fb cover.jpg

Na kontaktoni

Që të porosisni Librin tuaj Ju lutem jepni të dhënat e juaja në tabelën më poshtë:Dhe ne do te ju kontaktojme.

 

Informacione tjera në tel/viber

+38976256899

Emri dhe Mbiemri *
Emri dhe Mbiemri

DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ LIBËR UDHËRËFYES, ÇMIMI 10 EURO

NJË DORËSHKRIM I NAPOLEON HILL I FSHEHUR PËR 72 VITE, ÇMIMI 10 EURO

“Nëse doni ta zotëroni jetën tuaj, më parë duhet të zotëroni paratë tuaja. Te “Mposhtja e djallit”, Napoleon Hilli ndan me ne se çfarë mund t’ju pengojë për të pasur një jetë të mirë nga ana ekonomike dhe bën një grafik, që ju ta merrni nën kontroll jetën tuaj dhe të keni jetën që keni ëndërruar.”
- Jean Chatzky, gazetar ekonomik dhe autor i
“The difference: how anyone can prosper in even the toughest times”
( Ndryshimi: të kesh mbarësi edhe në ditë të vështira!)
“Besoj se unë e kam studiuar Napoleon Hillin më shumë se çdokush tjetër. Para 50 vjetësh më ra në dorë libri “Mendo dhe pasurohu”. E mbaja me vete gjatë gjithë kohës dhe e lexoja çdo ditë nga pak. Një ditë Sheron Leçhter-i më dërgoi një kopje të librit “Mposhtja e djallit”. Për një çast mendova se Hilli kish bërë të njëjtën gjë dy herë dhe qeshë dyshues. Mirëpo ky libër iu ul konfuzionin shpirtëror njerëzve që po e përjetojnë në të gjithë botën dhe shemb murin e injorancës, që i ndan miliona individë nga liria e tyre shpirtërore.”
-Bob Proctor, themelues i “Life success”:
www.bobproctor.com
“Shumica e njerëzve mund ta arrijnë suksesin e tyre madhor vetëm pasi të bëjnë edhe një hap, pas asaj që iu dukej si një dështim madhor. Libri i Napoleon Hillit, “Mendo dhe pasurohu”, na pajis me një hartë se si të shkojmë drejt suksesit, ndërsa “Mposhtja e djallit” na ndihmon të kalojmë pengesat që na dalin përpara në këtë rrugë të gjatë”.
- Brian Tracky, autor i “The way to wealth” (Si të pasurohesh)


**LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME** ÇMIMI 30 EURO

**LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME**
--------------------------------------------------------

Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal

 

Ligji i Suksesit ishte pararendës i librit Mendo dhe Pasurohu nga Napoleon Hill. Hill ishte i njohur për Hulumtimet që ka bërë lidhur me dallimin e milionerëve dhe njerëzve të zakonshëm. Të gjashtëmbëdhjetë Mësimet në këtë libër në mënyrë të përkryer kristalizojnë çdo gjë që ju do të duhet të dini për të pasuar sukses gjatë këtyre kohërav  të vështira ekonomike. Shumë nga librat që sot janë në shitje sa I përket vetë-ndihmës I kanë marë konceptet themelore nga ky libër. Sekreti, Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri, Ligji I Tërheqjes të gjithë I kanë marrë konceptet bazike nga kjo punë e jashtëzakonshme. Tani ju mund ti merni ato nga burimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuçtoni se çfarë ju jep disa njerëzve përparësinë të jenë  mbi të tjerët. Duke I ndjekur këtë këshilla edhe ju do të jeni në majë. Është koha të ndaloni së menduari si si do të ishe të jeini I pasur dhe të filloni të dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetëra de mund të ndryshojë edhe jetën tuaj!

Dedikuar:

ANDREW CARNEGIE


DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHRI JUAJ 14 CD, ÇMIMI 49,9 EURO

Ju ndoshta keni dëgjuar për librat shumë të shitur Sekreti, Mendo dhe pasurohu, Kerkoe dhe të është Dhënë, Baba i pasur Babai i Varfër dhe të tjerë që ju premtojnë të ju mësojnë juve si të fitoni miliona, të jeni të lumtur dhe të manifestoni dëshirat e juaja..

 

Këta libra janë shumë të mirë, por të gjithëve ju mungon çelësi kryesor, përbërësi sekret që bën këtë informatë të funksionojë NË REALITET, dhe atë të funksionojë SHPEJT!

Prandaj shumica e njerëzve që i lexojnë nuk i arijnë rezulltatet. Fakti është se aty ka një ÇELËS QË MUNGON, i cili QËLLIMISHT ËSHTË LARGUAR nga ata libra dhe të tjerë si ato! KY PËRBËRËS ÇELËS I BËN GJITHA NDRYSHIMET!

Unë jam i gatshëm të ju tregoj për këtë ÇELËS SEKRET QË I REALIZON GJITHA ËNDRAT TUAJA! Ja si mësova unë për këtë dhe pse jua ofroj juve tani.

Si që e kam shpallur në librat e mi, Unë isha anëtar i një nga shoqërive sekrete më të fuqishme në botë, shumë pak e njohur si  Brotherhood. Shoqëritë sekrete ekzistojnë dhe shumë nga ato janë të mirënjohura. The Freemasons, The Bilderburg Group, Yale’s Skull and Bones, The Illuminati dhe shumë të tjera, janë faktike dhe reale.

Ekzistimi i tyre është provuar dhe dokumentuar. Njerëzit më të fuqishëm në botë janë anëtarë. Kryetarët e shteteve, personat e famshëm, politikanët, biznismenët bilionerë, bankierët, avokatët dhe njerëzit që kontrollojnë virtualisht çdo gjë rreth e qark botës e kanë pranuar se janë anëtarë të këtyre shoqërive sekrete. Presidenti Bush dhe Senator John Kerry e kanë pranuar se janë anëtarë!

Pregaditu të kesh, jesh ose bëhesh çdo gjë që ti do!!


SHKENCA E PASURIMIT, ÇMIMI 5 EURO

Si që është trajtuar në librin më të shitur "Sekreti", këtu egziston një udhërëfyes për krijimin e pasurisë i ripublikuar me një ese klasike të quajtur "SI TË FITONI ATË QË JU E DONI." Wallace D. Wattles kaloi një jetë të tërë duke konsideruar ligjet e suksesit që ai i gjeti në punën e filozofëve më të mëdhenj botëror. Më pas ai e transformoi arritjen e tij jetësore në një libër të thjeshtë dhe të hollë - volumin që ai e zotoi do ti kthente libraritë e filozofike, spirituale dhe vetë-ndihmuese drejt qëllimit për të arritur një qëllim të definuar: një jetë me mirëqenie. Wattles përshkruan një shkencë të definuar për tërheqjen e pasurisë, e ndërtuar nën themelin e një ideje të imponuar: ": "Egziston një mënyrë e të menduarit nga e cila të gjitha gjërat bëhen...Një mendim, në këtë substancë, prodhon gjënë që imagjinohet nga mendimi." Në 17 kapitujt e tijë të shkurtër, drejt-e-në-cak, Wattles shfaq si ti  "përdorni" këto ide, si të "tejkaloni" barierat drejt aplikimit të saj, dhe si të punoni me "metoda" direkte që të zgjoni këtë ide në jetën tuaj. Ai më tutje shfaq se si "krijimi dhe jo konkurimi" është çelësi i fshehur i suksesit, dhe si fuqia juaj për të qenë i pasur frymëzon secilin rreth jush. "Shkenca e të Pasuruarit" përfshin edhe esenë e rrellë të Wattle'sit "SI TË FITONI ATË QË JU E DONI." - një rifreskues briliant i ligjeve të tij për krijimin e pasurisë.


SHKENCA E MADHESHTISE LIBER, 7 EURO

SHKENCA E MADHESHTISE LIBER FIZIK