18623748_1542385279157685_821002248673820672_n.png
Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj Libër 14 Audio cd+Libri i punes falas
59.00
37842996_1807008299354871_8312667545073090560_n.jpg
LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME-Napoleon Hill (29euro +posta 10euro)
39.00
para me network.jpg
SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD mp3
29.00 299.00
sale
18084330_1433782476645105_8752331265421606912_n.jpg
Mposhtja e Djallit- Napoleon Hill (10 Euro+posta 5Euro)
15.00
35817212_1859263514094428_4512375735909875712_n.png
DOLLARËT MË DUAN MUA FORMATI PDF & AUDIO MP3 9,99 €
9.99
18091061_1409436332454565_4625675156407189504_n.jpg
Shkenca e Madheshtise ( 7 Euro+4Euro posta)
11.00
18219816_1483765654976009_7790864881586012160_n.png
Dollaret me duan Mua 4Euro+posta 4 euro
8.00
007.Shkenca e Pasurimit - Botimi 2 Prill 2015.png
Shkenca e Pasurimit (5 euro + 4euro posta)
9.00
040.50_PYETJET_Qe_CLIROJNE_MENDJEN_TUAJ_1024x1024.png
Pyetjet që do të çlirojnë mendjen tuaj 1 € ( MP3 Download )
1.00
069.Vete_kontrolli_pjesa II - Mimoza Thaqi.png
Vetë Kontrolli ( 2 audio mp3)
5.00 10.00
sale
si te perballoni kritikat dhe ofendimet.jpg
Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)
5.00 10.00
sale
deshira_juaj_1024x1024.png
Dëshira Juaj është Urdhëri Juaj formati elektronik mp3
29.00 49.00
sale
shkenca e pasurimit.jpg
Shkenca e Pasurimit ( audio Mp3)
5.00
35506315_1887749721309597_290336602343866368_n.png
Largoni Presionin Financiar ( Audio mp3)
8.00
Oferta+Iam+Power.png
1. NIVELI I TRAJNIMI-BAZE (BRONZE-FOUNDATION) 
100.00
Oferta+Iam+Power+(3).png
2. NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) 1 Vit
200.00
Oferta+Iam+Power+(2).png
NIVELI III TRAJNIMI I AVANCUAR ( GOLD ADVANCED) PER 1 VIT
400.00
Capture.JPG
4. NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT
1,000.00
ndermarresi milioner.jpg
Si të Bëhesh Ndërmarrës Milioner
499.00 1,000.00
sale
td.JPG
TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.
7.00 29.00
sale
Arti i Krijimit, Mesimet nga Deshira Juaj Udheri Juaj por shume me Direkte. audio 1.png
Arti i Krijimit
5.00 15.00
sale
003.Ndalo_duhanin_ CD1.png
Ndalo duhanin- Audio cd mp3-Format Elektronik
9.00 29.00
sale
005.Shkenca_e_te_qenit_i_madh_Cd1.png
Shkenca e Madheshtise, 4 Audio CD Format Elektronikl
2.97 9.97
sale
035.Qellimi Kryesor I jetes Tuaj.png
Qellimi Kryesor I jetes Tuaj
2.77 9.77
sale
120.PERSOSSHMERIA-pjesa1.png
Persosmeria 3 Audio CD-Format Elektronik
19.00
mediamodifier_image.jpg
MEDITIM PËR PRANIM TË DASHURISË
1.99
emf-one-2018.jpg
Mbrojtës nga rrezatimi i frekuencave të dëmshme EMF, të celularëve, wifi etc…Çmimi 3.99 + posta 3.7 = 7.69 Euro
7.69