Dollaret me duan Mua 4Euro+posta 4 euro

18219816_1483765654976009_7790864881586012160_n.png
18219816_1483765654976009_7790864881586012160_n.png

Dollaret me duan Mua 4Euro+posta 4 euro

8.00

Product Details

Porosi ne tel/viber: +38976256899 DOLLARËT MË DUAN MUA Rruga e re për pasuri Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i biznesit duhet të ketë mbi tavolinën e tij. Ky është një mësim i dëshirueshëm edhe për të tjerët. ~ N. Y. Times. Nga:HENRY HARRISON BROWN Përktheu : Mimoza dhe Avni Thaqi Redaktimi: Qemal Halili

Quantity:
Add To Cart