NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) OFERTA AKTUALE75 EURO PER 1 VIT

niveli 2.png
niveli 2.JPG
niveli 2.png
niveli 2.JPG
sale

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED) OFERTA AKTUALE75 EURO PER 1 VIT

75.00 199.00

Kursi i Mjeshtrimit të Suksesit Niveli II vazhdon udhëtimi juaj te ndiheni mirë tani dhe të krijoni realitetin tuaj. Zbuloni esencën për Ligjin e Tërheqjes, Sistemi i pasurimit, Programe të caktuara për përcaktim të qëllimit, Zbuloni arin brenda jush dhe krijoni atë në botën e jashtme!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit II.Ne total 197 materiale per studim nga shtepia.

1. Trajnim 12 javor- Qellimi I përcaktuar jetësor

2.Trajnim 12 javor- Ar brenda Ar jashtë

3.Qellimi Kryesor I Jetes Suaj-Audio Program.

4. Sistemi I Pasurimit.

Testim për lartësim në Nivelin 3 dhe marrjen e certifikates për Arritje!

KURSI THEMELOR I SUKSESIT-

MJESHTRIMI I BAZAVE

VIDEO

TEKNIKA/LIBRA/USHTRIME

Total 199 materiale për studim nga shtepia.

Çmimi për nivelin 2 (199 Euro për 1 Vit) Zbritje tani vetëm 75 Euro

Add To Cart