Transmetuesi “Device Tag” është një afishe (ngjitëse) që ju mbron kundër efekteve të mundshme të dëmshme nga telefonia celulare dhe teknologji të tjera pa tel( wireless)

Transmetuesi “Device Tag” është një afishe (ngjitëse) që ju mbron kundër efekteve të mundshme të dëmshme nga telefonia celulare dhe teknologji të tjera pa tel( wireless). Ngjitësi është zhvilluar nga Janosh dhe përmban një kod intelegjent (burimi: Arcturians) për të neutralizuar rrezatimin elektromagnetik. Aparati, në të cilën ju të bashkëngjitni atë, punon normal, pa ndonjë efekt negativ në shëndetin tuaj.

1 e bleni një e keni falas

Kodimi është e bazuar në fuqinë e bio-gjeometrisë dhe teknologjisë pasive kuantike.

 

na kontaktoni

Që të porosisni Transmetuesin Device Tag Ju lutem jepni të dhënat e juaja në tabelë.

 

Informacione tjera në tel/viber

+38976256899

 

Name *
Name

Transmetuesi “Device Tag” është një afishe (ngjitëse) që ju mbron kundër efekteve të mundshme të dëmshme nga telefonia celulare dhe teknologji të tjera pa tel( wireless). Ngjitësi është zhvilluar nga Janosh dhe përmban një kod intelegjent (burimi: Arcturians) për të neutralizuar rrezatimin elektromagnetik. Aparati, në të cilën ju të bashkëngjitni atë, punon normal, pa ndonjë efekt negativ në shëndetin tuaj.

Kodimi është e bazuar në fuqinë e bio-gjeometrisë dhe teknologjisë pasive kuantike. 

Të qenit I informuar (vetëdisimi)  me teknologjinë

Telefoni, Skype, Google dhe app-s ... ne bëjmë këtë çdo ditë. Është aq normale që ne shpesh nuk do të ndalemi dhe të mendojmë për pasojat e mundshme. Rrezatimi elektromagnetik të cilit ne I jemi të nënshtruar, kur ne bëjmë thirje telefonike me celular ose internet pa tel (wireless) është ndoshta i dëmshëm për shëndetin tonë. Shkencëtarët këshillojnë se fëmijët nuk duhet të përdorin një telefon celular. Por në qoftë se është e dëmshme për fëmijët tanë, po për ne?

Në këtë moment janë bërë shumë hulumtime në lidhje me efektet e mundshme të teknologjisë,me të cilat ne punojmë tani dhe të gjitha rezultatet tregojnë të njëjtin drejtim, dhe kjo është se duke përdorur aparat pa tel mund të dëmtojë qelizat në trupin tonë dhe negativisht të ndikojë në fushën tonë të Aurës. Kjo do të thotë se ne jemi të detyruar të jemi më të vetëdijshëm me teknologjitë që janë ofruar. Transmetuesit Device Tag nga Janosh mbështet këtë vetëdije dhe ndihmon të gjithë për të shmangur efektet e mundshme të dëmshme të telefonave pa tel dhe internet.

Pa Energji ( të tretur)? Të Stresuar, në këtë moment është e dukshme në të gjitha format dhe të bëhet një presion i vazhdueshëm në sistemin tonë. Një faktor i fuqishëm stresi është rrezatimi elektromagnetik. Pas një kohe vitaliteti juaj zvogëlohet. Simptomat fizike, mendore ose emocionale arrin majen. Ju nuk ndiheni mirë dhe ju keni më pak energji.

Cilësitë:

• një afishe(ngjitëse) e veçantë për aparatin celular ose pajisjet tjera pa tel, laptop tablet ( wireless)

• neutralizon rrezatimin e mundshëm të dëmshëm

• mbron vitalitetin dhe energjië

• përmban teknologjinë pasive kuantike

• neutralizon efektet e mundshme negative të rrezatimit dhe të fushave elektromagnetike.

Mënyra e Përdorimit

 

Hiq pluhurin ose substancat yndyrore nga vendi ku ju doni të ngjitni afishen(ngjitësin). Hiq Transmetuesin “Device Tag” nga ngjitësja mbrojtëse dhe ngjit atë në sipërfaqen e jashtme të Celularit tuaj, laptopit ose tabletë (mundësisht ku është bateria) - drejtimi i kodit nuk është i rëndësishëm. Afishja punon gjatë gjithë kohës dhe nuk duhet të ri-mbushet. Sa i përket telefonave (wirles ne shtëpi) , afishen duhet vendosur në njësin bazë. Vendosja e afishes në antenë mund të neutralizoj rrezatimit në një routeri- WiFi.

Kur një afishe është vendosur në një telefon celular kjo do të mbrojë kundër çdo rritje të temperaturës në kokë dhe inkriminimin e rrezatimit që shkon nëpër qelizat e lëkurës tuaj. Kjo ndodh pa pasur ndonjë efekt në funksionin normal të telefonit.

3D sticker | 35 mm diameter | soft cushion
2 in a packet with a card and explanation

3D afishe | diametri 35 mm | material i butë

2 në një paketë me një kartë dhe shpjegim