NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT

4nivele.jpg
4nivele.jpg
4nivele.jpg
4nivele.jpg

NIVELI IV TRAJNIMI ELITË ( PLATINIUM ELITE) 1000 EURO PER 1 VIT

1,000.00

Niveli 4 në këtë nivel janë materiale të avancuara të cilat shpalosin Parimet e Iam Power dhe I vendosin ato në nivelin e frekuancave të AND suaj! Kurr ju të keni arritur në këtë nivel fuqia e manifestimit do të jetë më e lehtë dhe më e thjeshtë!

Permbajtja:

Trajnime Online, ne audio, libra, video dhe testim i njohurive te nivelit IV. Ne total 509 materiale per studim nga shtepia, te cilat shtohen dita dites, 4 seminare falas gjate nje viti me trajnues nga SHBA, Holanda, Zvicra dhe vende te tjera te botës.

1.    Materiale të avancuara për arritje

2.   Fshehtësitë e Komunikimit, Shitjes dhe Marketingut!

3.   Testim ne fund te vitit për marjen e certificates për Arritje ME TE CILËN JU zgjeroni edukimin tuaj dhe bëheni I aftë dhe professional në biznesin tuaj apo karierën!

4.   Në këtë nivel ju keni mundësinë të fitoni 4000 euro sepse kur lartësoheni në këtë nivel keni 10 antarësime falas për nivelin 3 dhe të njëjtat mund ti shisni për persona të tjerë të cilët ju do ti inkurajoni të na bashkeëngjiten osi ti shfrytëzoni për veten tuaj për 10 vitet e ardhëshme të jeni pjesë e Iam-Power pa paguar më antarësimin 1 vjecar prej 399 Eurove, dhe kjo ofertë është vetëm një herë.

5.   Trajnimi  Ndërmarësi Milioner ( cmimin në gjuhen angleze 2500$ dhe përmban sekretet që vetëm 1% e njerëzve në botë I përdorin)

6.   Vetë Çlirimi

7.    Kuptimi I energjisë dhe dimensioneve të tjera të energjisë!

PSE KRIJOVA IAM-POWER?

Njerëzit gjithmonë më pyesin se çfarë janë "ëndrrat" e mia. Shumë njerëz janë kurioz dhe duan të dinë në lidhje me "dëshirat" e mia personale.

Ëndrrat e mia janë të miat. Ato janë personale siç janë tuajat. Shumica e kohës, unë mbaj ëndrrat e mia për veten time, si duhet të BËNI edhe ju.

Unë mund t'ju them këtë: unë jam 100% e lidhur me ëndrrat e mia të përditshme. Të gjitha ëndrrat e mia kanë ardhur e vërtetë dhe vijnë vërtetë, pa përjashtim. Unë jam mirënjohëse, falënderuese dhe vlerësuese çdo ditë për mënyrën që Universi më ka dhënë gjithmonë të gjitha që I kam kërkuar.

Unë jam gjithashtu mirënjohëse për një "vizion dhe ëndërr" që unë jam duke parë në mendjen time. Kështu, unë e di që ky vizion do të shfaqet në Univerzin fizik shumë shpejt, ashtu si të gjitha vizionet e mia të tjera pa përjashtim, të gjithë në kohën e përsosur të Universit. Edhe pse unë rrallë ndaj "vizionet apo ëndrrat personale" të mia me të gjithë, unë do të ndajë këtë një me ju. Ja ku eshte:

Unë krijova Një Klub që quhet “IamPower”, I cili është privat, dhe shumë të veçantë.

Edhe pse ky "Klub" është shumë i veçantë (jo të gjithë  dëshirojnë të bashkohen dhe pranohen), me kohë do të ketë më shumë se njëqindmijë anëtarë në këtë klub nga çdo vend në botë ku jetojnë shqiptarë.

Unë shoh Iam Power si Një Klub për njerëzit që janë të interesuar në zhvillimin personal, rritjen, dhe transformim.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë, apo që duan të jenë, të suksesshëm (çfarëdo që ata përcaktojnë me fjalën "sukses"), si dhe të paturit e një qëndrimi, optimist, pozitiv mendor për jetën.

 

Iam Power është Një Klub me anëtarët që janë të interesuar në zhvillimin e qëndrimit, entuziazmit, gëzimit dhe lumturisë.

Iam Power është Një Klub  anëtarët e të cilit janë të pasur, të motivuar, dhe të orientuar (të gjitha në shkallë të ndryshme).

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë ambicioze, pranojnë veten,  tregojnë vetë përcaktimin dhe marrin përgjegjësi personale për jetën e tyre.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit duan më shumë nga jeta, më të mirën nga e jeta, dhe të jetojnë jetën që është e plotë.

Iam Power është Një Klub me anëtarët të cilët janë të dashur, të sinqertë, të ndershëm, të besueshëm, dhe të etikës më të larta dhe integritetit.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të respektueshëm nga njerëzit tjerë,të kulturave të ndryshme, ideve dhe vlerave.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë, të kujdesshëm, të sjellshëm, miqësor, me mendje të hapur, dhe të vërtetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e të cilit janë të mëshirshëm, jo jykues; që kuptojnët,e jo kritike;që pranojnëe nuk  dënojnë.

Iam Power është Një Klub për  "fituesit", jo Qaramanët.

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët marrin përgjegjësi për atë që ndodh në jetën e tyre, në vend të fajësojnë të tjerët, ose "drejtojnë me gisht nga të tjerët".

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të lirë të "emocionuar" dhe jo me"mendime të qelbura".

Iam Power është Një Klub për njerëzit me besimin në vetë, nderim të lartë  dhe një imazh pozitiv për vetë.

Iam Power është Një Klub anëtarët e së cilit kanë ëndrra dhe duan për të arritur ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që kanë, ose që kërkojnë të kenë, paqe të brendshme, gëzim dhe lumturi.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të gëzojnë një nivel në rritje të sigurisë, vetëdijes,diturisë dhe ndërgjegjes.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të kenë ndjenja të thella dhe të vërteta të përmbushjes dhe kënaqësisë.

Iam Power është Një Klub  për njerëzit që duan një nivel të suksesit material.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan një nivel të ndriçimit shpirtëror  dhe vetë-realizimit.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të mësojnë se si të përdorin ligjin e tërheqëse dhe të shfaqin ëndrrat e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan prosperitet dhe bollëk në çdo fushë të jetës së tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që duan të jenë, bëjnë dhe kanë çfarëdo që dëshirojnë.

Iam Power është Një Klub për "ata që shkojnë dhe e marrin", njerëzit me iniciativë, të cilët janë të frymëzuar, dhe që pëlqejnë të mësuarit dhe rritjen.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që në thelb duan të jenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të pasur.

Iam Power është Një Klub për njerëz që buzëqeshin dhe qeshin ... shumë!

Iam Power është Një Klub për njerëzit të cilët vallëzojnë  dhe këndojnë (ndoshta vetëm pak!), Dhe nuk e marrin veten apo jetën shumë seriozisht.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që ndjekin lumturi e tyre.

Iam Power është Një Klub për njerëzit që janë të aftë për të mësuar, për tu trajnuar, dhe kanë një ndjenjë të brendshme të përulësisë.

Iam Power është Një Klub që ka anëtarë nga çdo sferë e jetës, profesionit, besimit fetar, kulturës, ku ngjashmeria midis të gjithë anëtarëve janë qëndrimet e tyre pozitive dhe të dashura.

 

Qëllimi I Iam-Power është që mjetet të cilat grumbullohen nga antarësimet të ju kthehen antarëve dhe shoqërisë në forma të ndryshme!

 

Qe të procesoni si kandidat i mundshëm për trajnime në Iam-Power,

Dergoni keto dokumentacione ne email mimoza88@yahoo.com.

Leternjoftimin e skenuar

Email adresen

Nr e telefonit

Dhe cilin Nivel te Trajnimit e keni zgjedhur qe te ju dergojmë faturën përkatëse!

Shihemi ne Suksese

Mimoza
Thaqi

Themeluse e Iam-Power

Quantity:
Add To Cart