Fakte mbi Mendjen tone te nendijshme e cila udheheq 95% te aktiviteteve tona

unc.jpg

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme mendon vetëm në kohën e tashme dhe nuk di ose kupton asgjë për të kaluarën apo të ardhmen.Nendija jone nuk bën dallim midis asaj që është e vërtetë dhe asaj që është imagjinuar.Ndryshe nga mendja e vetëdijshme, mendja nënndërgjegjeshme është e palogjikshme.

 

 • Mendja nënndërgjegjeshme ruan të gjitha informacionet e ekzistencës sone,Eshtë si nje portier,një kujdestar,që siguron se çdo funksion i trupit tone eshte ne rregull, dhe se mendja jone e nënndërgjegjeshme komunikon me Inteligjencen Hyjnore (Zotin),eshtë pjesë e shpirtit tonë.

 

 • E gjithe historia e jetes tonë është e ruajtur në mendjen tonë te nënndërgjegjshme.Nendija jone nuk përmban të vërtetën, por versionin tone te së vërtetës, siç janë kufizimet dhe besimet që nuk janë domosdoshmërisht e vërteta se Kush Jemi Ne.Nendija jone do te terheqe gjithcka qe eshte e ruajtur ne te.

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme është porta jonë drejt nje ndërgjegjeje më të lartë, dhe sa më shumë të punojmë në strategjitë tona të sjelljes ne nivel te nënndërgjegjeshëm, aq më mirë do të rrjedhe jeta jone

 

 • Ju mund te komunikoni me mendjen tuaj nënndërgjegjeshme, dhe nëse përdoret siç duhet, ju mund të zhvilloni atë që autori Maxwell Maltz "Mekanizmi Automatik i Suksesit".

 

 • Testimi i muskujve është një teknike për të zbuluar nëse mendja juaj e nënndërgjegjshme është në akordim me dëshirat tuaja të ndërgjegjshme.

 

 • Pjesa me e madhe e besimeve dhe mendimeve tona rreth botës u formuan gjatë moshës 2 -7 vjec kur shumica e të mësuarit tonë ishte e nënndërgjegjeshme.

 

 • Mendja jone e nënndërgjegjeshme është pjesa më e rëndësishme e mendjes sonë,por e lënë pas dore nga shumica e njerëzve. Nendija është vendi ku qëndrojnë çështjet tona themelore.

 

 • Mendja jone e nëndijshme punon edhe ne gjume dhe mund te ri-programohet edhe gjate fjetjes duke degjuar audio me programim pozitiv,Ajo kontrollon te gjitha zakonet tona.

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme është burimi i intuites dhe njohurive te brendshme.

 

 • Mendja jone e nënndërgjegjeshme mund të na zbulojë gjithçka që ne duhet të dimë.Kjo është ajo që na lidh me Inteligjencën Universale,Dhe që nga momenti që mendja nënndërgjegjshme pranon nje ide, fillon ta vendosë atë në zbatim.Kështu, duhet të shikojmë atë që mendojmë dhe besojmë.
 • Mendja e nënndërgjegjshme është përgjegjëse për 95% të sjelljes dhe vendimeve tona dhe se mund të skanojë informacionin me shpejtësinë e drites

 

 • Shumica e zakoneve tona qe nga praktika e ngrënies apo edhe kur zemerohemi vijnë nga programimet e nendijshme të fëmijërisë dhe se shumica e vendimeve tona vijnë nga mendja nënndërgjegjeshme.Shume njerëz nuk duan të mendojnë se kanë dy mendje,sepse është e vështirë për ta të kuptojnë një koncept të tillë, duke pasur një mendje që ata nuk e kontrollojnë dhe nuk kuptojnë.
 • Ju duhet te kuptoni se mendja e vetëdijëshme ka vullnetin,dhe mendja e nendijshme ka fuqinë te drejtoje jeten tuaj

 

 • Mendja e nënndërgjegjeshme mund të drejtojë jetën tonë vetëm në përputhje me mënyrën si ajo eshte programuar

 

 • Ndërsa ne mendojmë per vendimet tona të vetëdijshme, ato bëhen së pari në mënyrë të pandërgjegjshme. Arsyeja pse kjo ndodh ne nuk e dimë sepse vjen nga e pavetedijshmja.

 

 • Përsëritja është shumë e rëndësishme për programimin e mendjes sonë se nënndërgjegjshme.

 

 • Mendja nënndërgjegjshme është udhërrëfyesi ynë, intuita jonë dhe mbrojtësi ynë, dhe se ne mund të prekim ne informatat qe ajo ka ruajtur nëse marrim kohën vetëm për të mësuar më shumë për të.

 

 • Mendja e nënndërgjegjeme mund të shtrembërojë atë që shohim dhe perceptojmë, sipas programimit tonë nënndërgjegjësues. Mendja jonë sheh para syve tanë, veçanërisht kur përfshihet frika.

 

 • Nëse ju thone mos te mendoni për një tullumbace ngjyre rozë,Çfarë shihni ne mendjen tuaj? Natyrisht qe ju shfaqet tullumbaci me ngjyre roze. Eshtë plotësisht e mundshme të programosh nendijen tonë. Ajo që ne vendosim ne te është ajo që ne nxjerrim.

 

 • Eshtë me rëndësi që të shqyrtojmë aspektet ose programet tona të hershme te ruajtura ne nendijen,kështu që ne nuk jemi të shkëputur nga vetja jonë e vërtetë, por te jemi në gjendje të kuptojmë më mirë sjelljet tona.

 

 • Nese nuk jeni duke u përpjekur për të mësuar  lidhjen midis mendjes tuaj te vetedijshme dhe mendjes tuaj te nendijshme kjo e fundit do të mbetet një mister. Shumë njerëz janë tërësisht të pavetëdijshëm për pjesën e mendjes se nendijshme.Mendja e nendijshme është mendja kreative, nga të cilat vijnë të gjitha rezultatet.Vetedija vepron si kopshtari që zgjedh se cilen fare do te mbjelle dhe ushqeje perderisa mrekullia ndodh nen toke (mendja e nënndërgjegjeshme) e cila ben farën të rritet ne nje bime me perberesit  duhur që kopshtari (i ndergjegjshem) po i jep.Dhe ai kopshtar (i ndërgjegjshëm) nuk ka nevojë të kuptojë asgjë rreth asaj se si bima do të vijë (se e nënndërgjegjeshmja do t'i bëjë gjërat të ndodhin).

 

 • Mendja jone e nendijshme (depoja e madhe e diturise) e manifeston jeten tone ne te gjitha format e saj.Nese deshironi ta ri-programoni ate per suksesin tuaj dhe te jetoni nje jete te bukur te krijuar nga vete JU,konsideroni anetaresimin ne Iam Power eshte udherrefyesi me i sigurt qe do tju shoqeroje gjate gjithe jetes derisa jut te FITONI  ate te cilen e kerkoni

Me shume Dashuri

Klubi Juaj Iam Power

Përpunoi për ju

Marsida Toptani

Anëtare e niveli 4 në Iam Power

 

Gold Iam power Transparent.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programi që Ndryshon jetë Tuaj për të Mirë

Kjo ështe një ftesë speciale eksluzive,me anë të së cilës ne ju ftojmë të njiheni me një klub të fuqishëm shqiptar.

Ne ju ftojmë të njiheni me njerëz me të cilët mund të krijoni biznes ose marrdhënie fitimprurëse.

niveli 1.png

 

Klubi në përbërjen e vet zotëron sekretet e botës perëndimore, të cilat janë përdorur per të krijuar industri miliarda dollarëshe, harmoni familjare,dhe gjithcka tjetër.

Ne ju ftojmë të njiheni më afër me antarët e klubit që shtohen cdo ditë dhe informatat e fuqishme,vlera e të cilave arrin në qindra mijra dollarë.Ju do të keni akses në këto info si asnjëherë më parë. Ne ju garantojmë,nëse ju vendosni të jeni pjesë e I am Power, jeta juaj nuk do të jetë më e njëjta, ashtu si jeta e shumë personave që vendosën të jenë pjesë e klubit.

 Ata që pranuan të jenë pjesë e klubit,janë lloji i atyre që duan më shumë, i atyre që besuan përtej vështirësive që kishin në biznes, familje apo shoqëri. Tani ata shprehen të mrekulluar nga ajo se sa shpejt gjithcka në jetën e tyre ndryshoi, sepse ata vendosën së pari të ndryshonin veten e tyre.

niveli 2.png

 

Nëse edhe ju mendoni se biznesi juaj nuk po ecën mirë, keni probleme me familjen tuaj dhe nuk keni shoqërine e duhur, atëherë ne me vendosmëri ju ftojme të provoni përvojen e të qënit antar në klubin e parë në mbarë Shqiptarine, ku njerëz që janë lodhur duke u mërzitur,e janë mërzitur duke u lodhur vendosën të jenë pjesë e një klubi Elitar, burimi i të cilit rrjedh nga shoqeritë sekrete Amerikane, ku bëjnë pjesë njerëzit me influencë të fuqishme. Emra të njohur sic ka qenë kapiteni i industrisë së çelikut në Amerikë, Andrew Carnegie, i cili vazhdon të jetë njeriu më i pasur që ka jetuar ndonjëherë. Informatat të cilat ai i përdori, e ndihmuan atë që nga një punëtor i thjeshtë të bëhej multimiliarder. Ashtu si ai edhe të tjerë kanë mundur të realizojnë qëllimet e tyre, ashtu mundeni edhe ju.

niveli 3.png

Ne ju sigurojmë se do të jetë një experiencë që nuk e keni përjetuar më parë,sepse vecse marrim cdo ditë njoftime nga ata që kanë akses në këto informacione,sesi jeta e tyre po bëhet më e mirë,e më e mirë.

• Gjithashtu ju do të keni mundesinë të ndani eksperiencën dhe diturinë tuaj, falë se cilës ju keni arritur atje ku donit,dhe ne do të kemi kënaqësinë të mësojmë prej saj.

• Në përfundim ju sugjerojmë të provoni të merrni më shumë informacion për këtë në adresën www.iam-power.com, ose mund të kontaktoni  në tel 0038976256899

Shihemi ne Sukses

Mimoza Thaqi

 

nenshkrimi mimi.png

Themeluese e Klubit Iam-Power.

Atare e nivelit te 6 ne GLOBAL INFORMATION NETWORK.

Pronare e kompanise Sun and Stars ne Maqedoni dhe e impjantit te ujit IAM SCARDICA-WATER.

www.iam-power.com

www.mimozathaqi.com

email: mimoza88@yahoo.com

https://www.facebook.com/mimozathaqipage

Përfundoi me sukses të mrekullueshëm seminari « BESO NË VETE –Zëri i brendshëm / Suksesi i jashtëm

Dje përfundoi me sukses të mrekullueshëm seminari « BESO NË VETE –Zëri i brendshëm / Suksesi i jashtëm » në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.
Mimoza Thaqi, e pajisur me talent dhe entuziazëm të rrallë, edhe njëherë dëshmoi se ajo bashkë me platformën e klubit Unë jam Fuqia, janë pasuri e çmueshme e shoqërisë sonë. Vëmendja dhe interesimi i pjesmarrësve konfirmoi qartë se tematikat e këtij lloji do të jenë edhe në të ardhmen të domosdoshme. Fizionominë e seminarit e zbukuroi edhe më tepër prezenca e mysafirit special nga Shqipëria, njeriu i fjalës dhe sukseseve të shumta, miku Vasli Naçi me Martën, bashkëshorten e tij.
Eglent Bici, super, super spikeri dhe motivuesi nga Tirana poashtu nderoi dhe respektoi seminarin me pjesmarrjen e tij simpatike.
Stafi profesionist i kompanisë DArt Channel nga Tirana xhirroi me kujdes rrjedhën e seminarit në tërësi. Ju lumtë DArt Channel për profesionalitetin në punën e juaj.
Pas seminarit u ndamë që së shpejti në të ardhmen të takohemi përsëri.
Respekte, dashuri dhe të gjitha të mirat për të gjithë pjesmarrësit e këtij eventi të mrekullueshëm. Sheki Useini - NATHAN

 

Sheki Useini dhe seminari Beso ne Vete 2, solli nje revolucion brenda vetes sime, ishte seminar i qetesise se shpirtit por qe trazoi te palekunduren ne brendine time. Nuk ka bekim me te madh ne jete se sa te takosh njerez qe njohin veten e tyre. Sheki Useini dhe #vetvetja e tij dhuruan driten e zemres pjesemaresve ne seminar. Faleminderit pafund i nderuari jone Sheki.

Pas seminarit kaluam nje mbremje magjike me ciftin Vasil Naçi dhe Marta Naci, vete jeta e tyre eshte frymezim dhe motivim. Vasil Naçi ne asnje moment nuk ndalon se mesuari dhe zhvilluari., dhe kjo ishte filozofia e jetes se tij. Ajo qe kane bere keta 2 bashkeshort eshte revolucioni i epokes ne te cilen jetojme. E falenderoj nga zemra Sheki Useini i cili dhuroi nga qenesia e tij gjetjen e madheshtise te secili nga ne.

Mimoza Thaqi

 

 

31460838_611353029202890_8285113367069196288_o (1).jpg
31497444_611352752536251_8299823496914010112_n.jpg
31431222_1288937111205777_6381608699277869056_n.jpg
31492115_10155278047041536_7085283032814321664_n.jpg
31404188_2098656606816079_5030134670507900928_n.jpg
31416927_10155278047181536_9097975484485992448_n.jpg
30424812_10203969236189119_6115482013846142875_o.jpg

Cfare kam mesuar une nga klubi Une Jam FUQIA

Cfare kam mesuar une nga klubi Une Jam FUQIA dhe e mrekullueshmja mentorja Mimoza Thaqi.

Shkruan: Marsida Toptani

 

 

grupi.jpg

*Kam mesuar se une mund te jem kem dhe bej gjithcka qe une DUA

*Kam mësuar se ndihma e Zotit është gjithmonë ketu.Unë vetëm duhet të kërkoj ndihmë, dhe pastaj t'i tregoj Zotit besimin tim dhe Zoti punon ne menyra misterioze per te realizuar mrekullite e tij.

*Kam mësuar se të gjithë jemi të lidhur, por në të njëjtën kohë të ndryshem dhe që duhet të respektojmë dallimet mes njëri-tjetrit.

*Kam mësuar se programimet që mbartim brenda nesh janë identike ose të ngjashme dhe se me ndihmën e Hyjnores brenda nesh dhe shume teknikave qe *Iam Power* ofron ne mund t'i largojme ato programe/energji negative dhe ti zevendesojme me besime te reja programe pozitive qe suportojne qellimet tona.Ndryshimi i mendimeve negative eshte proces i vazhdueshem qe nuk perfundon asnjehere.

*Kam mësuar se jemi të gjithë unikë dhe mund të bëjmë secili diçka për ta bërë botën një vend më të mirë. Ne të gjithë kemi një mision për të përmbushur në planetin e bukur tokë.
Le ta zbulojme ate.

*Kam mësuar se nuk duhet të presim që jeta të jetë e përsosur.Duhet te zgjohemi dhe të ndjekim ëndrrat tona.Askush nuk lind per ty,Askush nuk jeton per ty,Askush nuk vdes per ty.

*Kam mësuar se sa e rëndësishme është të qëndrojme prezent në këtë moment.Sa eshte ORA TANI KY JE TI.
Qëllimi jonë është të ndihemi mire TANI.Jo kur te na rritet rroga,Jo kur te blej kete apo ate send,Jo kur te gjej shpirtin binjak por TANI.

*Kam mësuar se gjithmonë mund të zgjedh se si të reagoj ndaj një situate. Situata nuk ka rëndësi. Është vetëm reagimi im ndaj tij që ka rëndësi.

*Kam mësuar se klubi Iam Power punon për të gjithë, por nuk është për të gjithë.

*Kam mësuar se është më e rëndësishme të jem në paqe se sa te kem te drejtë.

*Kam mësuar se si të jetoj më shumë nga zemra sesa nga mendja.

*Kam mësuar se është me e rëndësishme të jem e mire me veten ta dua dhe ta pranoj veten keshtu si qe jam, Kur une jam ne rregull,edhe te tjeret rreth meje do te jene oK

*Kam mësuar se Perulsia eshte Lajmetare e Suksesit.

*Kam mësuar se marrëdhënia më e rëndësishme është ajo që kam me veten time, me fëmijën tim të brendshëm dhe se fëmija im i brendshëm mund te komunikoje direkt me Inteligjencen e Pa Limituar

*Kam mësuar se nuk duhet të them "Unë nuk mundem" "Nuk mundem" është vetëm nje programim të cilin mund ta fshij nëse zgjedh. Unë gjithashtu kam mësuar si te largoj të gjitha mendimet negative,minjte qe te tjeret fusin ne koken time

*Kam mesuar se cfare FLAS UNE KRIJOJ! SEPSE ATE BESOJ

*Kam mësuar se *duhet te brengosem por jo aq shume*
Nuk duhet të vuajme per gjerat qe ende si kemi, dhe se te ankuarit është vetëm nje shprehi negative.Keto shprehi na mbajnë jashtë ekuilibrit, të cilat ne mund ti ndryshojme përmes pastrimit dhe krijimit te shprehive te reja duke ndjekur sistemin Une Jam Fuqia

*Kam mësuar se asaj që unë i rezistoj ajo do te vazhdoje derisa të zgjedh që më në fund ta lirojë.

*Kam mësuar se programimi negativ që fshihet nga unë, fshihet nga të gjithë paraardhesit,familjaret dhe te afermit e mi

*Kam mësuar se jemi këtu për të pastruar ri-programuar veten per suksesin tone dhe jo për të provuar se kush është i drejtë apo i gabuar.

*Kam mësuar se fusha e te gjitha mundesive qendron kur jemi te lidhur me burimin e energjise

*Kam mësuar bukurinë dhe fuqine e fjaleve Me Vjen Keq,Te lutem me fal,Faleminderit,Te dua

Dhe, kështu unë do të përfundoj kete list jo vetem me nje falenderim ose tre, por një miliard falenderime nga zemra ime.

Te jam mirenjohese me jeten time Mimoza Taqi♥️🙏🌹

Çfarëdo që rezistoni në jetë,ajo vazhdon(bën përpjekje për të qëndruar).

Shumë njerëz kanë "demonet" me të cilët merren.Këta demonë janë njerëzit e tjerë të cilët jetojnë në mënyra që juve nuk ju pëlqen.Ju mendoni se "nëse ata do të vepronin ndryshe ,atëherë unë do të isha i lumtur".

Mendo rreth këtij tregimi ,Andrew Carnegie shkonte në një dhomë ,e mbyllte deren,i ndalte dritat,dhe e bënte atë që ai e quajti: "te menduarit e veshtirë".

Në mënyre efektive ai po meditonte,po hapte mendjen e tij duke e qetësuar dhe duke lejuar subkoshiencen (mendjën e nënvetëdijshme) ti japë përgjigjje dhe drejtim .
Të tjerët do ta quanin këtë,soditje,vetëdijësim ose edhe lutje.

Ai tregon se si një herë ka hyre në dhomë dhe ka qenë i shqetësuar me "zërat e brendshëm",mendime të paqëndrueshme "demonet " si i quajti ai e shqetësonin paqen e tij.

Së pari ai vendosi të "fliste me ta" ti mësojë ,të ju predikojë dhe të ju tregojë se si duhet të veprojnë ,por asgjë nuk ndryshoi.

Pastaj ai vendosi ti injorojë ata.E provoi këtë me orë por ata rezistuan.Përfundimishtë ai u dorëzua.Ai u ndje totalishtë i mposhtur nga këta "demonë".

Ai në menyrë solemne ju tha atyre:"Me sa kam kuptuar ju jeni ata që jeni,dhe do të rezistoni çfarëdo që unë të bëj.Por s'do te dalë nga kjo dhomë,kështu që e pranoj se të dy palët do ta ndajmë këtë dhomë".Me këtë "pranueshmëri Carnegie ndaloi së rezistuari ,ndaloi së luftuari,ai ndalojë se provuari ti ndryshojë "demonët".Me këtë vendim ai tha se ata filluan të ndalonin së mërzituri dhe së brengosuri paqen e tij,dhe perfundimishtë ata e lanë dhomen.Duke e lënë vetëm Carnegien.

Çfarëdo që rezistoni në jetë,ajo vazhdon(bën përpjekje për të qëndruar).
Kaloni në gjendjën e te "lejuarit" shko me rrjedhën,ndaleni notin në rrjedhën e kundërt .Jeta është për te qeshur,për te dashur,dhe për te jetuar!. Kështu qe vazhdo të buzëqeshësh,dhe mos i ndaloni gjërat e vogla(dhe mbajeni ne mend,të GJITHA janë gjëra te vogla).

Shumë dashuri,KEVIN TRUDEAU.

trudeau.jpeg

DASHURIA KA FITUAR

8db9ab1421e325497bd95dea92ba996c.jpg

DASHURIA KA FITUAR
Dielli shkëlqen fuqishëm mbi Tokën tuaj dhe shumë grimca adamantine po bien tani mbi Tokë. Kjo ndikon në gjithçka që jeton sot në Tokë. Në kohën para 2000 vjetëve Toka nuk e kishte ngritur dritën e saj më shumë se tani. Po, natyrisht ka dritë. Nëna Toka gjithmonë ka pasur një dritë të madhe brenda vetes. Tani është zgjeruar në rajonet e jashtme të Tokës dhe këtu ju gjeni veten të dashur fëmijë. Kjo është arsyeja pse ka kaos të tillë në botë sot. Drita nxit errësirën dhe errësira nuk e di se ku duhet të shkojë. Nuk e kupton fare se çfarë po ndodh dhe në disa raste errësira transformohet në dritë. Shumë prej jush që janë në Tokë sot transformojnë errësirën në dritë dhe ka efektin që Toka bëhet gjithnjë e më e ndritëshme. Errësirën që ju transformoni të tjerët mund të transformojnë më lehtë, pasi kjo tashmë ka ndodhur dhe ekziston në vetëdijen kolektive.

Kjo është arsyeja pse ne jemi kaq mirënjohës për të gjithë ata që guxojnë të shohin errësirën e tyre që ju të bëheni dritë që shkëlqen në errësirë dhe tregon rrugën për ata që sapo kanë filluar të ecin. Ata që sapo janë zgjuar dhe po përpiqen të gjejnë rrugën e tyre përmes velit, i cili ende i mban ato brenda një errësie të caktuar. Shumë dritë nevojiten për të marrë një njerëzim të tërë për të marshuar drejt dritës. Sidoqoftë, ka edhe shumë vëllezër e motra të guximshëm që kanë ndriçuar dritat e tyre dhe po i lënë xixat e tyre të bien në vëllezërit e motrat e reja të zgjuara.

Ne jemi të gjithë një dhe ne e ndihmojmë njëri-tjetrin në rrugën tonë drejt dritës - dimensionit të ndritur që kohët e fundit ka ardhur në Tokë. Po, të dashur vëllezër dhe motra, ajo tashmë ka ardhur dhe ka ardhur për të qëndruar. Errësira tani po ikën në strofullat e saj të errëta, por ata janë gjithë kohën duke u ndriçuar kështu që së shpejti nuk ka vende për tu fshehur. Kjo mund të shkaktojë njëfarë paniku tani në fund të tregimit, por drita nuk ka frikë nga errësira. Ajo thjesht vazhdon të shkëlqejë, pasi e njeh qëllimin e saj. Qëllimi për Gaia është që të ngjitet në rajonet më të larta të dritës dhe tani ka forca të mëdha që e ndihmojnë atë me këtë. 
Zgjedhja e lirë e Gaia-s dhe zgjedhja juaj e lirë është e shenjtë, siç e dini. Është vullneti juaj i lirë të dashur njerëz nëse doni të dilni apo jo. Kjo zgjedhje është gjithashtu e shenjtë. Të gjithë ata që duan të vijnë së bashku me Gaia do ta bëjnë këtë dhe do të merrni ndihmën që ju nevojitet. Ndihma është rreth teje, në zemrën tënde dhe në gjithçka që hasni. Jini fëmijët e dashur në tokë dhe përpiquni të shihni dhe ndiqni shenjat që ju janë dhënë. Ata ju tregojnë se cila rrugë është që ju duhet të ndiqni.
Ndiqeni dhe ecni më lehtë në dritën që tani ndriçon në këmbët tuaja. Pastroni gjithçka që keni qenë dhe përpiquni të jetoni tani. Është tani që ka rëndësi dhe ka rëndësi më të madhe në jetën tuaj. Është ajo që ju bëni dhe mendoni tani se është më e rëndësishmja për progresin tuaj. Dje është falur dhe harruar. Është tani që formoni të ardhmen tuaj. Tani janë mendimet dhe veprimet tuaja që jepni nesër. Pra, jini motra dhe vëllezër të mençur të dashur. Jini të kujdesshëm me mendimet dhe veprimet tuaja sot - le të jenë të vërteta dhe të dashura. Mundohuni të keni një qëndrim të përulur ndaj jetës suaj dhe bashkë-krijuesit tuaj.

Ne jemi me ju dhe ju ndihmojmë, prandaj na thërrisni - udhërrëfyesit tuaj dhe engjëjt tuaj kujdestarë dhe ne do të kujdesemi me gëzim të madh për thirrjen tuaj. Ka shumë njerëz që me padurim të madh dëshirojnë t'ju ndihmojnë tani.

Unë jam mirënjohës që unë mund të kontribuoj dhe të lë këtë mesazh për ju.

Shume dashuri

Simon Petrus

Mesazh nga një në ngjarje - nga dashuria në veprim tani - 3-16-18

29314087_959412617517072_3641092167662829568_n.png

SOPHIA LOVE
Mesazh nga një në ngjarje - nga dashuria në veprim tani - 3-16-18

Koha në të cilinë jeni tani po bëhet katastofike në efektet e saj mbi jetën e përditshme. Energjia në të cilën futeni tani, aq sa është e mrekullueshme dhe pastruese dhe e fuqishmen shkakton kërdi për njerëzi, marëdhëniet dhe sistemin e kontrollit. Ju nuk do të mund të kontrolloni këto gjëra në vibrim të tillë.
*
Unë do të përshkruaj për ju se pse kjo është e vërtetë. Frekuenca e dashurisë është elementi kryesor këtu. Kjo është një frekuencë lirie. Është një leje. Kjo lejon. I jep një ndjenjë të braktisjes madhështore të të gjitha qenieve, përpjekjeve dhe sistemeve të kontrollit.
Ajo nuk mund të përmbahet nga ndonjë përpjekje po aq e fuqishme, jo në vibrimin qarkullues aktual në tokë. Tavolinat janë kthyer për të gjithë.
*
Kjo do të thotë se çdo gjë e maskuar si e dobishme, e e mirë apo e lirë, që nuk është, po shihet për atë që është.
*
Kjo është arsyeja pse, Sophia, ti i sheh njerëzit ndryshe. Ju nuk mund ta toleroni mashtrimin dhe pavërtetën. Këto gjëra janë të neveritshme për ju. Kjo është arsyeja pse ju duhet të përballeni me veten dhe të ndaloni kontrollin që keni vënë në zemrën tuaj.

Ju po përballeni me momentin përfundimtar. Çdo gjë, gjithçka, çdokush, gjithkush, që ose që funksionon brenda lëvizjeve të kontrolluara do të thyhen haptazi nga këto frekuenca.
Asgjë që nuk është dashuri nuk do të përballojë forcën që shkon për ju tani.
Kjo forcë do të thyejë organizatat, njerëzit dhe marrëdhëniet që nuk operojnë për të mirën, transparencën e të gjithëve të përfshirëve.
Këto ngjarje të shkëputura mund të ndodhin menjëherë ose mund të fillojnë tani, por me siguri, gjithçka që nuk është dashuri do të ekspozohet dhe do të shërohet ose në ndonjë mënyrë të dalë.
Cfare eshte dashuria?

Dashuria lejon. Dashuria nuk dominon ose nuk merr përsipër pronësinë ose një formë "të domosdoshme" ose shfaqje të kontrollit. Dashuria nuk dëmton. Dashuria ekziston si fillim. Tani është duke u treguar si forcë inicuese për të gjithë jetën.
Si e tillë, nuk kërkon asgjë. Ajo thjesht po vjen përpara, duke u ekspozuar dhe duke u dëshmuar, si forca që është.
Dashuria nuk mund të ndalet. Nuk do të jetë më fshehur. Dashuria shpërthen tani dhe ashtu siç bën, e gjithë kjo nuk është dashuria që lëviz për t'i dhënë hapësirë.
Dashuria nuk pushton të gjithë, dashuria është e gjitha.
Nuk ka asgjë që nuk është dashuri.
Kjo e vërtetë është fshehur nga njerëzimi.

Njerëzimi në vend të kësaj është mësuar se bindja ishte dashuria dhe se dashuria kishte kërkesa që duhej përmbushur para se të dilte.
Këto gjëra nuk janë të vërteta dhe jo në interesin tuaj më të mirë. Ato do të shihen si forma të manipulimit që ata janë.
Dashuria është fillimi dhe mbarimi. Ai bëhet terren mbi të cilin qëndroni dhe qiejt që ju arrini ashtu si rriteni. Nuk është më opsion. Dashuria është e vetmja zgjedhje. Është gjëja që do të bëni të gjithë.
Është gjëja që po zbulohet brenda zemrave tuaja, miqësive, martesave, familjeve tuaja. Është ajo që po zbulohet në të gjitha marrëdhëniet që keni - ato me njëri-tjetrin, me zotin tuaj, ligjet tuaja, rregullat dhe sjelljet tuaja shoqërore.
Dashuria bëhet atëherë, konstante.
Dashuria nuk është gjithmonë e mirë për ju. Ndërsa ndryshimet janë bërë ju do të përjetoni një ndjenjë humbjeje. Njerëzit dhe gjërat që keni numëruar do të dalin nga jeta juaj në mënyra të ndryshme. Këto daljet nuk do të jenë një gjë e keqe. Duhet të qëndroni të hapur, të lejoni ndryshimin dhe të motit stuhinë, pasi efektet e saj ngjyrojnë jetën tuaj.
Ajo që mund të ndjehet si dëm është një fund i domosdoshëm në mënyrë që i riu të mund të fillojë.
Ju po mësoni se çfarë duket dashuria dhe ndjehet si në një nivel dendësie që përcaktoi dhe e përdorte dashurinë sikur të ishte një mjet, një portë për të kontrolluar.
Ju nuk mund ta kontrolloni dashurinë. Është një ndjenjë e pafundme.

Ardhja në një shtet dashurie, nga një shtet skllav, do ose mund të duket i frikshëm. Do të ndjehet sikur askush nuk është në timon ose mban frenat.
Kjo do të ishte e vërtetë, por nuk ka asnjë arsye për t'u frikësuar. Ajo që po ndodh është që ju duhet të largoheni tani.
Ju nuk keni nevojë të rrini më fort për të menaxhuar atë që mund të bëjë dashuria ose në sa dashuri mund të hyjë - jeta juaj.
Kjo frekuencë shpërthen nëpër portat rreth zemrave tuaja. Gati apo jo, këtu vjen.
Ju do të zbuloni një botë të gëzuar, të mrekullueshme, të mbushur me dritë. Ekziston përtej kontrollit të kontrolluar që ju tani jeni zënë.
Ky vëllim i energjisë do t'i fryjë altoparlantëve. Shumica prej jush nuk e kanë lejuar atë të kthehet në këtë lartësi asnjëherë. Jo, ndonëse gjithsesi humane.
Shih se çfarë ndodh më pas me një filtër drite - drita jote. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani mend dhe të ndjeni irëndësinë e plotë të këtij ndryshimi.
Mbajeni gjithmonë dritën. Ndërsa shikoni gjërat që prishen, mbarojnë dhe dalin, mbani mend se është forca e dashurisë që nxit gjithë atë tani.
Lejo, lejo, lejo.
Besim. Ndiqni intuitën tuaj.
Shkoni në ritmin tuaj të përcaktuar personalisht.
Ajo që del dhe rrethon juve tani është dashuria.
Kjo është e gjitha.
Faleminderit.
<3

https://higherdensity.wordpress.com/…/sophia-love-message-…/

Arritja e Harmonise

Ajo për të cilën fola në seminar sa i përket harmonisë së energjisë është e përshkruar në detaje në dokumentin në vazhdim. Dua që në çdo hap të jetës suaj të jeni vigjilent dhe të kontrolloni jetën tuaj në cilin drejtim shkon. Ky shkrim do të ju ndihmojë shumë prandaj studioni atë me vëmendje dhe bëni ushtrimet e përshkruara në varësi të asaj se keni shumë emocione negative apo shumë emocione pozitive. Për të dy rastet keni nevojë të bëni ushtrimin, asnjëherë sduhet tejkaluar gjendja e Ekuilibrit.

Një Det I Madh I Enrgjisë që Vibron

Tani këtu është idea e re, ju thoni. Çfarë është ky “det I energjisë”? Çdo gjë është energji që vibron në shkallë të ndyshme. Çdo gjë që mund ta shohim, ndjejmë, shijojmë, dëgjojmë është formë e energjisë vibruese.
Para 100 viteve kjo ide ishte shumë e vështirë për ta pranuar, por sot ne e dijmë dhe të gjithë shkenctarët pajtohen, se materia fizike është e përbërë nga atomet të cilat janë të kompozuar nga protonet dhe neutronet të gjitha në lëvizje, me fjalë të tjera pjesëza të energjisë që lëvizin në një shpejtësi shumë të madhe. Nëse ecim një hap më tej dhe pohojmë se jo vetëm bota materiale që e shohim, por edhe ajri që thithim dhe hapësira që është shumë larg nga këtu deri te yjet është një det I madh I energjisë në vibrim. 
Bota fizike vibron në një shkallë relative shumë të ulët por përderisa ju zhvendoseni nga ajo në nivele më të larta, shkalla vibracionale ritet dhe cilësia bëhet më e mirë dhe më fine. Kjo energji më fine nuk shtë vetëm në hapësirë por edhe gjithkund rreth nesh. Në të ne “jetojmë, lëvizim dhe kemi mirëqenien tonë.” Kjo është energjia të cilën qendrat tona fizike e kapin dhe e transformojnë ( një hap më poshtë) për përdorimin tonë në veprimin fizik, emocional dhe mental. Ne do të studiojmë vibracionet dhe qendrat fizike në detaje më vonë por tani e gjitha për të cilën kemi nevojë për të ditur është se ato funksionojnë te çdonjeri dhe te ndonjëri më me efikasitet se tek të tjerët.
Kur kjo energji fizike ulet poshtë deri te pika ku përdoret nga trupi fizik, manifeston veten ngjashëm si energjia elektrike, por më delikate. Njëjtë si elektriciteti ka polaritet dhe ky polaritet mund të kontrollohet. Shumica e njerëzve kanë shumë energji të polaritetit negativ dhe nuk kanë mjaftueshëm polaritet pozitiv. Prandaj janë jashtë balancës. Balanca ësht shume e vështirë për tu arritur dhe akoma më e vështirë për të qëndruar. Këtu quajm balancën e përsosur “Harmonium.”
Në kapitullin e shërimit kjo diskutohet në detaje. Shumë ushqim dhe emocione të uta tentojnë të prishin balancin e trupit tuaj në anën negative. Kur ju bëheni “shumë negativ” disa lloje të sëmundjeve manifestohen. Kjo është mënyra që trupi juaj ju tregon se ju keni bërë diçka gabim dhe duhet të ndaloni. 
Gjithashtu ështe e mundur që të tejkaloni balancën në anën pozitive dhe kjo ka si rezultat tension nervor ose sëmundje mentale. 
Është mirë të mbani mend se gjendja ideale është EKULIBRI dhe të orvateni të arrini këtë. Një metodë tërësisht praktike është të jeni I matur në çdo gjë që hani dhe pini, të shmangeni nga emocionet e ulta dhe të mendoni me qartësi dhe atë shumë shpesh. Kjo më tej nuk është shaka. Asnjë nha ne nuk mendon mjaftueshëm apo në të vërtet mendon. 
Zakonisht kur ne mendojmë se mendojmë, ne vetëm luajmë ose riluajmë emocionet e inçizuara në mendjen tonë.

Arritja e Harmonise
Shume gjera normale gjate jetës së përditshme kane influencë të lartë mbi ne, dhe na ndihmojnë që të afrohemi sa më shumë drejt harmonisë së dëshiruar. Soditja e bukurise në çdo formë është ndihmë për ne. E qeshura gjithashtu është një shërues i madh. Dhe sigurisht një mendim i pastër. 
Një ushtrim është disajnuar për të përmirësuar kushtet të cilat janë jashtë mase negative dhe tjetri ushtrim është disajnur për të aritur objektivën e kundërt, dtth për të përmirësuar kushtet mbi-pozitive.. Në përdorimin e këtyre ushtrimeve, gjen një vend ku nuk do të jeni të shqetësuar për 10 minuta. Uleni në një karike ku do të mbështeteni në pozitë të drejtë. Merr tre herrë frzmëmarrje të lehtë, relaksohu dhe astaj vazhdo me ushtrimin e duhur për momentin e kohës.

Kunderpeshimi I Kushteve Negative
Vendos këmbët në dysheme në të njëjtin dimension dhe të ndara nga njëra tjetra. Uleni drejtë dhe duart vendosni në prehër ku gjunjët nuk prekin njëri tjetrin. Gishti tregues, gishti I mesëm dhe gishti I madh duhet të prekin njëri tjetrin si nje trekëndësh dy gishtave të parë dhe gishtit të madh. Kur më në fund të jeni relaksuar, merr frymëmarrje të thellë, mbaje në numërim deri në 7 dhe pastaj liroe. Pastaj pusho dhe përsërite deri sa të kesh bërë të njëjtën 7 herë. Pas kësaj ndrysho pozitën dhe largo gjithë procedurën nga mendja yte. 
Ky ushtrim është adekuat për kundër peshimin të kushteve negative të zakonshme. Ndërsa në rastet e kushteve më të thella negative ose gjendje të keqe kronike ( sëmundje kronike) duhet të përsëritet.
Gjithnjë prisni së paku 2 orë mes tretmaneve sepse zaknisht shkon aq kohë deri sa rezultatet të shfaqen. Sa më herrët që trajtoni veten kur jeni jashtë balancit, më e lehtë është të ktheheni në normalen. Prandaj jeni të vetëdishëm për veten dhe kur ndiheni se nuk jeni në terezi jepi vetes njët tretman që të arrish balancën pozitive-negative.


Kunderpeshimi I Kushteve Pozitive
Uleni në formë te rehatshme si në ushtrimin paraprak. Këtë herë këmbët duhet prekur njëra tjetrën në dimenzion të drejtë dhe të ngjitura. Gishtat e njërës dorë duhet prekur gishtat e dorës tjetër.Mbani në pjesën e përparme të trupit tuaj në nivelin e krahërorit. Gishti I madh prek gishtin e madh të dorës tjetër dhe gishtat tjerë prekin gishtin korespondues të dorës tjetër. 
Tani mbyllni sytë dhe merrni frymëmarrje të thellë. Nxire frymën ngadalë dhe kur ajri të ketë dalë tërësisht nga mushkëritë qëndro ashtu duke numëruar deri në 5. Pastaj merr frymë dhe nxire lehtë dhe ngadalë për 5 ose 6 herë deri sa të jeni të relaksuar përsëri. Pastaj përsërit duke e mbajtur frymën jashtë duke numëruar deri në 5. Përsërit gjithë procedurën 5 herë, pastaj ndalo, merr frymë normal dhe nxir nga mendja gjithë procedurën. 
Ky trajnim I ashtuguajtur negativ ( per te kundrpeshuar pozitivitetin tej mase) është me pritje efikase per të trajtuar të ftohurin nëse është praktikuar në fazat e herëshme të infektimit. Siptomet e të ftohurit janë evidencat e jashtme për një lloj të caktuar të mikroorganizmave armiqësore. Një trajtim”Pozitiv” nuk bën mirë në këto situata por një trajtim “ negativ” I përshkruar këtu do të ndihmojë sistemin të mrhet ose largojë bakteriet armiqësore për 6 deri 8 orë. Tre trajtime të tilla në orë ose 2 të ndara do të të ishin adekuate.
Pjesa e mrekullueshme e këtyre trajtimeve është se nëse ju gaboni dhe e përdorni pozitiven aty ku kërkohet negativja, ose e kundërta nuk ka efekte të dëmshme. Ata janë kundrpeshime psiqike të cilat na ndihmojne mekanikisht për të sjellur sistemin në balancën e duhur, prandaj nëse përdoret trajtimi I gabuar nuk do të përkeqësoj kushtet e jobalancuara. Studio vetë dhe vëzhgoi rezultatet.
Së shpejti ju do të jeni të vetëdishëm për nga shqetësimet e lehta fizike.
Gabimet do të ju mundësojnë juve të përcaktoni cilin tretman të përdorni.
Ku rkeni dyshime mund ti përdorni të dyjat. Një veprim I shpejtë nga ana juaj do të ju ndihmojë të qëndroni në balancë konstante, gjë që do të provojë veten në një shëndet të mirë dhe të fuqishëm.
Është shume e vështirë të shohim veten ashtu si në të vërtetë jemi. Ne jemi kushtëzuar nga vegjëlia e hershme të injorojmë të gjithën dhe më të vrullshmin, më të qëndrueshmin ndikim mbi vetëdijen tonë. Ne jemi trajnuar nga jeta dhe nga prindërit tanë që të jemi materialist. Prandaj nuk është aspak për tu çuditur se I japim shumë pak vlerë anës shpirtërore dhe shumë rëndësi fizikes dhe emocioent korespenduese të saj. Përderisa kjo është e vërtetë për të gjithë ne, është shumë e vështirë të injorojmë fiziken ose akoma më keq të shtiremi kurse ajo nuk ekziston. Më mirë do të ishte nëse I japim një vlerësim të plotë dhe të përdorim si themel mbi të cilin një vetëdie më e lartë është ndërtuar. 
Pjesë nga Libri:
Urtia e Mjeshtërve Mistik ( Wisdom of Mystic Masters)
Nga Joseph Weed

28472190_10155139305741536_5426595508099481600_n.jpg

Ne toke ka 3 lloje te njerezve.

Ne toke ka 3 lloje te njerezve:

Lloji i parë: 99% nuk jane shpirteror

( kane urejtje, ego, arogance, fyerje, mendim konkurues, kriminel, vrasje, demonik, besime demonike, qeveri demonike te fshehta, njerez lakmitar ne fuqi, armatim, keqperdorim te teknologjise per te bere keq, karma negative dhe qe nuk do te mund ta pastrojne per shume jetera etc

Lloji i dytë: 0.125% te interesuar per tu bere shpirteror

( mendojne per kuptimin me te larte te jetes, te interesuar per zhbillim me te larte shpirteror. Disa akoma kane ego, arogance, xhelozi, larjetruri religjioze, dis bejne gabim me karmen negative, jane ne test per sherim dhe pastrim por ende kane ego dhe genjeshtra dhe sjellje negative, keto duhet te bejne shume mire ne kete shoqeri qe te perdorin energjine sakte. Sepse keqperdorimi i energjise ju sjell mosmesim te mesimit. Kjo dtth se ata kane te hapur deren e shpelles por duan te qendrojne brenda. Dhe keqperdorin diturine e librave shpirteror per te fyer dhe lenduar te tjeret. Keta njerez qe kane lenduar te tjeret me arogancen e tyre duhet te kerkojne falje thellesisht, dhe duhet pastruar thellesisht nga pislleku energjetik. Nese kjo nuk brhet energjia negative do te qendroje dhe duhet te meeret me vete ne jeten tjeter. Ku mesimet e pamesuara do te fillojne nga e para me semundje dhe veshtiresi. Vetem me energjine kosmike te dashurise ata mund te zhvillohen te sherojne planeton toke te zhvillojne karma pozitive dhe te kene pervoja personale me energjine e niveleve te larta. Ne nuk kuptojme shijen e qershjise deri sa ta provojme nje. Nuk mund te flasim per te ecur deri sa nuk kemi mesuar te ecim, Nuk mund te flasim per driten deri sa te kemi perjetuar driten dhe te kemi kuptuar ate. Ne nuk mund te flasim per dashurine univerzale deri sa nuk na djeg ne vete dhe e e perjetojme pa ego.Ne kete kategori jane akoma njerez qe ofendojne, lendojne dhe flasin pa menduar dhe nuk jane akoma shpirteror sepse njeriu shpirteror ka aftesine te kontrolloje mendjen e tij dhe te mendoj para se te flas. Disa student ne kete kategori jane shume arogant dhe e nderpresin tjetrin kur flet.Nuk kane durim ose resekt te presin 1 minute qe te lene tjetrin te perfundoje te folurit, keta nejrez nuk jane shpirteror edhe kur proklamojne se jane. Spese se pari dueht te mesojne se njeru shpirteror e ka mesuar durimin dhe respektin.Njeriu pa durim nuk eshte shpirteror edhe pse mendon se eshte edhe pse ka lexuar me qindra libra shpirteror. Njerezit agresiv qe mendojne se jane shpirteror ndersa jane te poseduar nga demonet vetem bllkojne veten dhe te tjeret.Pa mare parasysh se sa dituri kane lexuar. Ata mund te genjejne veten por jo vetedijen kosmike.( Zotin) Ne vetedijen e larte te Zotit cdo gje eshte e hapur dhe asgje nuk mudn te fshihet.


Lloji i tretë 0.01% te zhvilluar shpirterisht.

( Ketu nga 8 miliard njerez jane shume pak punetore te drites se vertete, Qe kane dashuri te vertete kosmike ne zemren e tyre.Keto shpirtera jane ne peruthje me dashurine dhe jane te perulur. Ata kane mjeshteruar te gjithe mesimet e niveleve me te ulta dhe kane mendje shume te zhvilluar dhe vetedije pa asnje negativitet. Keto njerez jane te paster nuk kane asnje sjellje negative, arogance dhe nuk jane te lidhur em asnje organizate religjioze ose politike, nuk kane urejtje dhe asnje lloj te energjise negative. Me dashurine kosmike ne zemrat e tyre ato ofrojne talentin e tyre, urtine e tyre qe te ndihmojne dhe sherojne shoqerine negative. Te zhvillojne shoqeri te paster te shendetshme te lire dhe natyrore.

Amazing-Earth-Globe-in-Hand-4K-HD-Wallpaper.jpg

BESO NË VETE SEMINAR 2 ditor 24 dhe 25 SHKURT 2018

BESO NË VETE SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË 24 dhe 25 SHKURT 2018

seminar Prishtine.jpg

Një befasi e bukur e këtij Seminari është pjesmarrja e Jojan Hendriks, së bashku do të krijojmë pikëkthesën e madhe në jetën tuaj për dy ditë rradhazi me të njëjtën ofertë!

BESO NE VETE COVER.jpg

 

NËSE JU E GJENI VETEN NË SHKRIMIN MË POSHTË, VENDI JUAJ ËSHTË NË KËTË SEMINAR:

 

VULLNETI PËR TË FITUAR

 

Nëse doni një gjë aq shumë                                                                                          Duhet luftuar për të,                                                                                                  Punuar ditë e natë për të,                                                                                              Hiqni dorë nga koha, paqja dhe gjumi për të!

Nëse dëshira e flaktë ju bën të çmendur të palodhur,                                             Duke lënë anësh gjithçka tjetër si të pavlerë për të!

Nëse jeta duket e gjithë bosh dhe e padobishme pa të.                                             Dhe gjithçka që projekton dhe ëndërron është për të,

Nëse me kënaqësi ju do të djersiteni për të, shqetësoheni për të, Planifikoni për të, Humbni gjithë terrorin e Perëndisë ose njeriut për të,

Nëse thjesht do të shkosh pas asaj gjëje që dëshiron. Me gjithë kapacitetin, Forcën, zgjuarsinë, Besimin, Shpresën, Besimin dhe Këmbënguljen.

Nëse as varfëria as i ftohti,as uria, as sëmundja as dhimbja e trupit apo trurit nuk mund t'ju largojë nga gjëja që ju dëshironi,

Nëse je i rrethuar me përkushtim kokfortësi dhe i ashpër për ta rrëmbyer!

Ju Do ta merrni atë!

Autori: Berton Braley

Çfarë e bën një njeri të suksesshëm?
Talenti i veçantë?
Diplomat?
Familja?
Paratë?
Shumë nga njerëzit dyshojnë se kanë gjithçka që u nevoitet!
Por para se të hiqni dorë nga ëndërrat merrni pjesë në këtë seminar.
 

Pse disa njerëz fitojnë e të tjerët humbasin?


Pse disa kanë sukses në biznes dhe bëjnë shumë para përderisa të tjerët vuajnë financiarisht?


Pse disa njerëz në biznes duan atë që bëjnë e të tjerët, nuk janë të lumtur?


Pse disa janë krenarë dhe ndjejnë se bëjnë diçka të rëndësishme, bëjnë diçka me jetën e tyre?


E shumë të tjerë mendojnë se biznesi i tyre është shumë i vështirë, i hidhur dhe ndjejnë shumë zhgënjime?


Unë kalova pjesën më të madhe të jetës sime që të zbuloj çfarë bëjnë këto 2% e njerëzve të suksesshëm, çfarë ky 2% bën që janë fitimtar në e gjithë botën, duke marrë pjesë në seminare, konferenca dhe trajnime të ndryshme në SHBA dhe Europë. Që edhe unë të aplikoj këtë në jetën time dhe të më ndihmojë të jem e suksesshme...
Dhe këtë me shumë shembuj nga përvoja ime do ta ndaj me ju në seminar!

 

Ju fitoni me zemër jo me kokë
Ju fitoni me emocion jo me logjik
Më e rëndësishmja në fitore është

FUQIA E TË BESUARIT NË VETE
FUQIA E TË BESUARIT SE JU MUND TË FITONI
FUQIA E TË BESUARIT SE GJËRA TË MIRA MUND TË JU NDODHIN JUVE
FUQIA E TË BESUARIT SE JU JENI SPECIAL

Une besoj se ju mund të tejkaloni çdo vështirësi në biznes!
Mund të tejkaloni problemet financiare!
Ju mund të tejkaloni problemet shëndetesore!
Ju mund të tejkaloni problemet në biznes në shitje!
dhe të jeni e gjitha që doni të jeni në jetë.
Por ju nuk mundeni asnjëhere
te tejkaloni promblemin e sjelles apo qëndrimit
në momentin që ju hiqni dorë nga vetja,
ju jeni i vdekur!
 

Shihemi ne suksese

Mimoza Thaqi

 

seminar Prishtine.jpg

 

Këto janë Çmime me 50% zbritje deri më datë 15, Shkurt 2018. 

Çmimi për pjesmarrësit në seminar: 50 Euro

Çmimi për anëtarët e Niveli 2 në Iam Power: 30 Euro

Çmimi për anëtarët e Niveli 1 në Iam Power: 40 Euro

Anëtarët e nivelit 3 dhe 4 e kanë falas, e paguajnë çmimin 50 euro vetëm nëse pas konfirmimit nuk paraqiten në seminar.

Aplikoni për Pjesëmarrje në seminar, pasi të konfirmoni pjesmarrjen tuaj do të pranoni email për vendin dhe oren.

 

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri

Disa nga udhëtimet tona për të mësuar dallimin e madh mes njerëzve të suksesshëm dhe atyre që nuk kanë sukses:

Çertifikimi i niveli 6 në organizatën amerikane Global Information Network, në ishullin Aruba viti 2017

DSC_4086.jpg
18880062_1456707301071265_2391965594140504334_o.jpg
ginnspeak.PNG
16664905_1313662365375760_4313429281722456638_o.jpg
DSC_4822.jpg

Me Kevin Trudeau Miliarder, 2011- Chikago 2012

kevin.jpg

Me Marshal Silver Multi milioner dhe Spiker Motivues, 2011- MiamiFlorida

180418_491782036535_4074545_n.jpg

Çertifikimi për Spiker Publik Profesional në Houston TX- 2016

12717616_10153244259016536_4291350104948591652_n.jpg
12687899_10153244256891536_6423280403872994761_n.jpg
12705296_10153244270906536_1393527020967597279_n.jpg

Si të përcillni idenë e shëndetit të përsosur në mendjen tuaj të nëndijëshme.

_He is with you, where you may be; and Allah is seeing your deeds._.png

Si të përcillni idenë e shëndetit të përsosur në mendjen tuaj të nëndijëshme. Një protestant nga Johanesburgu, Afrikë e Jugut kishte metodën që ai përdori për të përcjellë idenë e shëndetit të përsosur në mendjen e nëndijëshme.

Ai kishte kancer të mushkërive. Teknika e tij, siç është dhënë në dorëshkrimin e tij, është pikërisht si më poshtë:

"Disa herë në ditë unë do të siguroja që unë isha plotësisht i relaksuar mentalisht dhe fizikisht. Relaksoja trupin tim duke folur për atë si më poshtë: 'Këmbët e mia janë të relaksuara, këmbët e mia janë të relaksuara, këmbët janë të relaksuara, muskujt e barkut janë të relaksuar, zemra dhe mushkëritë janë të relaksuara, koka ime është e relaksuar, "Pas rreth pesë minutash do të isha në gjendje të fjetur dhe pastaj do të pohoja të vërtetën e mëposhtme:
Përsosja e Perëndisë tani po shprehet nëpërmjet meje. Ideja e shëndetit të përsosur po mbush tani mendjen time të nëndijëshme. Imazhi që Perëndia ka për mua është një imazh i përsosur dhe mendja ime nëndijëshme e rikrijon trupin tim në përputhje të përsosur me imazhin e përsosur të mbajtur në mendjen e Perëndisë '. "Ky arriti një shërim të mrekullueshëm. Kjo është një mënyrë e thjeshtë shume e thjeshtë për të përcjellë idenë e shëndetit të përsosur në mendjen tuaj te nendijeshme. <3

Lutja që mund të ju ndryshojë jetën –Pasi të lexoni mund te ju ndodhin mrekulli në jetë !

Lutja që mund të ju ndryshojë jetën –Pasi të lexoni mund te ju ndodhin mrekulli në jetë !
Efekti I saj është shumë fuqishëm. Rezultatet janë mahnitëse. Pasi të lexoni këtë lutje, në jetë do të ju ndodhin mrekulli –ngjarje të mahnitshme të cilat as që keni mundur ti imagjinoni.

Mund të ju thërasin familjarë të largët, që duan të ju dhurojnë pjesë nga prona a tyre; mund të thireni të filloni një punë të re me rrogë shumë të lartë, ose thjesht ndonjë njeri do të vendos të ju jap dhuratë që do të ju ndryshojë jetën tuaj.

Lutja duhet të lexohet në mëngjes dhe në mbrëmje për një muaj (edhe pse rezultatet mund të vijnë më herët). 
Unë e kam përdorur disa her në jetë( dhe të tre herët fitova rezultate të pabesueshme)
Herën e fundit kur isha shumë i dëshpëruar, gjërat më ndodhën mua që ndryshuan drejtimin e jetës sime për të mirë. Mua më ndodhën mrekulli të vërteta, në të cilat një njeri i zakonshëm që jeton një jetë të thjeshtë është e vështirë të besoj.

24774728_886901841434817_3607166219657662511_n.jpg

 

Lutja eshte ne vijim:

"Dhuratat nga Perëndia - janë dhuratat e mia. I përdor ato në çdo moment të ditës. Me mua, ata janë në harmoni hyjnore, paqe dhe bollëk. Dashuria e Perëndisë vjen nga unë dhe i bekon të gjithë ata që më takojnë. Dashuria hyjnore më trajton tani. Unë nuk kam frikë nga e keqja, sepse Perëndia është me mua. Unë kam qenë gjithmonë i rrethuar nga aura e shenjtë e dashurisë dhe fuqisë hyjnore. Unë pretendoj, ndiej, e di dhe besoj me vendosmëri dhe pozitivitet se fuqia e dashurisë dhe vigjilencës hyjnore është drejtuar, shëruar dhe kujdeset për të gjithë në familjen time dhe për ata që unë i dua.

Unë i fal të gjithë dhe sinqerisht shpresoj për dashurinë Hyjnore, paqen dhe mirësinë për të gjithë njerëzit, pavarësisht se ku janë. Në qendër të thelbit tim është paqja, kjo është paqja nga Perëndia. Në këtë heshtje ndiej forcën, drejtimin dhe dashurinë e tij, si dhe praninë e Tij të shenjtë.

I menaxhoj të gjitha shtigjet e mia në një mënyrë hyjnore. Unë jam thjesht mishërimi i dashurisë, i së vërtetës dhe i bukurisë së Perëndisë. Ndiej rrjedhën e lumit të tij në mua. E di që të gjitha problemet e mia janë në mendjen time. Rrugët e Perëndisë - janë shtigjet e mia. Fjalët që flas vijnë aty ku i dërgoj. Unë gëzohem dhe shpreh mirënjohjen time, duke e ditur se unë do të marr një përgjigje për lutjen. Dhe kjo është ashtu. "

Lexoni me sinqeritet, ndieni këtë lutje. Dhe me siguri do të merrni rezultate të pabesueshme. Kjo lutje është universale. Është e përshtatshme për të gjithë dhe do të ju ndihmojë në përmirësimin e jetës suaj.
Kjo lutje është nga Joseph Murphy

Si do të ndiheshe nëse?

Si do të ndiheshe nëse?

fjalet.jpg

 

Sot do të shkruaj një leter e cila është e barabartë me atë që çdo qenie humane e do thellë ne zemrën e tij ose të saj.

Me këtë letër i drejtohem gjithë popullit tim, gjithë popullit të botës.

Ju i bëni këto pyetje vetes dhe përgjigjen e merrni nga zemra juaj.

Si do të ndihem nëse njerëzit që punojnë në qeveri,në media, në pushtetin e fuqisë së popullit, e ndjejnë veten si njerëz miqësor, janë njerëz të mirë në kuptimin e plotë të fjalës, janë njerëz paqësor, më ndihmojnë me zemër, më duan, më kuptojnë, e ndjejnë dhimbjen time dhe e ndajnë atë me mua e ndjejnë qëllimin tim të pastër hyjnorë për të ndihmuar sa më shumë njerëz?

Janë zemërhapur, janë të lumtur, janë të gëzuar, janë shumë të gatshëm për të na ndihmuar, janë pasqyrimi i Zotit në punën e tyre, janë Vepra e Zotit në Veprën e tyre, janë mendimi i Zotit në mendimin e tyre.

Punojnë me inspirim nga drita dhe dashuria e Zotit, veprojnë dhe japin më të mirën e mundëshme dhe Zoti i shpërblen me mirësi duke i gëzuar familjet e tyre. Ata i duan njerëzit që punojnë sepse nga ata rrejdh furnizimi i parave për pagat e tyre të larta. Ata punojn me shpirtin e dritës dhe dashurise së Zotit.

A nuk është kjo ajo që Zoti është? A nuk është kjo ajo që ne duam të jemi. Mendo për të gjthë si do të mendoje për Zotin.

Çfarë nëse Ministri i Drjetësisë zëvendësohet me titullin- Ministri i Ligjeve të Zotit.

Çfarë nëse Ministri i Shëndetësise- zëvendësohet me titullin- Ministri i Shëndetit të Zotit

Çfarë nëse Ministri i Ekonomisë- zëvendësohet me titullin- Ministri i bollëkut të Zotit

Çfarë nëse Ministri i Arsimit- zëvendësohet me titullin- Ministri i Edukimit Hyjnor të Zotit

Çfarë nëse Minsitri i Ekologjisë- zëvendësohet me titullin- Ministri i Pastërtisë së Zotit

Çfarë nëse ministri i punëve te Brendëshme- zëvendësohet me titullin Ministri i Brendisë Hyjnore të Zotit

Çfarë nëse ministri i punëve të Jashtme-zëvendësohet me titullin Ministri I manifestimit të Mrekullive të Zotit

Çfarë nëse Ministri i Ushtrisë- zëvendësohet me titullin Ministër i Ushtrise së Dritës së Zotit

Çfarë nëse Kuvendi-zëvendësohet me titullin Kuvendi i njerëzve të Dritës dhe Dashurisë?

Çfarë nëse Kryeparlamentari zëvendësohet me titullin - Kryesuesi i Mirësisë?

Çfarë nëse Kryeministri zëvendësohet me titullin - Udhëheqësi i Paqës dhe Dashurisë?

Çfarë nëse Kryetari i shtetit zëvendësohet me titullin - Kryesuesi i Madhështisë së Zotit?

Çfarë nëse Kryetari i Komunës - zëvendësohet me titullin -Ndërtuesi i Mirësisë?

Çfarë nëse mediat- zëvendësohet me titullin - Lajmëtarët e Mirësisë?

Çfarë nëse emri i shtetit zëvendsohet me titullin- Federata e Qenieve të Dritës?

Çfarë nëse emri Qeveri zëvendsohet me titullin- Dashuri?

Çfarë nëse shpërblimet më të mëdha dhe titujt më të lartë do ti fitonin ata njerëz që kanë bërë më shumë të mira për më shumë njerëz?

Çfarë nëse Kryesuesi i Madhështisë së Zotit ( apo ish emri Kryetar Shteti) kryeson qenie të vetëdishme dhe të mbushura me dashuri?

Si do të ishte nëse në këtë formë do të funksiononte sistemi i jetës sonë?

A nuk është kjo ajo që kërkojmë dhe kemi harruar?

A nuk është kjo ajo që duam dhe kemi mallëngjim?

Çfarë nëse armiku juaj doli se ishte miku juaj më i mirë?

Çfarë nëse paraja do të zëvendësohet me monedhën e Vetëdisimit- ta fitojnë ata që bëjnë mirë?

Çfarë nëse e kuptojmë se deri tani jemi udhëhequr nga errësira, apo fenomeni që e kemi quajtur Djall?

Sepse çdo gjë që nuk është kështu si e përshkruajta më lartë nuk është karakteristikë e Zotit të cilin të gjithë ne e duam dhe i besojmë!

Ky shkrim erdhi në kohën e duhur, dhe besoj se të gjithë njerëzit me vetëdije të pastër do ta shpërndajnë që së paku të mbillet një farë mirësie në mendjet që akoma jetojnë në dimenzionet e ulta të energjisë edhe pse i përkasin Dritës dhe Dashurisë.

Ju dua, ju kërkoj ndjesë të lutem më falni që kisha harruar se kush unë Jam

Ju faleminderit

Mimoza Thaqi

Ho'o ponopono, një praktikë Havajane e pajtimit dhe faljes apo rregullimit të gabimit.

Ho'o ponopono, një praktikë Havajane e pajtimit dhe faljes apo rregullimit të gabimit.

Capture.JPG

 

"Ho'oponopono" është përcaktuar në fjalorin Hawaiian si:

(a) "për të vënë të drejtën, për të vendosur në trajtë të duhur, për të ndrequr, për të rregulluar, për të përshtatu, për të aranzhuar,për të pastruar, për të renditur, për të bërë të drejtë, për të administruar, për tu kontrolluar, për mbikëqyrje, për menaxhim,për modifikim, për të punuar me kujdes ose në mënyrë të rregullt, për të bërë gati.

(b) "Pastrimi mendor: në takimet familjare në të cilat marrëdhëniet u vendosën në të drejtën (ho'oponopono) nëpërmjet lutjes, diskutimit, rrëfimit, pendimit, kthimit dhe faljes reciproke". [13] Fjalë për fjalë, ho'o është një grimcë e përdorur për të bërë një folje aktualizuese nga emri i mëposhtëm, ashtu siç do të "për" përpara një emri në anglisht. Këtu krijon një folje nga emri pono, i cili përkufizohet si: "... mirësia, drejtësia, morali, cilësitë morale, procedura e saktë ose e duhur, përsosmëria, mirëqenia, prosperiteti, bollëku, dobia, gjendja e vërtetë ose natyra , duhet, duhet, duhet, të nevojshme. "[13] Në të njëjtën kohë, të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm,

Ponopono përkufizohet si "për të vënë në të drejtë, për të vënë rregull ose për të formuar, korrigjuar, rishikuar, ndryshuar, ujdisur, korigjuar, mbikqyrur, sistemuar, për të pastruar".

Tani si të rregullojmë gjendjen në të cilën jemi?

 

Ajo qe degjoj ne pjesen me te madhe te kohes eshte tallje dhe fjale te ulta per cdo person te kycur ne politike, ne qeverisje dhe ne cdo vend udheheqes,në biznes ne kete forme ne nuk ju ndihmojme atyre te behen me te mire, ne kete forme ne tallim veten tone dhe bejme akoma me te tensionuara mendimet ne vetedijen kolektive per te liruar energjine e mire te qarkulloje, ne vertete duhet te pyesim veten shume shpesh dhe gjate gjithe kohes pse kemi ngecur ne ritmin hipnotik te se keqes?

Pse nuk lejojme te mirat te rredhin...e mira eshte aty po ne e kemi bllokuar me energjne negative dhe nuk i leme shteg te futet, duke perdorur fjalet me te ulta per cdo njeri dhe per cdo subjekt e duke pritur te mira nga keto fjale qe themi!

Jo ne nuk duam te miren perderisa kemi mllef ne gojen tone! Jo ne nuk duam te mira perderisa kemi vetem negativen pjese te perditshmerise sone, dhe pastaj ankohemi sepse me te lehte e kemi te ankohemi se sa te marrim pergjegjesi 100% per jeten tone!

Pergjejgjesi 100% eshte edhe te themi se keto qeveri, subjekte politike apo pushtet ne e kemi krijuar me fjalet qe perdorim 24/7 me statuset satirike/ vetevrasese qe lexojme cdo dite, me lajmet negative qe na knaqin e na bejne te ndihemi ne avantazh...m... qe ne nuk jemi si ato.

S'din cte flasesh me njerezit pervec se statistikat e vjedhjeve te njerezve qe jane pasqyre e tyre. Pergjegjesi 100% se ne e krijuam kete dhe po ne mund ta ndryshojme kete!

Duke patur kujdes cfare flasim, me cfare qeshim, kend e perqeshim dhe kend e akuzojme.

E drejta jone eshte te kthehemi nga vetja dhe te pastrojme nga programet e trasheguar nga prinderi, gjysherit, stergjysherit...katragjysherit....te largojme nga frekuencat dhe energja jone te gjithe vetite negative qe i shohim cdo dite si pjese e shoqerise sone!

Te mendojme sakte cfare duam dhe te flasim per ate e duam 24/7.

Te perdorim fjalet magjike, te dua, te lutem me fal, kerkoj ndjese dhe faleminderit.

Te dua ti themi vetes sone, atij shpirti te paster qe jeton ne secilin prej nesh dhe kerkon clirimin nga mendja negativa, nga hipnoza negative nga rrjeti negativ ku na ka katandisur armiku!

Te duam sepse vetem me dashuri mund te sherojme veten dhe shoqerine tone.

Ju dua, ju lutem me falni, ju kerkoj ndjese dhe ju falenderoj.

Mimoza

Video në vijim do të ju ndihmojë të falni veten, rrethin dhe të pastroni energjinë tuaj nga programimet negative.

 

Si sugjerim për të mësuar më shumë lidhur me këtë praktikë ju rekomandoj librin:

Zero Limits: The Secret Hawaiian System for Wealth, Health, Peace, and More Paperback – December 31, 2008

by Joe Vitale  (Author), Ihaleakala Hew Len  (Author)

https://www.amazon.com/Zero-Limits-Secret-Hawaiian-System/dp/0470402563

zero.JPG

 

 

 

 

Nektari i jetës

Nektari i jetës "Natyra e së vërtetës është e tillë që nëse pini atë që duket si amritam (nektar), do të bëhet visham (helm).

Nëse ju pini atë që duket si visham, ajo do të bëhet amritam.

" Një gjë që ju nuk dëshironi në jetën tuaj është boshllëku. Të gjitha problemet që ju keni në jetën tuaj në aspektin e arsimit, familjes, profesionit, parave dhe problemeve, është sepse disi, ju doni të siguroni që jeta juaj nuk është e zbrazët.

Kjo është e gjitha që po përpiqeni të bëni, me çdo kusht. Por nëse bëhet bosh me vetëdije, ky është nektari i fundit i jetës.

E megjithatë, në perceptimin tuaj normal, është helm i plotë. Askush nuk e dëshiron. Por nëse ju e pini atë, ai bëhet nektari juaj. Në të njëjtën kohë, të gjitha gjërat e tjera që i menduat si nektar - qofshin dituri, para, pushtet, dashuri apo çfarëdo - vrapuat pas tyre, por çfarë është ajo që ju ka ndodhur?

Pak kënaqësi kanë ardhur tek ju, por në fund të fundit, nga koha që ju shikoni rreth, jeta juaj është zhdukur. Në përpjekjen për të vrapuar pas të ashtuquajturit nektar, ju jeni grabitur nga jeta.

Dhe të gjitha hidhërimet dhe vuajtjet në këtë planet janë vetëm për shkak se njerëzit po vrapojnë pas këtyre gjërave, apo jo?

Por nëse shkon për atë që duket si helm, jeta juaj do të bëhet nektar. Kjo është natyra e së vërtetës. Nëse hyjnia duhet të hyjë në ju dhe të shfaqet brenda jush, ju nevojitet hapësirë boshe. Përndryshe, gjithçka që ekziston është vetëm djalli i mendjes suaj. Vetëm në zbrazëti, do të hyjë hyjnia. Ju keni njohur dashurinë, gëzimin dhe paqen vetëm në momentet e boshllëkut - të gjitha gjërat e bukura kanë ndodhur vetëm në momentet e boshllëkut.

Por logjikisht dhe mendërisht, mendoni se zbrazëtia është një gjë që ju nuk e dëshironi. Duket si helm, por është nektar. Gjetja e minierës së artë Nëse ju kërkoni përmbushjen, ajo do të jetë një kërkim i pafund. Ju kurrë nuk do të ndjeheni të plotë.

Ekzistojnë tri mënyra në të cilat përpiqesh të përmbushësh veten. Ju dëshironi që xhepi juaj të jetë plot me pasuri. Ju dëshironi që koka juaj të jetë e plotë - doni të dini gjithçka. Ju dëshironi që zemra juaj të jetë e plotë - doni të doni dhe doni që njerëzit t'ju duan. Këto janë të vetmet tri mënyra përmes të cilave po përpiqeni të përmbushni jetën tuaj. Tani mendojeni se unë ju jap të gjitha paratë e planetit, mendoni se xhepi juaj është mbushur ose mund të marrë edhe më shumë?

Mund të marrë më shumë, apo jo? Pra, në vetë natyrën e gjërave, xhepi juaj nuk mund të bëhet i plotë. Nëse unë marr të gjitha bibliotekat në këtë planet dhe jua derdh atë në kokën tuaj, do të keni kokën tuaj të plotë? Jo, mund të marrë më shumë. Pra, në vetë natyrën e gjërave, koka juaj nuk mund të bëhet e plotë.

Nëse përfshini gjithë popullsinë si pjesë të vetes dhe i doni ata, a do të bëhet zemra juaj e plotë apo mund të përfshini edhe një fëmijë të porsalindur? Ju mund, kështu që kjo gjithashtu nuk mund të bëhet e plotë. Pra, nëse ju jeni drejtuar pas përmbushjes, ju do të jeni në një kërkim të pafund. Por zbrazëtia është gjithmonë e plotë.

Ajo që është e zbrazët është absolutisht e zbrazët. Nuk është kurrë gjysmë bosh. Nuk ka gjë të tillë si boshllëku i paplotë. Për ta parë këtë, ajo merr vetëdije dhe vetëm atëherë ju e njihni nektarin e jetës.

Përndryshe, ju e gaboni helmin si nektar dhe e humbni jetën tuaj pas kësaj. Ky është thelbi i jetës shpirtërore. Njerëzit mendojnë se dikush që gjendet në rrugën shpirtërore ka lënë gjithçka. Ata nuk kanë hequr dorë nga asgjë. Ata kanë goditur një minierë ari. Nuk ka probleme, as gjepura.

Burimi: Sadhhguru

Shansi Final Që të Merrni- Iam Power Për Një Çmim të vetëm në një Kohë!

Shansi Final Që të Merrni- Iam Power Për Një Çmim të vetëm në një Kohë!

Mëso si të jesh I suksesshëm me vetëm 3 klikime, Me Platformën Full- Automatike Online për Motivim dhe Inspirim!

Libra të Autorëve Best-Seller, Audio Motivuese, Video Inspiruese, Seminare, Përkrahje, dhe më shumë...E gjitha bëhet në Internet Online, kështu që ju mund të mësoni kudo që ju gjindeni, si nga Celulari juaj , Ipadi, Laptopi apo PC

 • E vetmja Platformë Full-Automatike për motivim dhe inspirim për suksesin tuaj në gjuhën shqipe për njerëzit që duan sukses dhe bizneset!
 • Thuaj lamtumirë trajnimevetë shtrenjta dhe trajnuesve të dyshimtë.
 • Nuk të nevojitet përvojë e mëparshme!
 • Merrni mësime të klasit të lartë, në vetëm 3 klikime!
 • Personalizoni mësimet që përputhen me jetën tuaj 100% e bazuar Online.
 • Nuk ka softuer për të instaluar.
 • Qasje e lehtë kur të keni nevojë.
niveli1.jpg

KËTU

DËSHMI NGA ANËTARËT AKTUAL

Tirane

Anetare e nivelit te 4 ne Iam Power dhe Biznesit me Flori

Celular/viber:00355682081116

Pershendetje Miq !
Prej 2 vitesh e gjysem jam anetare krenare e nivelit 4 ne Iam Power.Nuk gjej dot fjalet e duhura te pershkruaj se si UNE dhe jeta ime eshte transformuar nga mesimet e arta qe Mimoza ndan me ne cdo dite.Para se te rregjistrohesha ne klub jetoja ne "erresire"! E kisha humbur veten time dhe besimin se mund te jetoja e lumtur dhe e pasur.Lirisht e them se informacionet ne klub jane si fryma dhe ajri qe marr cdo dite,dhe magjia e vertete eshte energjia e mrekullueshme e anetareve.Trajnimet ne klub jane te fuqishme dhe kane vetem 1 qellim qe UNE dhe secili qe i meson: te jete,te kete dhe behet gjithcka qe deshiron.Shume deshira kam realizuar vetem me aplikimin e mesimeve.Iam Power eshte krijues i milionereve! Une kam zgjedhur te jetoj jeten qe dua duke mesuar nga njerezit me te mencur ne planet.Ne cdo gje e krijojme me mendjet tona,Por qe keto mendje te krijojne duhet absolutisht te pastrohen nga bllokimet dhe limitimet qe jane vendosur gjate gjithe jetes dhe duhen ushqyer me informacione te sakta.Jane te bekuar ata qe lejojne te investojne ne veten e tyre.dhe nuk lejojne te tjeret te vendosin per ta.Jam mirenjohse nga zemra mentoreve te mi:Kevin Trudeau,Jojan Hendriks, Mimoza & Avni Thaqi,Sheki Useini.Ju dua njerez te drites.

Shihemi ne suksese

Marsida

- Itali

Antare e nivelit te 4 Iam Power dhe Biznesit me Flori

viber dhe whatsapp: +355 69 554 6068

Kur u vura ne dijeni te klubit vertet mendova: ky eshte krijuar posacerisht per mua. ne vendin ku jetoja, punen qe beja, njerzit qe takoja cdo dite.... o Zot ishte bere e padurueshme.
Nje dite vendosa te shpenzoj ose me sakt te investoj ne veten time dhe bleva disa programe nga I am power. Koleget dhe prinderit me thane: TI JE E CMENDUR QE HARXHON PARATE ME KETO.
Mbas aplikimit te mesimeve fillova te me hapen syte dhe jeta ime mori nje ktgese rrenjesore. Une tani jetoj me nje nga qytetet me te bukur te Italise, kam nje bashkeshort te mrekullueshem, kam nje bisnes te mrekullueshem dhe shume fitimprures. Gjithashtu shume shpejt behem edhe me nenshtetesi Italiane ( ndoshta kjo ska shume rendesi por kjo te jel me shume liri per te shetitur neper vende te botes )
Te gjithe ata qe me quajten te cmendur vazhdojne te bejne te njejtat gjera dhe jetojne ne ate vend qe nuk e pelqejne dhe mua me thone: epo ti pate fat.
Po njerez, une pata fat sepse Une Fatin Tim e Krijoj Vet.
Tani jam ne nivelin 4 ne I am power dhe cdo dite mesoj dhe aplikoj gjera te reja dhe vertet jam shume Falenderuese, Mirenjohese dhe Vleresuese per cdo gje gje kam mesuar dhe aplikuar ne jeten time fale ketij klubi.
Falenderoj shume Mimozen dhe Avniun, vertet dy njerez te mrekullueshem dhe qe hallall ua befte Zoti per kete mision qe kane marr
Mire se vjen edhe TI ne Iam Power.
Ne jemi ketu per TY !!!

Ylvana

Shqiperi

viber dhe whatsapp:-00355696901961

Antare e nivelit te 3 Iam Power

Do te shkruaja nje roman te tere per kete ndryshim sepse nuk ishte se une kisha humbur makinat e reja ,shtepin apo gjithe te mirat materiale kto kan ndodhur edhe me perpara ne jeten time e prap i zvendesoja por ndjeja se humbja Vetveten
Nuk arrijn te shprehja mendimet e mia , mendoj a se isha e turpshme por tani e kuptoj se isha vetem nje FRIKACAKE ..kisha Frik se nuk do te vleresohesha ne shoqerine time fakti i te qenit e hapur.mendoja se po te behesha shabllon i te tjerve do te ndihesha me è vleresuar,e dashur e suksesshme ...
Ne IAMPOWER mesova se asnje njeri nuk ka per detyre te me pelqej mua UNE E KAM PER DETYRE
UNE I MJAFTOJ VETES PER TE GJITHA CKA DUA TE ARRIJ NE JETEN TIME
askush sado te me fali me shume dashuri se vetja ime sepse une kam nevoj per dashurine time ....Faleminderit Faleminderit Faleminderit Mbi Te GJITHA me mesoi te jem mirenjohese

KËTU

 

Ne I AM POWER, nga terri e shef DRITEN,

nga asgjeja behesh MADHESHTIA,

nga varferia behesh I PASUR,

armiku behet AR-MIKU i juaj,

mendimet behen GJËRA,

mesimet e keqija Ç'MSOHEN, Vetedija- VETEDIJESOHET,

truri RI-PROGRAMOHET.

e te gjitha keto kur mesohen ne I AM POWER,

ZOTI thotë; PO, DËSHIRA E JUAJ ESHTE URDHERI JUAJ

Anonim

Antare ne Iam Power

 

Anetare e nivelit te 3 ne Iam Power dhe Gold

+377 44 221 996

Para nje viti isha e humbur, kisha gjithecka ne jeten time por nuk isha e lumtur, kisha shpirtin bosh !!! Prej se hyra ne Klubin e Suksesit "I Am Power" jeta ime ndryshoj perfundimisht. Une u transformova ne nje njeri tjeter, fillova ti shoh sendet ndryshe, me pozitivitet, fillova te jem mirenjohese per sendet qe kam ne jeten time. Duke qene mirenjohese, une cdo dite terheq edhe me shume sende te mira ne jeten time! Mesova se vetem une jam pergjegjese per jeten time dhe se cfaredo qe deshiroj mund ta arrij. Mesova qe cfar mendoj & flas behet! Prandaj fillova te flas vetem per shendetin, lumturine, pasurine...mesova te fal njerezit....mesova qe cfare jep - merr! Fillova te jap vetem dashuri, miresi, falje, paqe...dhe vetem ato po i pranoj. Tani ndihem aq e lumtur si kurre me pare dhe i jam falenderuese dhe mirenjohese Mimoza Taqi qe me dha kete mundesi!

Venera

 

 

Edukuimi juaj në Iam Power, nuk është ajo që ju ka mësuar, mësuesi juaj, ajo që ju ka mësuar gjyshi juaj, ajo që ju ka mësuar ambienti juaj.

 

Këto janë mësime mahnitëse, profesionale, përvoja me cilësi të njerëzve që së pari arritën suksesin pastaj filluan të ndajnë përvojën e tyre dhe të na mësojnë cila është rruga e saktë për arritje.

Veprime sociale mahnitëse.

Nëse nuk je shoqëror, do të mbetesh prapa. Mësimet në Iam Power sjellin përafrimet, pikat, aksionet dhe ndjenjën që thonë se 'ky djalë apo vajzë meriton të flasë dhe të arrijë sukses'.

Dëshironi të njiheni si djalë apo vajzë që nuk arriti të jetojë por vetëm të mbijetojë? Natyrisht jo.

Ju dëshironi të jeni të njohur si djalë apo vajzë me tranzicione aq të suksesshme sa që çdo kush do të ishte xheloz për arritjet e juaja.

Me bankën e madhe të diturisë në modelin Iam-Power, suksest tuaja do të rrjedhin lehtë nga fillimi në fund.

 

Kur ju jeni pjesë e Iam Power

Maksimizoni shitjet, aksionet dhe rezultatet tuaja ... sepse këto mësime nuk janë të dizajnuara vetëm për të parë bukur.

Të gjitha janë miratuar nga njerëz super të sukseeshëm, kështu që komunikimi juaj me partnerët e biznesit apo blerësit e ardhëshëm do të duket i mahnitshëm dhe do të konvertohen vetëm në sukses.

 

Jepni jetës suaj një shkëlqim profesional dhe fitoni atë nivel tjetër të respektit.

Jeta e juaj në çast mund të dalë nga paketa e limitimeve të shoqërisë vetëm me disa klikime ... dhe nuk do të keni nevojë të shkoni më pranë dështakëve përsëri!

 

Filtra ( lirime) të vështirësive paraprake apo të tanishme. Si të silleni me njerëzit negativ, si të bindni tjetrin për shërbimin ose produktin tuaj. Shitje në network marketing pa asnjë vështirësi, gjetje të punës që admironi, paqë shpirtërore dhe mendore, drejtim të mendimeve për jetën që kërkoni.

Anëtarësim 1 vjeçar, me këtë çmim për herë të parë dhe të fundit!

niveli2.jpg

KËTU

Epoka e Artë e Suksesit!

 

Ju veç e dini, se ju jeni shtylla e suksesit tuaj.

Por ja këtu është vërtetimi: të gjithë të tjerët mendojnë se e dinë se vetja e tyre është e ardhmja e suksesit të tyre të vërtetë!

Por të dimë se çfarë dimë dhe çfarë nuk dimë kjo është dituri thotë Konfuci.

 Apo Të dimë dhe të mos bëjmë është të mos dimë thotë Lao Tzu.

Vetëm LEXIMI I një libri nuk do t'ju japë përparësi.

Është koha që të keni një përmirësim.

 

Vetëm leximi I çdo lloj libri pa aplikim, do të mbush trurin tuaj me informacion… Por Iam Power është e ardhmja e suksesit të vërtetë.

Do të dëgjosh një çmenduri?

 

Çdo minutë në You Tube shtohen nga 400 orë të VIDEOVE.

Vetëm shikimi i këtyre Videove për Sukses nuk do të ju bëj juve të Arrini Sukses!

Nëse ti do të kesh Vëmendjen e të tjerëve…

Performimi yt duhet të jetë I JASHTËZAKONSHËM! 

Ti duhet të mësosh atë që të tjerët akoma nuk e dinë!

Nuk ka rëndësi sa e mirë është përmbajtja e fjalimit tuaj.
Nuk ka rëndësi se sa e zgjuar është mënyra e shitjes suaj.
Nëse nuk di një sekret të vetëm, që do të mjeshtërosh në Iam Power, atëherë je i vdekur në ujë kur bëhet fjalë për marketingun.
 
Ju kurrë nuk do të merrni vëmendjen që meritoni. Dhe pa vëmendje, ju kurrë nuk do të merrni VEPRIM.

JA DËSHMI TË ANËTARËVE TË TJERË

Zvicer

Anëtare e Nivelit 1 Ne Iam Power dhe Gold

VETËM PROGRAMI DËSHIRA JUAJ ËSHTËU URDHËRI JUAJ

DO TË BËJ REVOLUCION JETËS SUAJ( KY PROGRAM KA

ÇMIMIN 59 EURO) JU E KENI PJESË E OFERTËS

Shikon çfarë ky program është...

 

Para 100 viteve Napoleon Hill doli me këtë filozofi!

Mësimet e tij ishin nga përvoja e jetës së tij!

Le të jemi të sinqertë – nga kush ne mësojmë? 

Kush na këshillon, kush na edukon?

Kush na "programon për dështim"

Janë njerëzit që pa përvojë aspak në jetën reale duan të na japin neve diçka që vetë se posedojnë!

Por nuk besoj se ky person je ti?

Sigurisht që jo. Dhe ti je i vetëdishëm se nuk mund dikush të na japë diçka që vetë se posedon! Nuk mund një mekanik të na mësojë si ti biem pianos!

Por kur vjen fjala për suksesin tonë dhe jetën tonë, zemrën tonë dhe shëndtin tonë ne dëgjojmë lloj lloj dështakësh!

Sigurisht ti mund të vazhdodh ti dëgjosh ato... 

...Ose Ti Mund Të Bashkohesh me Qindra Antar Që Përdorin Iam Power

Ja se çfarë thonë ato për Iam Power:

 

Anëtare e Nivelit 3 në Iam Power

Belgjikë

Anëtar i Nivelit 3 në Iam Power

“Suksesi është një vendim për më tej”
KEVIN TRUDEAU

Antigona Kamberi 

Anëtare e Nivelit të 4

Iam Power

Iam Power është shërbimi i parë dhe i vetëm 100% i automatizuar për zhvillimin tuaj personal dhe suksesin tuaj në gjuhën Shqipe.
Tani mund të krijoni karierën tuaj, ndërtoni profesionin tuaj, të bëni të suksesshëm biznesin tuaj me qindra antar shqipëtar nga e gjitha Bota, veprime sociale, tranzicione, dhe atë me vetëm disa klikime ... pa ndonjë përvojë paraprake të internetit, pa pritur javë në kontraktorin tuaj ... dhe pa humbur para në të njëjtin treg, Harton planin e jetës tënde, disajnon të ardhmen tënde dhe jeton ëndërrën tënde duke qenë pjesë e njerëzve të suksesshëm!

“KENI DËGJUAR NËNËN TË JU THOTË ME KËND RI I TILLË JE!”

 

Pse mos të qëndroni me njerëz të

jashtëzakonshëm? Ato janë në Iam Power.

IAM POWER ESHTE NË MBI 23 SHTETE TË BOTËS KU JETOJNË SHQIPTAR, SEPSE PLATFORMA ËSHTË E GJITHA NË INTERNET!

 


Ja disa reagime TË TJERA nga përdoruesit tanë:

 

Anëtare e nivelit 3 në Iam Power

“Çfarëdo që mendja e njeriut mund të perceptoj, dhe të bëj veten të besoj mund të fitoj”
NAPOLEON HILL
mensur.JPG

Anetar ne Nivelin 4 në Iam Power dhe investues ne Karatbars

USA

 

Anëtare e Nivelit te 3 Iam Power

Administrating Director at DArt Channel

Redaktore Muzikore Top Fest at Top Channel TV

Iam Power është e vetmja dhe e para platëformë shqiptare   që ofron mësime nga përvoja e njerëzve të suksesshëm 100% automatike, me 3 klikime ju dëgjoni audion ose lexoni librin i cili ju nevoitet për situatën e caktuar jetësore...

 

Ja ku keni Iam Power tani për të Punësuarit në Biznesin tuaj.. Niveli 1 me 81% zbritje, ju jeni biznesmen dhe e dini rëndësinë e të menduarit pozitivisht...Bëj që  eshe stafi yt të jetë pozitiv si ju....

KLIKO KËTU DHE REGJISTRO TË PUNËSUARIT TU

Fiza Hoxha

Anëtare e niveli 1 në Iam Power

Ministria e Infrastruktures

Zyrtare · Pristine

Ja se çfarë thotë për Iam Power Një Mjek

 

Anetar i nivelit 3 ne Iam Power

Seton Healthcare Family

Antare e nivelit 4 ne Iam Power

Thjesht, shpejtë lehtë, zhvillimi juaj material,

shpirtëror dhe intlektual në formën më të

thjeshtë të mundur.

 

 

Çdo Njeri Ka Ëndërra Që Ti Realizojë Ato Duhet Thjesht të Ndaj Nga Koha e Tij dhe të Mësoj Si të Arrij.

 

Dituri të specializuar për arritje, gjeni në Klubin e suksesit

www.iam-power.com

0038976256899-tel/viber

 

 

FORMË E THJESHTË PËR HYRJE NË INFORMACION

 

 

Mësimet janë të klasifikuara në 4 formate:

Audio

Video

Libra

Dhe Seminare

 

 

Është shumë thjeshtë shkarkimi i trajnimeve:

 

Testemonialet nga anetaret jane te mrekullueshme, mund ti pyesni ato dh eju tregojne vete.

Çdo gjë është shumë transparente dhe e kapshme për çdo njeri, të çdo moshe dhe çdo vendi:

Anëtare e nivelit 3 ne Iam Power

Anetar i Nivelit 4

Zvicer

Antare i Nivelit 3 Iam Power

Shqiperi

Iam Power, furnizon jetën tënde dhe biznesin tënd me FUQI, të cilën ju mund ta humbisni nga përballja me sfida nga më të pakuptimtat, me këtë platformë ju do të arrini suksesin dhe synimin tuaj sepse do të keni pse të vazhdoni...

Hapësirë për Trajnime të anëtarëve

Iam Power është krijuar që të bëj jetën tuaj më të lehtë, familjen tuaj më të lumtur dhe biznesin tuaj kënaqësi, si dhe profitdhënës... Ke hyrje në çdo gjë që të ke nevojë me emailin tënd dhe fjalëkalimin që të jepet pasi të kesh kryer pagesën.

E gjitha ndodh Online

E gjithë magjia ndodh brenda Internetit tënd. Nuk duhet të instaloni asnjë softver, ju mund të keni qasje në Iam Power kudo që të jeni dhe kurdo që të ken nevojë...

Shërbim për konsumatorët

Kontakto në nr e tel, ose viber +38976256899 dhe suporti miqësor i Iam Power do të ju përgjigjet çdo ditë nga ora 08:00-16:00, përveç të dielën dhe ditëve të festave shtetërore.

Kush do që jetën të ketë mahnitëse?

Nëse nuk keni kohë, mund të dëgjoni programet tona përderisa Vozitni në udhëtime zyrtare. Njerëzit e suksesshëm e shfrytëzojnë kohën e tyre në maksimum.

Kjo Ofertë nuk do të zgjas përgjithmonë, prandaj nëse vërtetë doni të ndryshoni jetën tuaj- ju duhet të bëni diçka ndyshe. Merrni Iam Power tani, dhe leni konsumatorët e juaj të mahniten me performancën tuaj, bossi juaj të mos i jep vetes shansin të ju humbasë, bashkëshortjaose bashkeshorti juaj të dashurohet sërish në ju...fillo tani ke një JETË PËR TË JETUAR:

Mos lejoni që kjo mundësi të rrëshqasë  ... pastaj të vuani çdo herë që një pagesë mujore debitohet nga llogaria juaj ...

Kjo Marrëveshje ekskluzive për promovim po përfundon së shpejti
Mos e humbisni këtë mundësi masive për të kursyer para në zhvillimin tuaj Personal.
Kyçuni SOT dhe vendosni një mjet të fuqishëm në arsenalin tuaj të marketingut, që do të përdorni përsëri dhe përsëri për të prodhuar produkte mahnitëse, bindëse, të larta konvertimi ...
Kjo është një mundësi reale për të paguar një herë dhe për të përfituar tërë jetën.
Zgjidhni nivelin tuaj më poshtë:

 

Shkolla Juaj e Suksesit në Rrota- Iam-Power

Si- Shumë thjeshtë...

Në vend se të dëgjoni (programoni veten) lajme negative, këngë dështimi në dashuri!

Programoni trurin tuaj me audio për suksesin tuaj, në punë, familje dhe shoqëri!

 

“Përdorimi i Iam Power ka hapur dyert për biznesin tim që unë kurrë nuk do të kisha imagjinuar.”

Konsumatorë më shumë, konvertimet më të mira dhe një biznes i gjallë janë vetëm një klikim larg, por ju duhet të ndërmarrni veprime ...

PSE TË ANKOHENI SE NUK KENI KOHË që të merrni pjesë në leksione të bezdisshme dhe të komplikuara, kur Iam Power e keni gjithku me vete, edhe në udhëtimet e juaja me aeroplan ju mund të kënaqeni me audiot t mrekullueshme që shfaqin dhe nxjerin në pah më të mirën tuaj!

Shkruaj një sms tani- në viber ose tel-+38976256899 dhe ju njoftojmë me proceduarat e akcesit tuaj në këtë program.

 

 

Ti nuk duhet të jesh në Vendlindje që të jesh pjesë e shkollës Iam Power!

Ti mund të jesh kudo dhe Iam Power është me ty kudo!

 

Nevoitet gjysma e jetes tende para se te zbulosh

se jeta eshte nje projekt- beje vete.

 

Tre gjera nuk mund te fshihen gjate; Dielli, Hena dhe e verteta.
Buddha

"Une jam i frikesuar nga frika e te qenit mesatar." Tylor Swift

Kur isha 5 vjecar, mamaja ime gjithmon me thoshte se lumturia eshte celesi i jetes. Kur shkova ne shkolle, me pyeten cka doja te behem kur te ritem. Une shkruajta i lumtur ata me thane se nuk e kam kuptuar detyren, dhe une u thash atyre ata nuk e kane kuptuar JETEN._John Lennon

 

A e keni kuptuar jeten apo vetem ecni pa asnje destinacion?

A jeni i lumtur me jeten qe jetoni?

Nëse diçka brenda jush ju thotë se ju duhet të

veproni tani...

na shkruani ne viber +38976256899

që të merrni Iam Power .

 

Seminar, Me Meditim Drejt SUksesit, Prishtinë data 17 Qershor 2017 e Shtune nga 13:00-17:00

Iam Power prezenton Seminarin e rradhës:

"Me Meditim Drejt Suksesit"- Sheki Useini

Data: 17 Qershor 2017

Ora: 13: 00-17:00

Vendi: Swis Diamond Prishtinë

Çmimi: 10 Euro ( per anetaret e nivelit 3 dhe 4 hyrja falas )

Teknikat e meditimit do të na i shfaq Sheki Useini, i cili meditimin e praktikon në jetën e tij, si dhe ka mësuar në mënyrë profesionale në OSHO-Internacional në Pune-India!

"Meditimi është shkrirje e dalëngadalshme e VETVETES në Dashuri. Meditimi është edhe një lloj intervenimi kirurgjik në brendi të shpirtit për elimininimin e të panevojshmes,, ku ti je njëkohësisht edhe kirurg edhe pacient".- Sheki Useini

 

 

RREGJISTROU PER SEMINAR NE TABELEN ME POSHTE:

Name *
Name

15 PARIMET E SUKSESIT- Prishtinë 26 Maj 2017

15 PARIMET E SUKSESIT

Prishtinë 26 Maj 2017

Swiss Diamond

RREGJISTROHU PËR PJESëMARRJE NË SEMINAR:

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri

Në këtë Semianar do të paraqiten 15 Parimet e Suksesit nga Napoleon Hill të cilat do të ndërlidhen me njerëzit e suksesshëm të popullit shqiptar si ata kanë aplikuar këto Parime dhe kanë arritur majat e suksesit Botëror.

Sheki Useini është një Spiker Motivues i Nivelit Botëror sa i Përket Motivimit dhe shtjellimit të karakteristikave që një njeri e bëjnë të suksesshëm. Ai personalisht ka sukses të jashtëzakonshëm në bizneset e tij, jeton dhe punon në Zivcër e si qëllim i tij jetësor tani është që vendi jonë dhe populli jonë të ritet në nivelin e vetëdijes së lartë të prosperitetit.

Semianri është falas për anëtarët e niveli 3 dhe 4 në Iam power, hyrja ështe e mundëshme edhe për gjithë të tjerët me një çmim simbolik prej 10 Eurove.

Vendet janë të limituara prandaj suksesi gjithnjë është një vendim për më tej:

Disa copëza të arta për Dështimin nga Napoleon Hill:

Në të tilla “dështime” prehet shpresa e botës.

O njeri, që je etiketuar si “dështak”, ngrihu dhe dil mbi ta! Çohu sërish dhe vepro!

Diku në botën e aksionit ka vend! Aty ka një vend për ty.

Asnjë dështim nuk është regjistruar ndonjëherë në jetëshkrimet e njerëzve të sinqertë

Vetëm frikacaku dështon dhe vetëm ai nuk përpiqet më. Lavdia është te puna dhe jo te fitimi i trofeut.

Muret që gjenden në errësirë nuk mund të qeshin me puthjen e diellit.

 

“FORCA E EDUKIMIT ËSHTË AQ E MADHE, AQ SA NE MUND TË BËJMË KALLËP NË MENDJET DHE MËNYRAT E TË RINJVE ME CILINDO MODEL QË TË DUAM DHE TË JAPIM NDIKIMIN E SHPREHIVE TË TILLA, QË DO TË QËNDROJNË PËRGJITHMONË TE TA.  Aterburi.

 

Ti nuk mund ta frikësosh një njeri që është në paqe me Zotin, me njerëzit e afërm të tij dhe me veten. Nuk ka vend për frikë në zemrën e një njeriu të tillë. Kur frika mirëpritet diku, aty ka diçka që duhet të zgjohet.

 

Klubi Juaj

Iam Power 

Info ne email iampowersuport@yahoo.com dhe tel/viber 0038976256899