Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)

si te perballoni kritikat dhe ofendimet.jpg
si te perballoni kritikat dhe ofendimet.jpg
si te perballoni kritikat dhe ofendimet1.jpg
si te perballoni kritikat dhe ofendimet.jpg
si te perballoni kritikat dhe ofendimet.jpg
si te perballoni kritikat dhe ofendimet1.jpg
sale

Si të përballoni kritikat dhe ofendimet ( Audio mp3)

5.00 10.00

Pasi të kryeni pagesën në Paypal ose bankë, na shkruani ne email mimoza88@yahoo.com, që të ju dergojmë audiot.

Quantity:
Add To Cart