LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME-Napoleon Hill (29euro +posta 10euro)

37842996_1807008299354871_8312667545073090560_n.jpg
18784585_1347303731983520_3719195177277980672_n.png
lighi_i_suksesit_1024x1024.png
37866719_1786177028164537_2198668512728186880_n.jpg
37842996_1807008299354871_8312667545073090560_n.jpg
18784585_1347303731983520_3719195177277980672_n.png
lighi_i_suksesit_1024x1024.png
37866719_1786177028164537_2198668512728186880_n.jpg

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME-Napoleon Hill (29euro +posta 10euro)

39.00

LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal Ligji i Suksesit ishte pararendës i librit Mendo dhe Pasurohu nga Napoleon Hill. Hill ishte i njohur për Hulumtimet që ka bërë lidhur me dallimin e milionerëve dhe njerëzve të zakonshëm. Të gjashtëmbëdhjetë Mësimet në këtë libër në mënyrë të përkryer kristalizojnë çdo gjë që ju do të duhet të dini për të pasuar sukses gjatë këtyre kohërav të vështira ekonomike. Shumë nga librat që sot janë në shitje sa I përket vetë-ndihmës I kanë marë konceptet themelore nga ky libër. Sekreti, Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri, Ligji I Tërheqjes të gjithë I kanë marrë konceptet bazike nga kjo punë e jashtëzakonshme. Tani ju mund ti merni ato nga burimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuçtoni se çfarë ju jep disa njerëzve përparësinë të jenë mbi të tjerët. Duke I ndjekur këtë këshilla edhe ju do të jeni në majë. Është koha të ndaloni së menduari si si do të ishe të jeini I pasur dhe të filloni të dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetëra de mund të ndryshojë edhe jetën tuaj! Dedikuar: ANDREW CARNEGIE, që sugjeroi botimin e këtij kursi; HENRY FORD i cili u befasua nga ky kurs, që kishte në themel të tij 16 mësime për arritjen e suksesit, si dhe Edwin C. BARNES bashkëpunëtor me Thomas A. Edison-in, miqësia e ngushtë me të cilin gjatë një periudhe prej më shumë se pesëmbëdhjetë vjetësh, e ndihmoi autorin “për të vazhduar” me analizimin e një larmie të madhe pasojash dhe humbjesh të përkohshme në këtë kurs. “Kush tha se nuk mund të bëhet? Çfarë fitoresh ka arritur në jetën e tij njeriu, që e bëjnë atë të aftë të gjykojë të tjerët”? Napoleon Hill

Quantity:
Add To Cart