Mbrojtës nga rrezatimi i frekuencave të dëmshme EMF , të celularëve, wifi etc…

Çmimi 3.99 + posta  = 8 EuroÇmimi 3.99 + posta  = 8 Euro

NE TË GJITHË JEMI TË EXPOZUAR NDAJ VALËVE, TË DËMSHME TË REZATIMIT NGA FREKUENCAT EMF- pse të mos mbrohemi?

Karakteristikat: Bllokon deri 97.17% të Radiacionit të Dëmshëm- Zgjat jetën e Baterisë, Neutralizon EMF e dëmshmë nga Pajisjet Wirless- Mbron Trupin

 

Disa besojnë në mbrojtjen EMF - Disa nuk e besojnë., dhe kjo është ok për mua. Unë për vete dhe familjen time përdor këto pajisje, dhe miqëve të mi ju dhuroj. Ndërsa Informacioni që Kam parë vërteton se duhet diçka të ndërrmar. Ti je gjykatësi yt.

Frekuencat EMF janë kudo pse mos të mbrojmë veten


viber image 2019-02-21 , 13.40.02.jpg
 

Mbrojtja nga EMF ( Fusha elektro Magnetike): Faktet dhe Fiksioni

EMF-të nuk janë vetë të rrezikshme . Në fakt, njerëzit dhe kafshët kanë EMF dhe planeti Tokë lëshon energji elektromagnetike. Nuk ka asnjë mënyrë që kjo të të dëmtojë!

Problemi është me frekuencën e rrezatimit EMF dhe sasia e tyre, e cila është rritur në mënyrë drastike me shpërthimin e teknologjisë.

Spektri elektromagnetik ka një gamë të gjerë të valëve të frekuencave, shumë prej të cilave nuk mund ti shohim. Spektri i dritës së dukshme është një pjesë e vogël, ndërsa ka shumë gjëra që nuk i shohim (të tilla si valët e kompjuterit, linjat e energjisë, valët e radios, mikrovalët, telefonat celular etj)

truri tuaj dhe frekuencat EMF

Përtej dëmtimit të ADN-së tonë, gjeneve tona, dhe gjumit, ka prova që EMF po e prishë trurin tonë.

Në Uashington D.C., Dr. Nora Volkow përdori teknologji të avancuar të imazhit të trurit për të parë ndryshimet në metabolizmin e glukozës brenda trurit gjatë ekspozimit të EMF (përdorimi i telefonit celular).

EMF2.png

Studimi përfundimisht u botua në revistën prestigjioze të Shoqatës Mjekësore Amerikane me përfundimin se "edhe pse frekuencat e radios që emetohen nga teknologjitë aktuale të telefonisë celulare janë shumë të dobëta, ata janë në gjendje të aktivizojnë trurin e njeriut që të ketë një efekt"

Ka edhe dëshmi (megjithëse nuk e di pse shkencëtarët vendosën ta testojnë këtë) se përdorimi i telefonit celular (dhe përgjithësisht EMF) mund të zvogëlojë kapacitetin antioksidues. Studimi kishte 105 pjesëmarrës vullnetarë dhe kishte gjetur më pak antioksidantë në pështymën e atyre që ishin të ekspozuar ndaj EMF.

Ka rreziqe të dëmtimit të nervit dhe një forcë të reduktuar të barrierës sonë të gjakut. Kjo nuk është mirë.

Capture.PNG