Niveli 1 Iam Power 99 Euro për 1 Vit

niveli 1.jpg
main2.jpg
niveli 1.jpg
main2.jpg
sale

Niveli 1 Iam Power 99 Euro për 1 Vit

20.00 99.00

MASTER PLANI IM Të mësosh formulën se si të manifestosh atë që duash në të vërtetë 
 

Udhetimi juaj fillon këtu! Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli I. Ky Nivel është themeli I trajnimit në Iam-Power. Ju nuk mund të ndërtoni lartë nëse themeli nuk është I fortë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit I.Ne total 162 materiale per studim nga shtepia.

 

1.Dëshira Juaj Është Udhëri Juaj 14 Audio- Cd

2.Trajnimi Bazë Drejt Pasurimit 15 Audio Cd

3.Shkenca e Pasurimit-4 Audio Cd

4.Shkenca e Pasurimit- Libër Pdf- Format

5.Shkenca e Madhështisë- Libër Pdf-Format

6. Seminari-video – Mposhtja e anës negative të botës

7.Meso-suksesin- Audio-2 Pjesë.mp3

Dhe te tjera programe ne audio dhe video.

Testim për lartësim në Nivelin 2 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO-

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME  

Total 162 materiale për studim nga shtepia!

Çmimi për nivelin 1 (99 Euro për 1 Vit ZBRITJE TANI 20 Euro

Pasi të kryeni pagesën na shkruani në email mimoza88@yahoo.com, për aktivizim të llogarisë suaj në Iam Power, Klubin e Suksesit Tuaj.

info në: 0038975305999

Add To Cart