëllim i tij jetësor tani është që vendi jonë dhe populli jonë të ritet në nivelin e vetëdijes së lartë të prosperitetit.

Semianri është falas për anëtarët e niveli 3 dhe 4 në Iam power, hyrja ështe e mundëshme edhe për gjithë të tjerët me një çmim simbolik prej 10 Eurove.

Vendet janë të limituara prandaj suksesi gjithnjë është një vendim për më tej:

Disa copëza të arta për Dështimin nga Napoleon Hill:

Në të tilla “dështime” prehet shpresa e botës.

O njeri, që je etiketuar si “dështak”, ngrihu dhe dil mbi ta! Çohu sërish dhe vepro!

Diku në botën e aksionit ka vend! Aty ka një vend për ty.

Asnjë dështim nuk është regjistruar ndonjëherë në jetëshkrimet e njerëzve të sinqertë

Vetëm frikacaku dështon dhe vetëm ai nuk përpiqet më. Lavdia është te puna dhe jo te fitimi i trofeut.

Muret që gjenden në errësirë nuk mund të qeshin me puthjen e diellit.

 

“FORCA E EDUKIMIT ËSHTË AQ E MADHE, AQ SA NE MUND TË BËJMË KALLËP NË MENDJET DHE MËNYRAT E TË RINJVE ME CILINDO MODEL QË TË DUAM DHE TË JAPIM NDIKIMIN E SHPREHIVE TË TILLA, QË DO TË QËNDROJNË PËRGJITHMONË TE TA.  Aterburi.

 

Ti nuk mund ta frikësosh një njeri që është në paqe me Zotin, me njerëzit e afërm të tij dhe me veten. Nuk ka vend për frikë në zemrën e një njeriu të tillë. Kur frika mirëpritet diku, aty ka diçka që duhet të zgjohet.

 

Klubi Juaj

Iam Power 

Info ne email iampowersuport@yahoo.com dhe tel/viber 0038976256899

     

Përfundoi edhe Seminari Ti Meriton Suksesin në Flawil Zvicër

Ma datë 14, Maj 2017 Në Flawil të Zvicrës, me iniciativën e antarëve të Iam Power znj Igballe Krasniqi dhe z. Fazli Krasniqi përfundoi me sukses organizimi i seminarit nga klubi Iam Power "Ti Meriton Suksesin", një çift i përkushtuar për arritje dhe sukses, një çift që gjithë jetën e tyre e përkushtuan për të ndihmuar bashkatdhetarët e tyre në forma dhe veprimatari shumë dobiprurëse, një çift me një shpirt të madh përparimi dhe ndryshimi që na impresionuan në çdo moment me zemrën e tyre të madhe dhe atdhedashurinë e tyre ndërtuese për jetën.

Ajo që ishte karakteristikë e këtij seminari ishte energjia pozitive e pjesëmarrësve, shpirti i tyre përparimtar dëshira e tyre e madhe që të shohin popullin e tyre në vendet e larta që meriton.

Çdo moment në këtë seminar ndihej dëshira e madhe e tyre që në evente të këtij lloji të ketë më shumë pjesmarrës, më shumë njerëz që marrin përgjegjësi dhe fokusim drejt vetvetes dhe familjes. Sepse është e vetmja formë për një jetë më të mirë për të gjithë.

Z. Sheki Useini i cili vlerësohet si një spiker motivues i rangut botëror për qartësim të ideve për ndryshim dhe jete te suksesshme shpalosi kete rradhë në pika shumë të spikatuara format të cilat na ndihmojnë në gjetjen e vetvetes dhe suksesit në jetë.

Ai shfaqi Dietën Intelektuale dhe rëndësinë e të ç'mësuarit të mësimeve të huazuara nga të tjerët dhe që nuk i sjellin të mira jetës sonë, si funksionon VETË-DIJA DHE NËN-DIJA,  pse është e rëndësishme që me vetëdije të mbjellim fara të suksesit për veten tonë.

Na mësoi për aftësinë që të kuptojmë mrekullitë e jetës si dhe vendosmërinë për të luftuar deri në fund për atë që e besojmë. 

Ndihem shume e bekuar per ju luftëtar të dritës.

Me shumë respekt

Mimoza Thaqi

Sheki Useini në një postim të tij ne facebook për seminarin tha:

Seminari motivues „Ti meriton Suksesin“ i mbajtur nën moton „SEMINARI I PËRKUSHTIMIT » në Flawil të Zvicrës përfundoi me sukses. Orgnizatorët, zonja Igballe Krasniqi dhe zotëri Fazli Krasniqi kishin bërë më të mirën e mundshme, që ky seminar të jetë superiorë. Faleminderit për këtë përkushtim shembullorë. Gjenialiteti i Mimoza Thaqit edhe njëherë me rradhë tregoi se është pasuri e veçantë për çdo seminar. Mimoza vazhdon të qëndrojë padyshim një fenomen në këtë lëmi. Respekt Mimoza !
Ambienti i seminarit ishte plot energji pozitive, kurse vëmendje, kujdesi, respekti, butësia dhe përkushtimi i parezervë i pjesmarrësve e bënë këtë seminarë madhështorë. Ju faleminderit të gjithëve për këta vlera të veçanta. Qofshi gjithmonë të bekuar dhe mirë u pafshim në rrugëtimet e mëtejme.

Sheki Useini

15, Maj 2017

 

Fjala Jeta- JE-TA ( je-ata) Apo je- UNE JAM 

Bej kerkime te ndryshme dhe eksperimente te ndryshme me mendimet e mia, javen e kaluar kam lexuar shume lajme nga portale te ndryshme per ngjarjet e fundit ne hapesiren ku jetoj kam degjuar emisione te ndryshme televizive per kengetaret apo njerezit qe jane te famshem. Kjo te ben te shohish ne cilin realitet te plasuar nga klasa sunduese ne jetojme, realitetin virtual te cilet ata duan ne te dijme, ata na ushqejne cdo dite me ate qe ata mendojne se ne duam ta shikojme, lexojme dhe degjojme sepse ne ate forme e kane programuar mendjen tone per gjate gjtihe jetes sone, dhe mendja jone kerkon pastaj te degjoje te lexoje dhe shikoje lajme te tilla sepse ashtu eshte programuar dhe programimi negativ gjithnje kerkon ushqim me te cilin pastaj do te flase me miqte, koleget apo familjaret. 
Dhe fjalet pastaj qe perdoren jane po te njejtes natyre duke share, tallur e kritikuar ata qe na udheheqin. Duke fajsuar cdo njeri tjeter se pse vepron ai ne menyren si vepron dhe duke mos folur ne asnje moment per ate qe bejme ne dhe mendojme ne. Duke treguar mencuri te formave te ndryshme se pse jeta jone nuk funksionon ne formen si ne duam te funksionoje vetem per arsyen se ne jetojme ne nje vend qe nuk na jep mundesi. E si mundet vendi te na jap mundesi kur ne vetes nuk i japim asnje mundesi, e si mund dikush tjeter te na avancoje kur ne se avancojme veten tone, e si mundet dikush tjeter te mendoje mire per ne kur ne nuk mendojme mire per veten tone? 
Ky kompjuteri me i fuqishem ne Univers qe ne e quajme truri jone eshte i vjedhur nga ne dhe punon per interesat e vetem disa njerezve, ata neve na japin ushqim cdo dite qe te na mbajne ushtare lojal te planeve te tyre, te objektivave te tyre e vetmja gje qe ata nuk duan eshte vetedisimi jone dhe programimi ndertues i kompjuterit tone. 
Duke e ditur kete e kuptoj pse njerezit akoma vazhdojne te jene te tille si jane dhe te jetojne jeten ashtu si e jetojne dhe nuk me vjen keq aspak ngase ato e kane ate mundesi te zgjedhjes dhe nuk e perdorin por thjeshte kane vendosur te jeni viktime dhe eshte nje thenje mos e bej derin te kendoje sepse e shqeteson derin dhe e nevrikos veten. Leje derin te jete der, leje viktimen te jete viktimi ti per vete vendos te jesh nje fitimtar dhe te fitosh mbi mendimet tua negative qe te sjellin dem ty dhe shume njerezve reth teje!
Ne Iam power ju mund te programoni veten per jete te mire, edhe kjo eshte nje zgjedhje e juaj sepse une brengosem por jo aq shume se cfare ju do te beni me jeten tuaj!

JE-TA ( je-ata) 
Ju vendosni kush jeni- JE-UNE JAM (FITIMTAR)
apo JE - ATA (viktima)
Shihemi me fitmitaret ne suksese
Mimoza Thaqi

Dje me date 8 Maj 2017 perfundoi me suksese Seminari Udheheqesia. Ne Swiss Diamond Prishtine.

Dje perfundoi me suksese Seminari Udheheqesia. Ne Swiss Diamond Prishtine.

Pjesemarresit qe u pajisen me armen me te fuqishme njerezore e cila eshte nje shpirt i cili ka Qendrueshmeri te Synimit do te bejne te pamunduren te duket e mundur per te gjithe, sepse çdo ndryshim fillon nga nje njeri i cili ka vendosur te shoh ndryshe veten dhe vendin e tij.

Urime per te gjithe ju qe ishit ne kete seminar ju asnjehere me nuk do te jeni te njejte sepse fara e Udheheqesise eshte ngulitur ne nendijen tuaj.

Ju uroj suksese dhe deshmi te Udheheqesise suaj te ndershme dhe te sinqerte.

Shihemi ne suksese Mimoza Thaqi

Iam Power

LIGJI I PARAVE QË GJITHNJË FUNKSIONON! SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË!

LIGJI I PARAVE QË GJITHNJË  FUNKSIONON!

SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË!

29/30 QERSHOR 2017 PRISHTINË SWISS DIAMOND- SEMINAR 2 DITOR

29 QERSHOR 2017-NGA ORA 10:00-20:00

30 QERSHOR 2017- NGA ORA 10:00-17:00

 

Është një mendim tipik njerëzor se çdo gjë ka një fund. Në të njëjtën mënyrë shumica nga ne konsiderojnë se një gotë është gjysmë e shprazur në vend se gjysëm e mbushur.
Sidoqoftë, kjo nuk funksionon për fuqinë kreative. Ju jeni një burim i pashtershëm i energjisë, e cila e rimbush veten përsëri dhe përsëri.
Fuqia juaj për të krijuar realitetin tuaj nuk dështon, madje edhe kur ju ndjeheni të lodhur ose në depresion.
MendimeT vazhdimishtë vijnë, ndjenjat vazhdojnë të rrjedhin. Është një proces i pafund që do të vazhdoni të përsërisni gjithë jetën tuaj.
Frekuenca e Infinites ju ndihmon të mbani mend se FUQIA  juaj e brendshme është e pafund dhe se ajo kurrë nuk rraskapitet.

Fuqia juaj është e madhe dhe e pafund.

Po ju jeni gjeneratori i plotfuqishëm i pasurisë!

 

Po ju jeni Makinë e përhershme për para!

 

Universi dëshiron që ju të jeni i pasur, madje edhe më shumë se që ju doni të jeni i pasur. Pasuritë dhe bollëku janë në shtëpinë tuaj dhe me siguri do të leni një trashëgimi për ata që do të marrin një ditë kauzën tuaj.

Jojan Hendiks është një dritë e shkëlqyer, është si një farë që drejton anijet në breg ai ka dhuntinë që të shpërndajë mirësinë dhe dashurinë.

Por këtë rradhë ai do të na shfaq fshehtësitë e Sistemit të Fitimit të Parave bashkë me Mimoza Thaqin e cila këto mësime çdo ditë i aplikon!

Suksesi ështe Vendim Për më tej:

Rregjistroheni ne seminarin e rradhës sepse vendet janë të limituara!

Seminari është falas për antarët e Nivelit 3 dhe 4 në Iam Power si dhe delegatët e AKR, ndërsa për gjithë të tjerët hyrja është 50 Euro

Emri *
Emri
Cili Nivel ne Iam Power Jeni?

Konfirmimin per seminar do te merrni ne email, pasi te keni kryer pagesen.

Anëtarët e Iam Power të cilër janë niveli i 3 dhe i 4 që janë të rregjistruar në listë dhe nuk marrin pjesë vendin do ta paguajnë 50 Euro nëse nuk marrin pjesë në Seminar, ju lutemi për korektësi sepse ju mund të merrni vendin e dikujt që ka dëshirë të flaktë të vijë në seminar.

Shihemi në Suksese

Klubi Juaj

Iam-Power

Më Poshtë foto të seminareve të kaluara me Jojan Hendriks:

 

Behgjet Pacolli, Lider i Ardhmerise Sone!

Z. Behgjet Pacolli e di se fuqia e një Ekipi është fuqia e një Lideri të Vërtetë, prandaj ai vendosi që Ekipi i tij të jetë më i fuqishmi që njeh populli më Intelegjent në botë si që është Populli shqiptar, ai vendosi dhe i tha po Iam-Power dhe trajnimeve për zhvillim personal që ndan klubi Unë Jam Fuqia,  ai e di se farat e fitores riten dhe japin rezultate mahnitëse dhe vetëm njerëzit madhështorë mund të bëjnë Kosovën Madhështore.

Z. Pacolli e di se është Presidenti më i mirë në Botë, dhe e di se do të bëj Kosovën Madhështore sepse ai e di sekretin e fuqisë së mendimeve dhe e di se vetëm duke bërë mirë vjen e mira në popullin tonë.

Besoni, dallimi i z. Behgjet Pacolli nga të gjithë të tjerët është se ai vepron 99 herë më shumë se ne.

Dhe neve na duhet një Lider si z. Behgjet Pacolli që të bëjmë Kosovën Madhështore.

 

Si mund te largohen mendimet e kqija dhe si mund te menagjojme stresin?

1.      Cka eshte jeta per nje lidere shpirtrore siq jeni ju ?

 

Nuk mund ta quaj veten lidere shpirterore sepse ky eshte nje titull shume I larte, por qe puna ime eshte e fokusuar 100% qe pupulli im te dale nga limitimet e mendjes dhe te filloje te harmonizoje 3 aspektet jetesore mendje-trup dhe shpirt po kete e bej.

Dtth te kemi nje mendje te ushqyer me pozitivitet, libra ndertues dhe intelekt të zgjuar, te kemi gjera te nevojshme qe kerkon trupi dtth para, sepese pa to sado I forte te jesh intelektualisht kjo bote eshte duke qarkulluar ashtu. Ndersa pjesa e trete shpirti ai ka nevoje per ngrohtesi, vleresim dhe dashuri.Kur keto tre aspekte përputhen me njeri tjetrin mund te jetojme te qetë.

2.      Cka eshte mendimi ?

Mendimi është energji, frekuencë, vibracion, njëjtë si çdo frekuencë që ne njohim qoftë ajo e celularit, radios…nje mendim shkon nga nje tru te tjetri dhe krijon materien fizike ka thënë Einstain dhe Edison…

3.      Si mund te largohen mendimet e kqija dhe si mund te menagjojme stresin?

Mendimet e keqia largohen por është proces I cilido punë sistematike, do një sistem, kërkon dituri të specializuar për këte, jetojmë në nje vend ku kanë ndodhur trauma të shumta, kemi jetuar të robëruar shumë kohë…dhe ky proces nuk është I lehtë…kërkon përcaktim, këmbëngulje dhe motivim. Dikush mund tia dalë vet por është shumë e vështirë pa përkrahje të njerëzve të tjerë..prandaj duhet kërkuar shoqëri e re pozitive, njerëz përkrahës dhe që kanë tejkaluar egon e tyre…lakminë, zilinë, xhelozinë…

Duhet konsideruar me çfarë personash shoqërohesh, me çfarë ushqimi e ushqen mendjen…

4.      Cka i bene njerzit te lumtur, apo ku e gjejne njerzit lumturine e vertete?

Lumturia e vërtetë gjitndet kur personi mer 100% përgjegjësi për jetën e tij, nuk fajson të tjerët, vendin ose qeverinë…I kërkon gabimet te vetja dhe I qaset rrugër për zhvillim personal.

5.      Cile eshte parimi juaj kryesor ne jete ?

Parimi im kryesor është të jap shërbimin tim sa më shumë që mundem për sa më shumë njerëz që mundem…që edhe ata të gjejnë lumturinë!

6.      A mund te tregoni nje formule te thjeshte e cila sherben per te arritur suksesin ?

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

7.      A mund te spjegoni pak per idene e klubit “I am power” dhe qellimin e krijimit te tij?

Si që përmenda më lartë…duhet sistem për të ndryshuar, duhet fuqi, duhet këmbëngulësi, njerëz që të përkrahin kur gjithë të tjerët të tallin…Prandaj ajo që më ndihmoi mua të tejkaloj këto sfida e bëra si një sistem ku gradualisht njeriu do të gjej ëndrën e tij në këtë periudhë kur çdo gjë duket negative- si ekonomia si politika si vetëdia.Ku standrdi jetës rritet…nese vazhdojne njerëzit ti bëjnë gjërat që I bëjne sot ku do të jenë pas 5 viteve?

Kjo duhet të konsiderohet sepse në të ardhmen do te kete vetëm 2 Klase tha Donald Tump dhe Kiosaki…te varfer dhe te pasur…ne cilen kategori do te ngel personi që tani I takon klases së mesme në të pasurën apo në të varfërën…kjo varet nga ato!

Duhet vendosur tani se çfarë të bëjnë..ju duhet dituri e specializuar dhe këtë dituri mund ta gjejnë në kurset dhe trajnimet në Iam-power, ku gjithashtu do të njihem me njerëz tjerë përkrahës dhe të motivuar për ndryshim. Njerëzite pasur investojne në gjëra që ju rrisin vlerën ato investojnë në dituri të specializuar për arritje.

Nësë ëndërra jonë është të jemi të pasur duhet të bëjmë si të pasurit bëjnë!

 

8.      Si te arrijme te percaktojme qellimin jetsor?

Duke ndryshuar shprehitë e vjetra, të marrim diçka pa dhënë asgjë, duhet përkushtuar një sistemi për ndryshim, duhet aplikuar dituria e mbledhur, duhet praktikuar metodat e shitjes, së pari duhet të japim që të marrim. Duhetë të japim kohën tonë, shërbimin tonë që të meritojmë jetën që duam.

9.      Cka eshte meditimi dhe cila eshte metoda me e lehte sipas jush qe te aplikohet ?

Meditimin të them të drejtën nuk e praktikoj shumë, kam mënyra dhe teknika të tjera që përdor për të qëndruar gjithnjë e fokusuar në qëllimin tim.

Dhe qëllimi im është të ndihmoj sa më shumë individ të realizojnë qëllimet e tyre.

10.  E dime qe jeni adhuruese e madhe e librave dhe audiove, cili eshte nje liber te cilin e sygjeron qeta lexon nje fillestar I kesaj fushe ? Po nje audio?

 

Së pari duhet të dëgjoj Dëshira Juaj është Urdhri Juaj një semianar I inçizuar si audio cd, aty I gjejnë të gjitha përgjigjet e thelbit jetësor…pastaj ka libra ndërtues Napoleon Hill.

Dhe të mbarojnë së mësuari kur të duan edhe paaak më shumë të mësojnë!

Dituria nuk ka fund, dhe ne nuk dijmë diçka që nuk dijmë…te jesh mik me diturinë kjo është filozofia. Por të kesh kujdes çfarë diturie…sepse ka libra të cilët nuk I përmbajnë të gjithë përbërësit e jetës së lumtur dhe kjo e ngatëron më shumë lexuesin…pas dëgjimit të DJUJ çdo gjë qartësohet dhe individi e merr rrugën e tij drejt jetës që ëndërron.

Të falënderoj Mimoza Cana për pyetjet e sakta dhe të qëlluara, jam e sigurtë se njeriu I llojit tonë do të na kërkojë neve.

Ashtu tha Anderw Carnegie njeriu më I pasur në botë në shek XX.

UDHËHEQËSIA- Seminar motivues- Swiss Diamond Prishtine 8 Maj 2017

UDHËHEQËSIA

Seminar motivues- SwisS Diamond Prishtine

8 Maj 2017

Nga ora: 16:00- 20:00

Seminari "Udhëheqësia" - Lidershipi, do të shfaqet në një format si asnjëherë më parë. Nga përvoja ime e fundit në seminarin që isha në Aruba, vendosa që këtë Seminar ta bëj në atë format. 

Ajo që do të ndaj me ju do të jetë shumë e fuqishme për Udhëheqjen e jetës suaj. Ju sugjeroj të merrni fletore dhe laps të kaltër që të merrni shënime sa më shumë që të mundeni, sepse ajo që do të ndaj me ju është material të cilin ju duhet të paguani 1000 Euro dhe që është pjesë e trajnimit vetëm të nivelit 4 në Iam Power.

Ky seminar është falas për të gjithë, rregjistroheni sa më parë sepse vendet janë të limituara.

Vendet janë mbushur.

Ju qe jeni rregjistruar ju lutem te vini 30 min para kohe. 

Axhenda:

Pjesa 1: Nga ora 16:00-16:45

Çfarë është Udhëheqësia, Pse ju duhet të Udhëhiqni veten tuaj së pari. Si njerëzit të ju besojnë juve të ju duan juve dhe të ju ndjekin juve. Një Lider i vërtetë ka rreth vetes njerëz që arrijnë rezultate, një Lider i vërtetë ka rreth vetes njerëz që gjithashtu e bëjnë punën dhe kanë fitore të njëpasnjëshme. Bëhuni ju ai ose ajo që do të mësoni të Udhëheqni veten tuaj vetëm për fitore Madhështore.

Pauza Nga Ora 16:45-17:00-

Pjesa 2: Nga 17:00- 17:45  

Aksioma tjetër e Udhëheqësisë është se ju Jeni një Lider ose nuk Jeni, Që të jeni lider 100% të kohës në atë që unë jua mësoj ju do të jeni 100 ose 1000 herë më të fuqishëm.

Pauza Nga Ora 17:45-18:15- 30 min ( do të ju servohet kafe )

Pjesa 3: Nga Ora 18:15-19:00

A jeni ju ai ose ajo që do të merrni këtë informacion dhe do të aplikoni.?

A jeni ju ai ose ajo që do të prekeni nga ky informacion dhe të merrni vendimin?

A do të thoni se jam unë ai ose ajo që do të Udhëheq jetën time prej sot e tutje. Do të ndaj me ju kompleksin e Superioritetit dhe si ju të mos jeni më Inferior për çdo gjë që ndodh në jetën tuaj. Një lule nuk qëndron në vend, ajo ritet ose vdes. Vendosni të riteni. Nëse bëni grackën për dhelprën ju bëni grackën për veten.

Pauza Nga Ora 19:00-19:15

Pjesa 4: Nga Ora 19:15-20:00

Ju jeni ai që merr përgjegjësinë, ju jeni ai që duhet të merr pjesë në këtë seminar që të shoqëroheni me fitimtarët. Një staf një ekip nuk mund të funksionëjë në mënyrën e duhur nëse nuk është si një familje, kjo gjithashtu vlen edhe për mendimet- ti nuk mund të kesh 2 mendime që janë të kundërta me njëra tjetren, edhe mendimet duhet të jenë të familjarizuara me njëra tjetrën.

Shihemi në Suksese

Dhe në Botën e Mirësisë dhe Dashurisë

E juaja

Mimoza Thaqi

 

 

 

 

 

 

Një qenie e zgjuar thotë një gjë dhe e bën atë që e thotë!

Një qenie e vetëdishme asnjëherë nuk konkuron!

Njerëzit që nuk janë zgjuar akoma janë në konkurencë me njëri tjetrin!

Mos dekurajo veten me atë që nuk ke bërë!

Inkurajo veten me atë që do të bësh!

Nje qenie e zgjuar, shikon unitetin dhe jeton me te!

Njerezit qe nuk jane zgjuar akoma e mohojne unitetin ose e injorojne!

Një qenie e zgjuar e thotë të vërtetën gjithnjë!

Njerëzit në gjendje jo të zgjuar shumë shpesh gënjejnë veten dhe të tjerët!

Një qenie e zgjuar thotë një gjë dhe e bën atë që e thotë!

Njerëzit në gjendje jo të zgjuar shumë shpesh thonë një gjë dhe bëjnë diçka tjetër!

Një qenie e zgjuar e shikon dhe kupton ashtu si është mbjellur dhe punojnë atë që është e drejtë, njerëzit në gjendje jo të zgjuar e bëjnë të kundërtën.

Një qenie e zgjuar ndan me të tjerët çdo gjë dhe gjithçka.

Njerëzit në gjendje jo të zgjuar ndajnë shumë pak dhe në masa të limituara.

Një qenie e zgjuar, përjeton dhe shpërndan dashuri të pakushtëzuar për çdo njeri!

Njerezit qe nuk jane zgjuar akoma as që mund ta imagjinojnë të duan dikend!

Një qenie e zgjuar e ka kuptuar fuqinë e metafizikës.

Njerezit qe nuk jane zgjuar akoma e injorojnë metafizikën!

Veproni njejte si ben nje femije 3 vjec, ai nuk brengoset pse nuk i kupton gjerat qe te riturit i kuptojne! Gezohu qe e di ate qe e di :)

Festo qe e ke kuptuar dallimin mes sjelljeve te bukura dhe jo te duhura!

Festo qe e di ate qe e di :)

Shihemi në të mira e sukses

Mimoza Thaqi

Shkeputur nga libri Bisedat me Zotin nga Neale Donald Walsch

Faji është i rëndësishëm. Na tregon se kur ne kemi bërë gabim.

Faji është i rëndësishëm. Na tregon se kur ne kemi bërë gabim.

Nuk ka diçka te tille si “gabim.” Aty eshte vetem ajo qe nuk ju sherben juve; nuk e flet te verteten per ate kush ju jeni me te vertete, dhe kush ju zgjidhni qe te jeni. Faji eshte ndjenja qe ju ben te ndiheni te ngecur ne ate qe ju nuk jeni!

Ndërgjegjësimi është ajo për te cilën jemi duke biseduar, jo faji.
Po ju them: Faji është një plagë mbi tokë-helm që vret bimet.
Ju nuk do të rriteni me anë të fajit, por vetëm do të vyshkeni dhe do të vdisni.
Ndërgjegjësimi është ajo që ju kërkoni. Por ndërgjegjësimi nuk është faji, dhe dashuria nuk është frika.
Frika dhe faji, them përsëri, janë armiqtë tuaj të vetëm. Dashuria dhe ndërgjegjësimi janë miqtë tuaj të vërtetë.
Prandaj mos ngatërroni njëri-tjetrin, sepse faji do t'ju vras, ndërsa ndërgjegjësimi ju jep jetë.

Atëherë unë nuk duhet të ndjehem "fajtor" për ndonjë gjë?
Kurrën e kurrës. Çfarë të mire ka fajsimi? Faji nuk ju lejon ta doni veten, dhe vret shansin që ju të doni një person tjetër.

Dhe unë nuk duhet të kem frikë asgjë?
Frika dhe kujdesi janë dy gjëra të ndryshme. Të jeni i kujdesshëm-të jeni i vetëdijshëm, por mos të jeni i frikësuar.
Për shkak të frikës vetëm paralizoheni, ndërsa vetëdija ju mobilizon.
Të mobilizoheni, jo të paralizoheni.

Frika dhe faji janë të vetmit armiq të njeriut.

Unë isha mësuar gjithmonë të kem frikë nga Zoti
E di. Dhe ju keni qenë të paralizuar në marrëdhëniet me Zotin qysh atëhere.
Vetëm kur ju do të ndaloni së frikësuari nga Zoti ju mund të krijoni marrëdhënie kuptimplotë me Zotin.
Në qoftë Zoti mund të ju jap ndonjë dhuratë, apo mirësi, që do të ju lejojë që të gjeni Zotin, do të ishte Guximi.
Lum ata që janë të patrembur, sepse ata do ta njohin Zotin.

Per Ju me dashuri

Mimoza Thaqi

Shkeputur nga Libri - Conversation with God.

 

Ti Meriton Suksesin-Seminar motivues, Flawil Zvicër 14 Maj 2017

Klubi për zhvillim personal "Iam Power", me kerksën e antarëve të mrekullueshëm që jetojnë në Diasporë organizon seminarin Motivues, Ti meriton Suksesin!

Organizator të Seminarit janë Igballe dhe Fazli Krasniqi antarë të nivelit 3 në Iam Power.

Mimoza Thaqi dhe Sheki Useini Në këtë Seminar do të flasin për:

 1. Metoda shumë të lehta që ti shfrytëzoni për të arritur çdo qëllim, në çdo kohë. (Përdorni ato si bëjmë ne dhe asgjë nuk mund t'ju ndalojë!)
 2. Pse ju duhet të fitoni qartësi kur është fjala për qëllimet tuaja, ose ju jeni në rrezik  mos të arrini atë që keni dëshirë më të madhe.
 3. Nga e kanë origjinën shumica e pengesave tuaja - dhe pse të kuptuarit nga e kanë burimin është një gjë e mirë! (Zotëroni këtë dhe ju do të habiteni sa pak pengesa ju do të hasni në rrugën tuaj të re drejt suksesit.)
 4. Një zakon ju duhet të zhvilloni në qoftë se ju doni të arrini qëllimet tuaja. (Pa atë, ju vetëm negeceni në një vend vetëm duke dëshiruar, por jo arritur!)
 5. Saktësisht se si të ndani qëllimet tuaja në hapa të pëlqyeshëm, kështu që edhe qëllimet tuaja më të mëdha do të duken të arritshëm, dhe ju do të keni një plan për arritjen e tyre, një hap në një kohë.
 6. Mënyrat më të lehta deri te lumturia dhe harmonia familjare, për të tejkaluar sfidat me fëmijët ose bashkëshortët.

 

Adrresa:

Enzenbühelstrasse 20
9230
Flawil
Nga ora 13:00 deri ne ora 18:00
çmimi është simbolik vetëm
CHF 20

Nëse doni të lexoni më shumë për përmbajtjen e këtyre seminareve motivues klikoni në linkun në vazhdim:

Kliko këtu

Të gjithë ata që duan të marrin pjesë në këtë Seminar le të rregjistrohen në formularin e mëposhtëm. Vendet janë të limituara.

Name *
Name