Si të Bëhesh Ndërmarrës Milioner

ndermarresi milioner.jpg
ndermarresi milioner.jpg
sale

Si të Bëhesh Ndërmarrës Milioner

499.00 1,000.00

Trajnimi është i bazuar

në Mënyra të vërtetuara

Shkencore dhe Psikologjike

për sukses në çdo lëmi !

Nëse ju i dëgjoni këto Audio dhe i shikoni këto DVD, dhe neqoftese i aplikoni ashtu si jane, pa shtuar dhe pa larguar asgje nga keto receta, sigurisht jeta juaj me nuk do te jete e njejte!

Quantity:
Add To Cart