"OFERTË E PAREZISTUESHME!"

MIRËSERDHE NË LIBRARINË MË TË MADHE PËR ZHVILLIM PERSONAL, FUQIZIM TË VETES, SUKSES, LUMTURI.

NË AKADEMINË E SUKSESIT TUAJ IAM POWER

fb cover.jpg


E GJITHA FILLOI NË 2010 KUR…

Mimoza Thaqi, një ndërmarrëse e suksesshme u përball me një dështim të përkohshëm, me një situatë pa zgjidhje dhe ajo zbuloi se mungesa e informacionit të duhur i shpien shumë njerëz në vuajtje, në dështime dhe më tragjikja dështime në mendjen e tyre.

thumbnail (2).jpg

Kjo e dërgoi Mimozën të kërkojë se çfarë është ajo që mungon te ne…

Dhe pas shumë trajnimeve për zhvillim Personal në SHBA, ajo u kthye më e fuqishme se kurrë dhe vendosi që gjithçka që mësoi për veten të ndaj me ju në një formë që asnjëherë më parë nuk është bërë në vendin TONË.

Nga përvojat e njerëzve më të suksesshëm në Planetin Tokë, përmblodhi në formë elektronike, librat, audiot, trajnimet në një platëformë të Quajtur Akademia e Suksesit: Iam Power

PËR NJË KOHË TË LIMITUAR FITO HYRJE FALAS QË TË PËRJETOSH ÇFARË ËSHTË IAM POWER!

PËR JU QË DONI TË INVESTONI NË VETE, DHE E DINI SE QË TË KORRNI DUHET TË MBJELLNI…. JU LEXONI MË POSHTË

E krijova këtë mënyrë të shkollimit sepse nuk ekziston një e tillë e ngjashme në gjuhën Shqipe.


E krijova këtë shkollë suksesi sepse ju duhet ti dini dhe të keni akces në informacionin e duhur.

Çfarë është informacioni i duhur?

Është informacioni që përshtatet me veten tuaj, që nuk ka asnjë kundërshtim me atë kush ju jeni!

Informacion i duhur për; SHprehitë e Suksesit, Per Ligjin e Tërheqjes, Për Paratë, Për Energjinë, Për vetë vlerën tuaj, për Vetëbesimin, Vet[ Respektin, Shëndetin, Aftësitë tuaja Kreative, Fuqitë Emocionale, Fuqitë tuaja manifestuese,

Intuitën, Qartësitë Mentale, Fokusim, Përqëndrim, Koncentrim, Marëdhëniet martesore,

Si të krijoni fatin tuaj dhe shumë të tjera! 

Unë jam 100% e Sigurtë se ju do të doni veten se kush do të bëheni kur të zbuloni atë që është brenda Iam Power, Unë Personalisht ju GARANTOJ!
- Mimoza Thaqi-

NË FOTON MË POSHTË ËSHTË VETËM NJË FRAKCION I VOGËL I ASAJ QË PËRMBAN IAM POWER

(duke mos i përfshirë me qindra audio libra, audio trajnime, libra të formatit elektronik, teknika dhe ushtrime për të çbllokuar aftësitë tuaja, libra pune, testime personaliteti, biznes plane, programe javore me ushtrime dhe udhëzime për përcaktime të qëllimeve tuaja, qofshin ato 3, 6 ose 12mujore, qofshin ato 1,2 apo 5 vjeçare, PLUS qindra orë DITURI dhe trajnime për nivelet më të larta.

 
libraria.jpg
suksesin.jpg