LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME

Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal

Ligji i Suksesit ishte pararendës i librit Mendo dhe Pasurohu nga Napoleon Hill. Hill ishte i njohur për Hulumtimet që ka bërë lidhur me dallimin e milionerëve dhe njerëzve të zakonshëm. Të gjashtëmbëdhjetë Mësimet në këtë libër në mënyrë të përkryer kristalizojnë çdo gjë që ju do të duhet të dini për të pasuar sukses gjatë këtyre kohërav të vështira ekonomike. Shumë nga librat që sot janë në shitje sa I përket vetë-ndihmës I kanë marë konceptet themelore nga ky libër. Sekreti, Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri, Ligji I Tërheqjes të gjithë I kanë marrë konceptet bazike nga kjo punë e jashtëzakonshme. Tani ju mund ti merni ato nga burimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuçtoni se çfarë ju jep disa njerëzve përparësinë të jenë mbi të tjerët. Duke I ndjekur këtë këshilla edhe ju do të jeni në majë. Është koha të ndaloni së menduari si si do të ishe të jeini I pasur dhe të filloni të dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetëra de mund të ndryshojë edhe jetën tuaj!

Dedikuar:

ANDREW CARNEGIE


NJË DORËSHKRIM I NAPOLEON HILL I FSHEHUR PËR 72 VITE

“Nëse doni ta zotëroni jetën tuaj, më parë duhet të zotëroni paratë tuaja. Te “Mposhtja e djallit”, Napoleon Hilli ndan me ne se çfarë mund t’ju pengojë për të pasur një jetë të mirë nga ana ekonomike dhe bën një grafik, që ju ta merrni nën kontroll jetën tuaj dhe të keni jetën që keni ëndërruar.”
- Jean Chatzky, gazetar ekonomik dhe autor i
“The difference: how anyone can prosper in even the toughest times”
( Ndryshimi: të kesh mbarësi edhe në ditë të vështira!)
“Besoj se unë e kam studiuar Napoleon Hillin më shumë se çdokush tjetër. Para 50 vjetësh më ra në dorë libri “Mendo dhe pasurohu”. E mbaja me vete gjatë gjithë kohës dhe e lexoja çdo ditë nga pak. Një ditë Sheron Leçhter-i më dërgoi një kopje të librit “Mposhtja e djallit”. Për një çast mendova se Hilli kish bërë të njëjtën gjë dy herë dhe qeshë dyshues. Mirëpo ky libër iu ul konfuzionin shpirtëror njerëzve që po e përjetojnë në të gjithë botën dhe shemb murin e injorancës, që i ndan miliona individë nga liria e tyre shpirtërore.”
-Bob Proctor, themelues i “Life success”:
www.bobproctor.com
“Shumica e njerëzve mund ta arrijnë suksesin e tyre madhor vetëm pasi të bëjnë edhe një hap, pas asaj që iu dukej si një dështim madhor. Libri i Napoleon Hillit, “Mendo dhe pasurohu”, na pajis me një hartë se si të shkojmë drejt suksesit, ndërsa “Mposhtja e djallit” na ndihmon të kalojmë pengesat që na dalin përpara në këtë rrugë të gjatë”.
- Brian Tracky, autor i “The way to wealth” (Si të pasurohesh)