libraria.jpg
suksesin.jpg

Mëso si të jesh e suksesshme me vetëm 3 klikime, Me Platformën Full- Automatike Online për Motivim dhe Inspirim!

Libra të Autorëve Best-Seller, Audio Motivuese, Video Inspiruese, Seminare, Përkrahje, dhe më shumë...E gjitha bëhet në Internet Online, kështu që ju mund të mësoni kudo që ju gjindeni, si nga Celulari juaj , Ipadi, Laptopi apo PC

 

  • E vetmja Platformë Full-Automatike për motivim dhe inspirim për suksesin tuaj në gjuhën shqipe për njerëzit që duan sukses dhe bizneset!

  • Thuaj lamtumirë trajnimeve të shtrenjta dhe trajnuesve të dyshimtë.

  • Nuk të nevojitet përvojë e mëparshme!

  • Merrni mësime të klasit të lartë, në vetëm 3 klikime!

  • Personalizoni mësimet që përputhen me jetën tuaj 100% e bazuar Online.

  • Nuk ka softuer për të instaluar.

  • Qasje e lehtë kur të keni nevojë.

 

Mësimet në Iam Power janë të ndara në 4 Nivele, dhe anëtarësimi është për 1 vit. Që të kaloni nga niveli në nivel ka testim dhe merret Çertifikatë.

 

Çdo nivel ka tarifë anëtarësimi: ( lexoni më shumë për Iam Power )

Nëse zhgjodhët në cilin nivel do të vazhdoni mund të aplikoni në linkun më poshtë: