Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj Libër 14 Audio cd+Libri i punes falas

18623748_1542385279157685_821002248673820672_n.png
18623723_1061091990657200_8928223993102598144_n.png
18623723_1061091990657200_8928223993102598144_n.png
18776911_1421255014599331_8867683491307847680_n.jpg
18623748_1542385279157685_821002248673820672_n.png
18623723_1061091990657200_8928223993102598144_n.png
18623723_1061091990657200_8928223993102598144_n.png
18776911_1421255014599331_8867683491307847680_n.jpg

Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj Libër 14 Audio cd+Libri i punes falas

59.00

Product Details

HYRJE Mirëserdhe te Dëshira Juaj Është Urdhdri Juaj! Ju jeni duke zbarkuar në një udhëtim të jashtëzakonshëm ku ju do të mësoni si të jeni, bëni dhe keni të gjithë gjërat që ju i dëshironi në jetën tuaj. Dëshira Juaj Është Urdhri Juaj do të ju pajis juve me mjete praktike, aplikime dhe ushtrime të thjeshta për ti ndjekur që do të jun ndihmojnë në rrugëtimin tuaj drejt arritjes së qëllimeve të juaja më madhore. Krijuesi i Dëshira Juaj Është Urdhri Juaj është multimilioneri Kevin Trudeau. Ai është eksperti më i shquar i vibracioneve të mendimit dhe ligjit të tërheqjes. AI do të ju shfaq si të përdorni sto për të tërhequr gjithçka që ju dëshironi-njëjtë si ai e ka bërë për veten e tij. Kevini i ka përdorur me sukses shkathtësitë që jua mëson në Dëshira Juaj Është Urdhri Juaj për të ndërtuar një perandori globale të biznesit prej $2.000.000.000 si dhe u bë autori më i shitur i librave për SHËRIMET NATYRORE. Kevin gjithashtu e ka edhe radion “ Kevin Trudeau Shoë” Progam në radio, www.KTRADIONETWORK.com. Për të aritur beneficionet maksimale nga CD-të dhe Libri Udhërëfyes ne kemi disa rekomandime... E para dëgjo çdo audio së paku 2 herë. Është ideale 3 herë.(Duke i dëgjuar audiot disa herë e lejon informacionin të zhytet në mendjen tënde subkoshiente. Çdo herë që e dëgjon do të zbulosh informacione të reja.)Tjetra, bëji ushtrimet në çdo kapitull të këtij libri udhërëfyes. Sigurohu që të kesh stilolaps të kaltër dhe fletë të bardhë përderisa e dëgjon programin. Kur ju dëgjoni një ide apo teknik që rezonon me ju, ndalo CD dhe shkruaje. Mendo për atë ide dhe si ajo ka të bëjë me situatën tuaj, punën tuaj apo stilin e jetës suaj. Dhe në fund pregatit një plan të veprimit që të veproni në bazë të tij në ditët në vazhdim. Le të fillojmë!


Quantity:
Add To Cart